Вадене на трета сливица във Варна

• 168 141
  • 662
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
И аз се записвам в тази тема.След два дена ще вадим третата сливица на дъщеря ми.Насочила съм се към д-р Габровски.При нас проблема е че, освен честите боледувания направихме и възпаление на ухото и от там се получи намаляване на слуха.Правихме замерване на слуха(темпанометрия мисля се казва)и казаха ,че е наложително ваденето на сливицата.Дано да мине всичко успешно и пак ще пиша.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 16:09 от rosiel

# 61
Преди 4 годи ни махнахме и трите сливици на синът ми.Оперира го Др.Недев в терапията,работи и в клиниката на Темелков.Много съм доволна.

# 62
rosiel  къде ви правиха замерване на слуха? И ние сме се насочили към д-р Габровски. В понеделник ни вика за изследвания. Вие кога ще правите изследванията и какви са те?И моето дете чува трудно когато я болят ушичките.

# 63
  • Варна
Изкажете мнение за д-р Русев,моля Praynig

# 64
  • Варна
Ами замерването на слуха го правих по собствено желание в Палах Център(до ХЕИ).Там е кабенета на д-р Папуров-УНГ.Мисля че там има само такъв апарат.Струва 15лв.(тел е 052 656900)Той искаше да ни оперира,но аз предпочитам д-р Габровски да го направи.Ходихме в частния му кабинет и се уговорихме за изваждането на сливицата,защото казват, че намаления слух е от нея.(тел.е 052 390090)Днес правихме изследвания,които ти ги назначава доктора и утре сме на операция.Стискайте палци, всичко да мине,че съм направо кълбо от нерви.

# 65
Стискаме Peace И повече никакви болести Hug

# 66
дано всичко да мине добре. И на нас ни предстои същото в понеделник. А защо утре ви е операцията, нали оперира във вторник и четвъртък? Какви изследвания, кръв от къде вземат?Първо през личната лекарка на детето ли минахте? При Папуров само замерване ли платихте или преглед? и колко е и прегледа? Извини ме за многото въпроси baby_neutral

# 67
Да вдигна 2 ръце за Войчева.
Прави операция на половинката преди 2 седмици в Майчин дом-120.00 лева за упойка само се плащат.
Клъцна му и двете сливици и 1/2 от мъждеца,който беше много дълъг и отекъл.
Имам да я черпя тази жена-спря хъркането завинаги.
Много е внимателна,отзивчива и винаги на линия.
А я безпокоих по телефона с въпроси няколко пъти/за голям човек е доста по-трудно да преодолее тази болка и възстановяването протича трудно/.

# 68
  • Варна
Прибрахме се момичета от операцията-всичко мина добре(бяхме първи ,а имаше още 6 деца).Доста е стресиращо за децата и родителите,но мойта мадама излезе герой.Бързо излезе от упойката(само малко повръща и мрънка) и след 2,5 часа ни пуснаха.Ами не знам защо днес ни оперираха-аз са обадих по тел.на Габровски и той каза за днес.Първо се взима направление за хоспитализация от личната лекарка и бележка че е здрава.После отидохме на 6-я етаж на кожна болница(там е УНГ) и ни дадоха бележка за урина(която взех от вкъщи в стерилно шише и за кръв от пръстчето)Операцията трябваше да бъде пак там но днес нямало анестизиолог там и ни пратиха в старата родилна болница(на ъгъла на светофарите).Там даже е по хубаво, леглата са с модерни матраци и чаршафи и анестизиолозите предразположиха чудесно децата.Пяха песнички,пръскаха се с вода със спринцовките и са въобще много внимателни.На нас не ни биха инжекция за упойка, а първо им дадоха някакво сиропче да ги замаят и после ги взимат децата-уж да им правят снимки за По-по -най.Радвам се , че мина,сега още завалваме думите но няма как.Дано и слуха да ни се оправи.А за Папуров имах направление от личната и не съм плащала за прегледа,а само за замерването.Успех на всички,които ще вадят сливиците!

# 69
о, чудесно. Поздравления. Много се радвам, че всичко е минало и то успешно. Много благодаря за подробната информация. За урината нямаше да се сетя да взема от вкъщи. Да не би през март да сте ходили при д-р Габровски много ми прилича детенцето на това момиченце преди нас? Дано и при нас мине така успешно. още веднъж поздравления.

# 70
Някой ходил ли е при д-р Войчева, утре ще водя сина си при нея на преглед за вадене на трета сливица.Ще се радвам ако споделите мнения.

# 71
  • Варна
Здравейте, във вторник д-р Габровски ще вади третата сливица на сина ми. Излишно е да казвам колко се притеснявам, това си е нормално. Прочетох и предишните постинги, но тъй като често съм разбрала, недоразбрала, искам за всеки случай пак да питам rosiel: изследванията се правят в деня на операцията, нали, не по-рано? Сутринта се отива в болницата за изследвания и операцията е по обяд. Така ми каза лекаря, но аз като съм притеснена, къде чувам, къде не и затова питам пак, да съм сигурна. А тест за алергия към упойките правихте ли предварително? Извинявам се, ако задавам глупави въпроси, но ми е доста притеснено, голяма паника съм  Sad.

# 72
Някой ходил ли е при д-р Войчева, утре ще водя сина си при нея на преглед за вадене на трета сливица.Ще се радвам ако споделите мнения.
Само 2-3 мнения по-нагоре ако беше прочела....

# 73
  • Варна
Ние направихме изследванията предния ден,въпреки че и на мен Габровски ми беше казал същия ден,но като отидохме да занесем направлението и бележката от личната лекарка предния ден в кожна болница(рано сутринта на гладно)-старшата сестра ни изпрати да ги направим тогава.Мисля че така е по добре,защото ако се правят същия ден трябва да се чака да излязат и се губи много време(почти до обед) ,а през това време трябва с детето да стоите по стаите  в болницата и излишно ще се травмира детенцето докато чакате,защото са по няколко деца в стая и всяко вижда как вземат и в какво състояние връщат другото дете.Ние като постъпихме сутринта за прием искахме да сме първи(за да мине по-бързо всичко и в 12.30 ни пуснаха),а последните деца ги взеха към 11.30 и те няколко часа се травмираха и ревяха..Ако можеш ги направи предния ден.Между другото занесохме почерпка на сестрите и анестизиолозите и отделно с доктора са''разбрахме''.                                             Rosi79 не ни правиха тест за алергии.

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 15:17 от rosiel

# 74
  • Варна
Ами ние щяхме още миналата седмица да направим изследванията, но тъй като малкия беше ял преди това, от лабораторията ни пратиха да се разходим някъде и след 1 час пак да отидем там. И тъй като се намирахме близо до Кожна клиника, решихме да отидем там да питаме за операцията, да уточним кога да я направят. Там една сестра ли беше, лекарка ли, каза че много бързаме с изследванията, че всичко се правело на самия ден на операцията. А после Габровски ми каза че операцията ще е към обяд и ние трябва малко преди това да отидем в клиниката. Така че няма да сме там през цялото време. И по-добре, защото на мен ми трябва малко за да се стресирам, а сина ми се е метнал на мен и също е доста страхлив. А направлението предишния ден ли трябва да се занесе? Нищо не ми казаха за това, но да питам за всеки случай. Благодаря ти, rosiel, за отговора ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт