Вадене на трета сливица във Варна

• 168 192
  • 662
  •   1
Отговори
# 105
Аз също след посещения при д-р Щерева и д-р Габровски се насочих към д-р Войчева. От почти година лекува дъщеря ми, а на два пъти се наложи и мен да лекува. Доста грубото отношение на Габровски изобщо не ми допадна. За д-р Щерева също знам, че е добър специалист, но д-р Войчева ме грабна още отначало с топлото си отношение и загрижеността към пациента. Случи се така, че от една лека настинка дъщеря ми миналата година направи остър отит, за който след триседмично пиене на АБ и постоянна температура 37,5 личната лекарка не можа да се сети. Съвсем случайно отидохме на преглед при д-р Войчева в "Майчин дом" и след назначеното лечение докторката държеше още вечерта и на другия ден да й се обаждам, за да следи състояниетно на детето ми. Викаше ни през 2-3 дни на прегледи, за да преценява дали нещата вървят добре. Оттогава ни е лекувала доста пъти, като всеки път й казвам, че тя е единственият лекар, за който знам, че като го потърся, ще си вдигне телефона. Винаги е много внимателна, изслушва и обяснява. Последно й се обаждах преди няколко дни, за да поискам съвет за имуностимулиращи за дъщеря ми.

# 106
На дъщеря ми оперирахме не само третата сливица,ами направо и трите,защото от личен опит знаех,че само с третата непрестанните ангини няма да спрат/и аз бях като нея като малка/.Оперира я Др.Банова в клиника Темелков,но това беше преди 6 години,сега не знам дали все още оперира там,но още пазя моб. й номер,ако някой се интересува ще му отговоря на ЛС.Много съм доволна и от лекарката,и от клиниката,нямам никакви забележки,и най-вече се радвам,че отдавна приключи безкрайната одисея на ангините,беше пила всички възможни антибиотици,предлагани в аптеките,и то поне 2 пъти в месеца.

# 107
На дъщеря ми оперирахме не само третата сливица,ами направо и трите,защото от личен опит знаех,че само с третата непрестанните ангини няма да спрат/и аз бях като нея като малка/.Оперира я Др.Банова в клиника Темелков,но това беше преди 6 години,сега не знам дали все още оперира там,но още пазя моб. й номер,ако някой се интересува ще му отговоря на ЛС.Много съм доволна и от лекарката,и от клиниката,нямам никакви забележки,и най-вече се радвам,че отдавна приключи безкрайната одисея на ангините,беше пила всички възможни антибиотици,предлагани в аптеките,и то поне 2 пъти в месеца.
За Банова съм чувала и аз добри отзиви,но не от оперирани,по-скоро я хвалят като добър диагностик.
Ако не се лъжа сега преглежда и в Темелков,и в клиника до Стоматологията.

# 108

За Банова съм чувала и аз добри отзиви,но не от оперирани,по-скоро я хвалят като добър диагностик.
Ако не се лъжа сега преглежда и в Темелков,и в клиника до Стоматологията.
Сега се сещам,че и ние ходехме на прегледи в една малка клиника/ако изобщо може да се нарече така/ до стоматологията,значи още си работи по същите места.Относно диагнозата при нас тя отдавна беше ясна,освен това аз бях твърдо убедена,че трябва да махнем и трите сливици,защото на мен като ученичка само третата не ми помогна,едва,когато се отървах и от другите две видях бял ден и оттогава/вече 20 години/не съм вдигала повече от 37.2 градуса.Разбира се,всеки сам преценява каква точно интервенция да избере,не искам да агитирам никого,а само споделям моя опит,та от Банова съм повече от доволна,както и от клиника Темелков,преди операцията дадоха едно хапче на дъщеря ми,и като се поунесе я взеха на ръце и я отнесоха за операцията.Тя няма абсолютно никакъв спомен за това,което се е случило,оперираха я към 16 часа,а на другата сутрин вече не я свърташе в стаята,говореше,играеше й се и нямаше търпение да се прибере да яде нещо/яде филия с масло и сирене един ден след операцията,Банова като разбра облещи очи Shocked/.

# 109
И ние сега в петък ще махаме трета сливица при Габровски в Окръжна болница. Прегледите ги правихме при Папуров, а той ни насочи за операция при Габровски. Преди 8 години махнахме  на каката трите сливици при Габровски и бяхме много доволни. Сега пак при него за сина. Дано изследванията да са добри, че да можем да направим операцията. Малко ми е притеснено. Laughing

# 110
  • Варна
Моля да споделите ако имате впечатления за д-р Рашева, преглежда в Окръжна. Нищо не намерих в нет-а за нея и сега ми е малко притеснено. Спешно трябва да заведа даетето, а при Папуров има час чак за четвъртък Sad.

# 111
Моля да споделите ако имате впечатления за д-р Рашева, преглежда в Окръжна. Нищо не намерих в нет-а за нея и сега ми е малко притеснено. Спешно трябва да заведа даетето, а при Папуров има час чак за четвъртък Sad.
Преди седмица на 7 октомври оперира заедно със Д-р Габровски синът ми . Направи ми страшно добро впечатление ...Държа се много мило и внимателно  PeaceКабинета и се намира в жълтата сграда , мисля че е триетажна до светофара , на 1 етаж , ако не се лъжа мисля , че в 8 кабинет ... newsm78 В тая същата сграда на 2 ет.  се намира операционния блок , където оперираха синът ми . Много съм доволна  Grinning Като отидете и изпратете много поздрави от детето Кристиян от Шумен , което са оперирали миналата седмица  Hug

# 112
Утре сме на преглед при д-р Габровски ...Минаха 8 дни от операцията и дано всичко е наред. На 7 октомври извадихме и трите сливици  Cry Стискайте палци  Peace Ще изкажа мнението си след като се върнем от прегледа  PeaceА на всички , които им предстои операция желая успех и кураж !

# 113
  • Варна.....

Абсолютно подкрепям, синът ми го оперира д-р Банова, в клиника "Темелков". Оттогава ми се закрепи детето, спря постоянното боледуване, ангини и т.н.

# 114
Прегледа при Д-р Габровски мина бързо и каза , че малкия е добре  Peace За сега добре вървят нещата - възстановяваме се все още . Незнам защо бях скиптично настроена към отношението на този доктор , но искам да споделя , че беше невероятно мил и внимателен  ThinkingОтношението му беше супер , дано си е свършил и работата така ...надявам се  Confused Каза да му давам пъдпъдъчи яйчица и повечко месце и с чувство за хумор каза , че щял да ми изяде ушите след месец , когато се възстанови напълно  Wink, макар че много не го вярвам това , защото той си е злояд от бебе, но дано е прав Naughtyи ме помоли да не го пускам за сега - зимата на градина  TiredВ момента аз съм болна и така се тревожа да не го заразя малкия и от една седмица се движа с една маска на устата , но имунната му система в момента е много слаба и се моля да не го пипне и него този вирус  PraynigА, за самата операция : синът ми беше първи , защото при него беше по - сложно , не само трета сливица , а всичките ... CryПродължи около 45 минути , няма да описвам как сме се чувствали през това време  Sad Като ми го изнесоха малко трудничко беше след упойката , мяташе се , гадеше му се , но не повръща , но това беше само 30 минутки , след което заспа . След около два часа пуснаха децата , които бяха само за вадене трета сливица , а ние поостанахме в болницата две вечери .Първите три дни ми вдигаше температура 37.2 , но и това отмина . Не е никак лесно , но се преживява всичко и сега се молим да е добре и кошмара дано е свършил . Пожелавам на всички дечица да са здрави и много щастливи  Hug Hug Hug

# 115
Браво, радвам се ,че всичко при вас е минало успешно Peace
Бързо възстановяване  bouquet

# 116
  • Варна
Ивалина радвам се за добрите новини!
Дано след месец пак се похвалиш, че всичко сес развива добре  Hug!

Интересно ми стана, за какво са пъдпъдъчите яйчица  Blush?

# 117
Препоръчаха ми ги като по-хранителни и полезни от кокошите. Намират се в големите вериги магазини. Намерих и тема във форума където ги обсъждат. Може да видиш: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109085

# 118
Някой може ли да ми даде jsm-а на д-р Габровски?
Изтрила съм го, а ми трябва спешно  Praynig

# 119
  • Варна
Д-р Габровски-тел.0888327387.Вадехме на дъщеря ми третата при него , и другата седмица аз ще си вадя сливиците при него,защото имам много проблеми от тях,но ужасно ме е страх.Знам ,че трудно минава при голям човек, и че болките са ужасни.Някой има ли мнение за това?

Общи условия

Активация на акаунт