Вадене на трета сливица във Варна

• 167 275
  • 662
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ти  Peace, това със спирането на дъха сериозно ме притесни  Cry, при теб ли спи, че го усещаш? Ние не сме от Варна, затова ми е по- сложно, предпочитам и да останем след операцията, по- сигурна ще се чуствам.

# 376
Благодаря ти  Peace, това със спирането на дъха сериозно ме притесни  Cry, при теб ли спи, че го усещаш? Ние не сме от Варна, затова ми е по- сложно, предпочитам и да останем след операцията, по- сигурна ще се чуствам.
И при мен спи и не при мен,но аз лягам много късно и го виждам и чувам как диша като спи и последните 2 месеца просто детето се мъчеше ,на мементи си спеше спокойно обикновено на една страна,но като се завърти по гръб и започва едно като тежко дишане и си спира въздуха и после дълбоко поемане,което много ме притесняваше и направо съм стояла до късно да го следя как диша и именно това ме накара да побързам. след операцията докторката каза и ни я показа сливицата ,че е огромна и такова голямо нещо не е вадила и че била тръгнала към ларингса чак .(само моля това да не те плаши ,при всяко дете си е различно и ако се изчака още известно време не мисля ,че нещо ще се влоши)   .После му разправям на сима ми ,колко е била голяма и даже се смяхме,защото беше точно колкото едно пилешко дробче.Simple Smile

# 377

Не ме плашиш, искам да съм подготвена  Peace
А изследвания какви и кога правихте? Там ли, или имахте готови?

# 378
А изследвания какви и кога правихте? Там ли, или имахте готови?
Ние си направихме и предварителни ,просто за мое си успокоение,даже аз исках и кардиограма си направихме,разбира се личната ни даде направление ,но това не е задължително.Детето трябва да е здраво ,добре е предварително да ви види докторката и тя ще каже.Ние бяхме здрави ,като се изключи жълтия гъст секрет който се стичаше назад ,но докторката изписа едни капки и за 2 дена секрета се оправи.   Там в болницата си правят пак наново всички изследвания и преглед на детето преди операцията .По принцип си е с направление и самата операция си е безплатна,но с нашата здравна система анестезията ме влиза и тя се заплаща ,дават касово бонче и всичко както си е.

# 379
И ние правихме кардиограма, лятото, когато уж щях да вадя, Войчева /единствена/ чу шум, тя ни прати. Оказа се, че действително има някаква аномалия, но не било нищо опасно /надявам се да са прави, много внимателно я преслушваха, гледаха на видеозон..../.

След празниците идваме на праглед, тя ще реши кога. Много кофти, че вече не преглеждала всяка събота.

# 380
И ние правихме кардиограма, лятото, когато уж щях да вадя, Войчева /единствена/ чу шум, тя ни прати. Оказа се, че действително има някаква аномалия, но не било нищо опасно /надявам се да са прави, много внимателно я преслушваха, гледаха на видеозон..../.

След празниците идваме на праглед, тя ще реши кога. Много кофти, че вече не преглеждала всяка събота.
желая ви приятно изкарване на празниците ! След това УСПЕХ! Леко и спокойно да мине всичко!добре че я има д-р Войчева!

# 381
 Peace

И на вас весели празници! Дано проблемът е решен окончателно. Пиши ме пак, като се оправи съвсем как е съня, надявам се кажеш, че спи като котенце  Wink

# 382
Peace

И на вас весели празници! Дано проблемът е решен окончателно. Пиши ме пак, като се оправи съвсем как е съня, надявам се кажеш, че спи като котенце  Wink
Blagodarq!
 Надявам се и аз на това!Вече се усеща подобрение ,през деня не стои с отворена уста и да диша тежко,а вечер спря потенето на главичката и вратлето    и има моменти наистина е като котенце,но на моменти си прохърква още ,което казаха че е нормално,защото си има още леки скрети които се чистят Simple Smile  /Ще пиша пак.

# 383
  • близо до морето
Здравейте, днес открих темата тъй като водихме малкото на лекар и ни казаха ,че трябва да му се направи операция да му махнат 3-тата сливица. Предполагам знаете колко съм панирана!  Sad Ходихме във военна болница при доктор Куцаров, ако може някой да ми каже нещо за него?

# 384
Здравейте доста отдавна ви  чета и все не ми остава време да се включа то не от друго а само от болести.Моята дъщеря е на 2.9год. и след хиляди мъки гноини ангини и какви ли не лекарства от които нищо не ни помагаше и отделно едвам дишаше вечер,пО какви ли не доктори не обикалях та накрая реших да отида във Варна при др. Войчева само докато я прегледа и каза да не се притеснявам,но ще трявва да се извади третата и сливица и аз както всички мами много се притесних,но вярвайте ми такова държание от лекар не бях получавала отдавна просто нямам думи и сам много благодарна на целия екип на Майчин дом.Операцията ни е прясна/21.01.2012/ и веднага имаше ефект докато беше в упоика и спеше и въобще не се чуваше да хърка а до преди това голямо хъркане.Ако имате проблеми като нашите въобще не се колебайте няма нищо страшно ,но всеки сам си решава съжелявам че обикалях като луда по лекари а не отидох направо при др.Войчева.

# 385
Здравейте, попаднах на тази тема и имам няколко въпроса към преминалите процедурата "вадене на сливици на деца". Как мога да запиша час за д-р Войчева в Окръжна болница? Изобщо приема ли пациенти там? С направление мога ли да отида? Има ли някой, който да е ходил при д-р Стойкова на Брегалница? Колко годишно трябва да е детето, за да се оперира?

# 386
Здравейте, попаднах на тази тема и имам няколко въпроса към преминалите процедурата "вадене на сливици на деца". Как мога да запиша час за д-р Войчева в Окръжна болница? Изобщо приема ли пациенти там? С направление мога ли да отида? Има ли някой, който да е ходил при д-р Стойкова на Брегалница? Колко годишно трябва да е детето, за да се оперира?

Здравей elena d,аз преди да отида в Майчин дом звънях в окръжна болница и все ме препращаха към някакви номера и никой не можеще да ме свърже с нея.После намерих номера на рецепцията/052331144/на Майчин дом и си записах час при Войчева там тя не работи с направления.Ние махахме само трета сливица и тя ми каза че детето трябва да е над 13-14кг за да се извърщи такава операция,но тя ще ти обясни всичко.Да чукна на дърво засега сме добре благодарение на нея.  Simple Smile

# 387
Да, в Окръжна никой не вдига телефон. В Майчин дом д-р Войчева работи срещу 25 лв на преглед. Записах за сряда при д-р Стойкова, ще видим как ще се развият нещата.

# 388
Здравейте, преди 5 месеца Др. Габровски оперира сина от трета сливица,останах много доволна от него и от екипа му. Изключително внимателен лекар и при приемането и след операцията постоянно беше до нас.От много приятелки чувах за него много добри неща не само за трета сливица а и за нормалните сливици и изобщо че е най добър лекар УНГ във Варна, затова се обърнахме към него.Преди това сина ми доста често боледуваше, сега е много различно,да чукам на дърво почти не се е разболявал след това.

# 389
И моят син беше опериран от  Габровски,всичко мина по мед и масло,изключително внимателен лекар Flutter Flutter.
Преди 2 години същия лекар  ме  оперира,махна ми сливиците,резултата е същия-страхотен човек!

Общи условия

Активация на акаунт