Вадене на трета сливица във Варна

• 168 147
  • 662
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Мисля че трябва предния ден да го занесеш, за да оформят документите-че имат доста писане.И те карат да се подпишеш на някакви декларации.

# 76
  • Варна
Благодаря ти много,  тогава утре отивам.

# 77
  • varna
С две ръце гласувам за др.Мутафова.

# 78
Здравейте мами. Записвам се и аз в темата. Не съм  от Варна, но ми казаха, че само във вашия град правят тъй наречената лазерна операция. Може ли някой да ми обясни какво представлява, колко струва и към кого да се обърна за информация. Само да уточня, че операцията предстои на мен ( почти на 30г. съм) Току що ми казаха, че трябва да ги махна, а аз не съм се сблъсквала с такъв проблем и даже не знам какво да попитам  Embarassed Ще съм Ви много благодарна ако някой ми помогне. Благодаря Ви предварително  Hug

# 79
Мога ли да се доверя на д-р Марков? Къде във Варна другаде правят замерване на слуха? Препоръчайте ми още един специалист, че ми се иска да чуя и второ мнение? На някое дете слагали ли са макарички? Извинявайте доста въпроси, но съм ужасно притеснена.

# 80
Съжалявам от притеснение съм объркала името на доктора. Не Марков , а Милков  Rolling Eyes

# 81
  • Варна
Замерване на слуха прави и д-р Папуров.Кабинета му е в Палах център до ХЕИ.Работи с часове.По нагоре съм написала телефоните.

# 82
На кое казвате "замерване на слуха"? На тимпанометрията или на аудиометрията, или и на двете?

# 83
А  каква е разликата между двете?
На Йоан му сложиха едно апаратче в ухото и линията излезе равна?
И аз ходих при Милков, уж за второ мнение, а повече се обърках.
Възможно ли е това да е следствие от дълго двумесечно боледуване?

# 84
Не съм много наясно каква е разликата, в смисъл кое какво измерва.
Тимпанометрията е това, което са направили с вас, Radina. Същото правиха и на дъщеря ми.
Аудиометрията се прави със слушалки на ушите, пускат се звуци с различна височина и пациента трябва да отговаря дали и какво чува. Доколкото ми е известно тя измерва нивото на чуваемост (ако изобщо се нарича така), някаква графика дава, а също и определя от какво е причинено намалянето/загубата на слуха.
Та затова питах аз какво се разбира под "замерване" на слуха...? Thinking

# 85
Значи на Йоан му прави Тимпанометрия и доктора каза, че за неговата възраст това е най-обективно. А ако се наложело щял да ни прати и при някакви специалисти. Предполагам именно при такива, които прилагат аудиометрията.  Rolling Eyes
Предполагам, че и двете се водят "замерване" на слуха  Rolling Eyes

# 86
Момичета, никой ли не може да ми помогне  Blush

# 87
Момичета, никой ли не може да ми помогне  Blush
Въобще не съм чувала за подобна операция, защото не съм се интересувала.
Единствения съвет, който мога да ти дам е да попиташ:
УНГ клиника Св.Петка: 052 655572, 0885285385 - знам само ,че операциите на сливиците не минават по ЗК (а може и изобщо да не работят със ЗК).
УНГ кабинет, гърлени болести и отоневрология
0888151836, 052 656900 - тия имали много хубава, съвременна и модерна техника. Може и да правят такива неща.

Успех!

# 88
rummi_pl съжалявам и аз не мога да ти помогна. Доня Туфиня ти е дала няколко номера по напред в темата има и други, можеш да се обадиш и да питаш  Peace

# 89
Благодаря момичета   bouquet

Дадоха ми и адрес в Пловдив и вече посъбрах малко информация  Peace Дано само всичко мине добре  Praynig

Приятен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт