Вадене на трета сливица във Варна

• 168 328
  • 662
  •   1
Отговори
# 345
  • Bulgaria-Italia
То това е лошото, ще отидем на преглед, ще насрочим дата, ама дотогава....можеш ли да планираш как ще е след 10 дни примерно  Sad
Ние сме при Войчева, допадна ми на прегледите  Peace

Аз мислих,че вече сте забравили за тази сливица  Simple Smile
Кураж,вадете я ,Войчева си знае работата .
Напомням,че вадихме и 3те сливици наведнъж .Раната беше огромна,но се възстановихме много бързо  Hug

# 346
Напомням,че вадихме и 3те сливици наведнъж .Раната беше огромна,но се възстановихме много бързо  Hug

Моля ти се, не ми се смей  Wink, никога не съм била такава пъзла. Ако беше на мен....щеше отдавна да е минало. Но след ония страшни случаи сърцето ми се свива като си помисля само.

# 347
  • Bulgaria-Italia

Моля ти се, не ми се смей  Wink, никога не съм била такава пъзла. Ако беше на мен....щеше отдавна да е минало. Но след ония страшни случаи сърцето ми се свива като си помисля само.

Разбирам те напълно  Hug,но ако знаеш как ще се променят нещата в полжителна насока .Няма да си познаеш детето после .
Моята дъщеря я бяха побъркали всички доктори ,ревеше и пищеше до лудост.
А като я заведохме за операцията,естествено,не и казахме,че ще е операция,но тя усещаше .Казваше ми ,АКо ми направят операция,никога няма да ти го простя!“ .Знаеш ли какви ли не мисли са ми минавали през главата и съмнения,дали сме взели правилното решение  ooooh!
А сега  детето само повтаря ,Добре,че беше Войчева„  Grinning

# 348
Ох, че добре ми действаш   bouquet
Тъкмо се бях наканила миналата година, и като ми разправя един ден какво е сънувала....косата ми се изправи, аз дето не съм суеверна, се вързах на едно 5- годишно дете. А тя не знаеше нищо, думичка не съм и казвала  Sad И така дойде лятото, нещата бяха добре и ей на...сега пак хърка милата.

# 349
  • Bulgaria-Italia
Ох, че добре ми действаш   bouquet
Тъкмо се бях наканила миналата година, и като ми разправя един ден какво е сънувала....косата ми се изправи, аз дето не съм суеверна, се вързах на едно 5- годишно дете. А тя не знаеше нищо, думичка не съм и казвала  Sad И така дойде лятото, нещата бяха добре и ей на...сега пак хърка милата.

На мен нямаше кой да ми говори така.Всъщност след дълго ходене по мъките се намери кой да ме окуражи,но въпреки всичко аз пак се отказах,и знаеш ли кога се навих,след като детето започна да храчи кръв  Shocked Изумихме се ,обадихме се на Войчева и насрочи операцията по спешност ,беше дори и почивен ден,но жената дойде да оперира .Сливиците бяха толкова гноясали,показа ни ги ,че не ми се говори ,а за размера им-съвсем
А децата са малки дяволчета , а ние едни паники и за най-малкото се връзваме  Wink

# 350
Нали не се оперират болни  newsm78
Радвам се, че при вас всичко е минало    Heart Eyes

# 351
  • Bulgaria-Italia
Нали не се оперират болни  newsm78
Радвам се, че при вас всичко е минало    Heart Eyes

По принцип-не,но ние бяхме леко болни .Сега като се замисля и тръпки ме побиват  Rolling Eyes
Но Войчева е специалист и преценява индивидуално .Важното е да и се доверите .
20 дни след операцията летяхме за Италия  Grinning много се притеснявах,защото детето смени и климата ,първата зима доста се разболяваше ,но после нещата се нормализираха

# 352
  • до морето
Здравейте, търся мнения за д-р Чамурлийски. От Бургас съм, но ми го препоръчаха. Предсои ни вадене на сливицата и много се чудя къде да го направим. За този доктор разбрах , че я премахва с някаква местна анестезия, но ставало бързо и не било травмиращо за детето. Моля ви някой ако има по-подробна информация да я сподели!

