.
Кабинета и се намира в жълтата сграда , мисля че е триетажна до светофара , на 1 етаж , ако не се лъжа мисля , че в 8 кабинет ...
В тая същата сграда на 2 ет. се намира операционния блок , където оперираха синът ми . Много съм доволна
Като отидете и изпратете много поздрави от детето Кристиян от Шумен , което са оперирали миналата седмица
За сега добре вървят нещата - възстановяваме се все още . Незнам защо бях скиптично настроена към отношението на този доктор , но искам да споделя , че беше невероятно мил и внимателен
Отношението му беше супер , дано си е свършил и работата така ...надявам се
, макар че много не го вярвам това , защото той си е злояд от бебе, но дано е прав
и ме помоли да не го пускам за сега - зимата на градина
В момента аз съм болна и така се тревожа да не го заразя малкия и от една седмица се движа с една маска на устата , но имунната му система в момента е много слаба и се моля да не го пипне и него този вирус
А, за самата операция : синът ми беше първи , защото при него беше по - сложно , не само трета сливица , а всичките ...
Продължи около 45 минути , няма да описвам как сме се чувствали през това време
Като ми го изнесоха малко трудничко беше след упойката , мяташе се , гадеше му се , но не повръща , но това беше само 30 минутки , след което заспа . След около два часа пуснаха децата , които бяха само за вадене трета сливица , а ние поостанахме в болницата две вечери .Първите три дни ми вдигаше температура 37.2 , но и това отмина . Не е никак лесно , но се преживява всичко и сега се молим да е добре и кошмара дано е свършил . Пожелавам на всички дечица да са здрави и много щастливи
Препоръчани теми