Вадене на трета сливица във Варна

• 168 187
  • 662
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Zdraveite po povod  za treta slivica dushterq mi e na 2.3mes i utre shte q operira dr.Gabrovski nadqvam se operaciqta da mine uspeshno mnogo se pritesnqvam inache kato cqlo.Vsqka sedmica e bolna i na antibiotik. No v Okrujna e golqma mizeriq neznam kak shte mine operaciqta dano nqma uslojneniq .Shte vi pisha pak Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Здравейте по повод  за трета сливица дъщеря ми е на 2.3мес и утре ще я оперира др.Габровски надявам се операцията да мине успешно много се притеснявам иначе като цяло.Всяка седмица е болна и на антибиотик. Но в Окръжна е голяма мизерия незнам как ще мине операцията дано няма усложнения .Ще ви пиша пак

--------------------------
Пиши на кирилица!

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 23:26 от Доня Туфиня

# 91
Здравейте мами!
И ние най-накрая извадихме третата сливица! Hug
Направихме операцията в отделение УНГ в оръжна болница.Оперира ни д-р Петя Петрова,много сме доволни!Строхотно мила и внимателна лекарка!Винаги се отзовава,обяснява спокойно и внимателно!Дано сега нещата се подобрят! Hug Praynig

# 92
д-р Шиваров-УНГ-окръжна болница-приема и на частно-на .Цар Освободител и в Майчин дом,много е внимателен

# 93
 Здавейте мамчета.На12.10.2007г вадихме трета сливица на моето съкровище Еми.Преди това ни лекува д-р Щерева в медецински център "Санита"много внимателна и компетентна жена. Интервенцията извърши д-р Войчева в "Майчин дом",тя преглежда и в кожна клиника на 6ет ако не се лъжа за етажа.
Моя съвет е да не се решавате на вадене,още в началото (с първия преглед)идете и при друг специалист.Ако аз бях започнала лечението на време нямаше да се налага вадене,но нас ни обърка личния лекар.
Пробвайте първо лечение.Успех на всички.

# 94
Здравейте мили маичета,има ли някои които може да ми даде повече инфо за др.Войчева защото ме насочиьа към нея

# 95
Връщам темата, за да попитам за впечатления за д-р Кристоф, който преглежда в клиниката на д-р Папуров?  bouquet

# 96
Здравейте мили маичета,има ли някои които може да ми даде повече инфо за др.Войчева защото ме насочиьа към нея

Аз, сестра ми и синът ми сме били нейни пациенти. Много мила и внимателна лекарка. Приема в Кожна клиника на последния етаж и в Майчин дом.

# 97

Връщаш се назад и четеш-не само моето мнение е там Wink

Да вдигна 2 ръце за Войчева.
Прави операция на половинката преди 2 седмици в Майчин дом-120.00 лева за упойка само се плащат.
Клъцна му и двете сливици и 1/2 от мъждеца,който беше много дълъг и отекъл.
Имам да я черпя тази жена-спря хъркането завинаги.
Много е внимателна,отзивчива и винаги на линия.
А я безпокоих по телефона с въпроси няколко пъти/за голям човек е доста по-трудно да преодолее тази болка и възстановяването протича трудно/.

# 98
  • Варна
Аз ще споделя за д-р Русев, за който прочетох добри думи тук и съм чула много препоръки от познати. Както съм споделяла, детето ми е с почти непрекъсната хрема и често кашля дълго и мъчително през нощта. За късмет  Rolling Eyes  2 дни преди прегледа ДВУмесечната му хрема спря. Доктора беше учтив, но някак си присмехулно-небрежно учтив, сякаш съм майка излишно тревожна. Пък детето било напълно здраво и след моите въпроси след като е на какво се дължат проблемите ме изгледя сякаш не ми вярва и се надявал този път да си спести лекцията и от цялата лекция разбрах само че и той (доктора) кашлял.
Както и да е, засега ще се доверя на мнението на д-рЮри  Русев и няма да търся друг специалист, но второ път не бих завела детето си.

# 99
Явно ще се наложи операция на третата сливица на сина ми. Все още не мога да реша , при кой лекар. Посещавали сме няколко пъти д-р Папуров миналата година, но препоръча да изчакаме. Сега детето е с хрема, която продължава вече втора седмица.
Някой може ли да сподели актуална информация за цените при д-р Папуров и д-р Габровски? И къде всъщност оперират?

# 100
Момичета кажете някакви отзиви за д-р Мутафова Hug

# 101
Някой може ли да сподели актуална информация за цените при д-р Папуров и д-р Габровски? И къде всъщност оперират?

Май месец д-р Габровски извади третата сливица на сина ми. При всичките негативни неща които чух за него, аз останах изключително доволна. Платих си единствено първоначалния преглед(25 лв) в Майчин дом. След това всичко мина по ЗК. Операциите са в Окръжна болница, в сградата до светофара. Останах очарована от целия персонал, много мили бяха от санитарки до лекари. Стаите бяха прилични  Simple Smile

# 102
Радина, благодаря ти.    bouquet

# 103
  • Варна
Някой вадил ли е трета сливица при д-р Русев Rolling Eyes
Аз съм водила детето само на прегледи при него.Наистина е груб и голям темерут,но до сега е лекувал успешно малкия.Но за вадене ми се иска и някой друг да сподели мнение.

# 104
Вчера водих детето на преглед при Д-р Габровски в окр. болница УНГ на 6 ет. , въпреки че бях предопредена да очаквам грубо отношение - напротив , останах много доволна от отношението му . За съжаление ще се наложи сигурно да се извадят сливиците на синът ми , заради некадърното отношение на някои специалисти в Шумен  CryПлатихме си само прегледа , защото бяхме без направление . За сега съм много доволна ... newsm78 Ако се наложи операция , много се притеснявам от пълната упойка , понеже каза , че е малък и не може с местна ...

Общи условия

Активация на акаунт