Вадене на трета сливица във Варна

• 168 360
  • 662
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Ами и ние бяхме с бронхит, веднага след това ангина, но все още не мисля да я вадя определено.
Ще видим по нататък как ще е . Две деца от нашата група вече са без 3-та, но боледуват още повече. Прецени си сама. За тестовете най добре да попиташ Войчева, защото повече решават, че няма нужда от такива.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 23:45 от Barbera

# 271
  • Bulgaria-Italia
Май няма да ни се размине ваденето, с бронхит сме този път. Искам да попитам тези, които са махали при д-р Войчева, прави ли се тест за упойка, аз съм алергична и много ме е страх. Колко трае процедурата по вадене на трета сливица..../май ще трябва мен да упоят през това време/. Въобще, подгответе ме, моля ви..... Praynig

Ние вадихме и 3 те сливици при Войчева .
Всичко стана толкова набързо,аз се бях отказала да ги вадя ,уредих преглед в Италия при професор уши-нос-гърло.Но докато бяхме в БГ ,започна да плюе кръв,и се оказа,че е от сливиците.
Наложи се спешна операция.
Тест за упойка не сме правили  Rolling Eyes
Слава Богу всичко мина гладко .
Определено Войчева си е специалист  Peace

# 272
Благодаря ви, че ми вдигате духа. Май предпочитам да я извадя тая гадина, измъчи се детето направо, нямаме ден без капки и сиропи, а най- страшно е като легне да спи- хърка, рита, ядосва се, това сън ли е.....

# 273
  • Bulgaria-Italia
Благодаря ви, че ми вдигате духа. Май предпочитам да я извадя тая гадина, измъчи се детето направо, нямаме ден без капки и сиропи, а най- страшно е като легне да спи- хърка, рита, ядосва се, това сън ли е.....

Щом е така,е по-добре да се извади  Peace
Успех миличка,гушкам те,и ако решите да я извадите,пожелавам всичко да мине много гладко.  Hug

# 274
Благодаря отново за куража, който ми даваш Kasier, а какво вкусотии имаш....

# 275
Момичета,искам да ви попитам за лекар,който провежда някакво лечение преди да реши да вади третата сливица...

Д-р Наталия Щерева се опита да проведе лечение на 3-тата сливица, но тя не помръдна и се наложи да я извадим. Но имам познато дете, което се повлия от лечението.
Д-р Щерева преглежда всеки ден до обяд в МЦ Санита с направление.

# 276
В какво се изразява това лечение? Много ми е любопитно, ние капахме какви ли не капки, пихме хомеопатичните- полза няма

# 277
  • Варна
Д-р Войчева  Hug, макар че е опериращ лекар, не е от тези дето бързат с махането. Беше ни предписала едно мазило и други средства.... Идете при нея тя ще ви посъветва какво да правите.
Иначе операцията на трета сливица мина /поне при нас/ безпроблемно. Разбира се, притесненията са неизбежни...
Тест за упойка не правиха и на сина ми, това беше, което ме учуди много. Само питаха дали му е давано аналгин досега.

Hug

# 278
Ходихме при нея и тя действително не искаше да я маха. Но полза от лечението нямаше при нас, а и щом спи така лошо не виждам кое ще се промени. Същото го минахме и с каката, сега мисля, че нищо не печеля, ако чакам. Ще отидем пак на преглед като оздравеем, пък да видим какво ще се разберем.

# 279
В какво се изразява това лечение? Много ми е любопитно, ние капахме какви ли не капки, пихме хомеопатичните- полза няма

Да, нещо такова беше - капки и хомеопатия. И при нас нямаше полза, но както казах познавам дете, което се повлия добре.

# 280
Цинабсин,Ериос или Фенистил и Велнтолин ни е изписвала д-р Щерева.
Полза няма.Но,не отри4ам ,4е много се старае и се мъ4и да помага.
Явно нашият младеж ме наследява.Аз имам вадени сливици на 3-4 години,после рецидив и на 26 извадиха вси4ки.

# 281
Raja Nikol,според мен след като си направила всичко необходимо и ефект няма по-добре да се извади третата сливица.Много е мъчително това нощно хъркане и децата се изнервят като не се наспат.(и аз бях така като малка)
Преди два дни извадиха третата сливица на детето на сестра ми,която живее в Германия.Тя го води при най-добрите специалисти в Берлин и те бяха категорични,че сливицата трябва да се вади.А малката не боледува,при нея проблема е че хърка и носа и непрекъснато е запушен.Лекарите са казали,че тази сливица носи много негативи на организма и не е необходимо да се оставя.И така само след седмица от преглeда са я махнали.
Аз мисля,че ако лекарят прецени,че сливицата е за вадене,трябва да се вади ,а не да се удължава агонията на детето.

# 282
Агония и за детето и за майката....все го мисля, само се ослушвам, като видя отворената уста и чак аз се разсънвам..Но толкова много ме е страх, особено след онези тъжни случаи...все са ми в съзнанието

# 283
  • Варна
Решихте ли дали ще вадите сливицата?

# 284
Да, решила съм, категорично, след изкарания бронхит предната седмица от снощи киха и пак ще се разсополивя. Нямам думи, такова нещо не помня досега....отчаяна съм. Но за да я извадим първо трябва да оздравеем. Сега имат тържество на 22 март, след него я спирам да я закрепя и действам.

Р.Р. А вие ни стискайте палци   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт