Вадене на трета сливица във Варна

• 168 231
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
  • Варненско мишле
Много ти благодаря,mucata
Ще опитам и да попрочета назад писаното

# 496
  • Варна
А физиотерапия някой от вас пробвал ли е? Отчаяна съм вече, а много ме е страх от ваденето  Confused
Ако някой е наясно каква е процедурата и има ли ефект от тези нагревки, ще съм много благодарна.

# 497
Здравейте и от мен!
И ние извадихме трета сливица на 27.11.2012 в Терапията при д-р Сапунджиев. Операцията мина по ЗК, не сме платили една стотинка за нищо.
И при нас всичко мина без никакви проблеми и стрес за детето. Като влязоха в операционната са го карали да надува балон, както описва karelia79, след което не помни какво се е случвало.
Възстанови се бързо, започна да се храни няколко часа след операцията, по малко и с твърда храна.
Естествено имаше малко болка, но нищо сериозно.
Започна да спи спокойно и със затворена уста (което не се беше случвало не помня от кога) и спря да хърка непосредствено след операцията.
Започна да се храни (по принцип е мноого злояд, а в последните месеци апетитът му изобщо го нямаше), промени се цялостното му поведение към по-добро, както и здравословното състояние.
Изключително сме доволни от д-р Сапунджиев като специалист, препоръчвам го на всеки!

# 498
  • Варненско мишле
Колко обнадеждаващо и успокояващо звучиш,nadin_06 Hug
Дано повече здрави деца има след вадене на тези проклетии Whistling

# 499
Може ли някой да ми каже актуални цени на прегледа при Сапунджиев?

# 500
Ние се отказахме от вадене заради нещо в сърцето, което д-р Войчева между другото ни откри, много е слабичка моята, иначе можело дори да не се забележи.
Ходихме в София, нищо фатално не било, въобще да не се притесняваме. Но мен ужасно ме е страх от упойката  Sad

Днес пък по радиото казаха, че хъркането уврежда сърцето- а де  newsm78 Пак кошмар за мен.

Тя спи с отворена уста, но не хърка, когато и е запушен носа я дразни, значи го "ползва"   Rolling Eyes не знам вече какво да мисля, но не мога да се реша на вадене Confused

голямата ми дъщеря беше същата история и нейната не извадихме, защото всички доктори твърдяха, да не я махаме, ако не боледува.

# 501
  • Варна
По принцип сливиците/боледуването им/ вреди най-много на сърцето и на ставите

# 502
Днес мина нашата операция на трета сливица.Огромно благодаря на целия екип на клиника УНГ при МБАЛ "Св.Ана".
Всичко мина без проблем.Д-р Войчева/д-р Симеонова  е невероятен специалист.
Анестезиологът и и всички бяха перфектни.
Благодарим.    bouquet  Hug
Гого вече хапна малко шоколад ,салам,прясно мляко и др. Laughing Wink

# 503
Имате ли представа в Терапията, кои са лекарите опериращи трета сливица. Оказа се, че се плаща за избор на екип, а и цените са леко вдигнати съвсем наскоро и зависят от сложността на операцията...

# 504
  • Варна
Това на листа в коридора ли го прочете?За деца е по каса,и аз бях подготвена по оня ценоразпис,но нито стотинка не ни искаха,питахме

# 505
След като прочетох тази статия   http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=598681 и се интересувах доста от този нов апарат, чух само позитивни мнения на хора, които вече са били оперирани по този метод и вече си запазих дата за тази седмица за операция на сливиците и много се притеснявам. Дайте още мнения

# 506
  • Варна
поредната реклама на апарата,по-горе съм постнала мнение на един от водещите УНГ в тази клиника за новия метод,дано не е така,аз също исках така,но док каза "НЕ"
За другите две сливици ,ако се наложи/че натам вървим/ ще попитам отново

# 507
Здравейте, моята дъщеря беше оперирана от доц. Недев и д-р Илиев по този метод в Терапията, но преди това доста се интересувахме, защото е нов във Варна, а в София работи от по-отдавна. Махнахме трите сливици и искам да споделя само положителни отзиви както за докторите, така и за метода. Докторите бяха много любезни. Малката не разбра какво се случи, малко я заболя чак на третия ден след като ни изписаха... Надявам се и при вас всичко да мине успешно и да пишеш после...

# 508
Това на листа в коридора ли го прочете?За деца е по каса,и аз бях подготвена по оня ценоразпис,но нито стотинка не ни искаха,питахме

Попитах Сапунджиев, той каза че операцията е по каса, но ако искаме той да ни оперира се плаща за избор на екип. В сайта на болницата са обявени актуалните цени.

# 509
Нас ни приеха по здравна каса, доплатихме на касата за новия метод...

Общи условия

Активация на акаунт