# 353
Не съм чувала за този доктор, но вадене на сливица на дете с местна упойка.... Rolling Eyes newsm78

raja_nikol как сте? Направихте ли операцията? Thinking  bouquet

# 354
Не съм чувала за този доктор, но вадене на сливица на дете с местна упойка.... Rolling Eyes newsm78

raja_nikol как сте? Направихте ли операцията? Thinking  bouquet

Ох,...не сме, спотайвам се все още  Embarassed

# 355
  bouquet кураж мила  newsm10

# 356
  • Bulgaria-Italia
Здравейте, търся мнения за д-р Чамурлийски. От Бургас съм, но ми го препоръчаха. Предсои ни вадене на сливицата и много се чудя къде да го направим. За този доктор разбрах , че я премахва с някаква местна анестезия, но ставало бързо и не било травмиращо за детето. Моля ви някой ако има по-подробна информация да я сподели!

Чувала съм,че е много травмиращо за децата ваденето на сливица с местна упойка,факта,че вижда всичко.......
Например майка ми е разказвала,че са и вадили сливиците с местна упойка ,говорим за преди 50 години.Била е на 10 ,отишла сама в болницата,извадили и сливиците,и си тръгнала веднага,по пътя си купила сладолед  Grinning ,зависи колко е голямо детето и дали го е страх  Hug
Така,че това е ,което зная ,успех!

raja_nikol
,как сте сега?Ходили ли сте скоро при Войчева?

# 357
raja_nikol
,как сте сега?Ходили ли сте скоро при Войчева?[/color]

Не сме, защото да чукна на дърво засега е здрава  Praynig.

На мен ми вадиха преди 20 години уж с местна упойка, е убийте ме не разбрах кога са ми  я сложили, бях на 10, помня всичко. Болката не, не е било нещо страшно, по- скоро помня това, че бях сама, родители тогава не пускаха, не искам и да си помислям какво и е било на майка ми. Една санитарка ме беше сграбчила, абе...гадничко си е. Аз съм издръжливо магаре и този спомен не ме е травмирал, но някои деца тогава много трудно го понесоха.

# 358
Здравейте и от мен - и аз почвам да се ослушвам за махане на тая гадина третата сливица. И при нас болестите почнаха да валят като из ведро една след друга и все сме с АБ , даже лежахме в болница. От 21 септември до сега 5 АБ сме пили , направо ужас. Ходихме на прегледи при двама УНГ - д-р Вътева в Окръжна и в кабинета на д-р Мутафова. И двете казват че трябва да се махне тая пущина, ама ни било рано. слевсичките АБ и болницата, сега сме с кашлица заради секрет от третата сливица който се стича. Толкова съм зле вече много съм притеснена, направо от къде ни хванаха тия болести, той ходи на ясла и първите месеци нищо нямаше и като се позахлади и се почна. Давайде съвети какво да му давам сега за този секрет от сливицата.Лек и успешен ден
Забравих да кажа че сме малки  и затова не предприемат веднага операция - синът ми е на 2,4 м .

# 359
  • Варненско мишле

marti09,като те чета намирам много общо с нашата ситуация.Дъщеря ми е на 1г 2 м и откакто тръгна на ясла започна да боледува.А хремата й е постоянен спътник...
Д-р Чаморлийски пръв изрази съмнение, че проблема е най-вероятно 3-та сливица,но оше е прекалено малка , за да се предприема нещо.
Започнах да давам ехинацея и прополисови капки ,дано има някакъв стабилизиращ ефект
Всичко споделено в темата,би ми било полезно Peace

Общи условия

Активация на акаунт