Вадене на трета сливица във Варна

• 167 273
  • 662
  •   1
Отговори
# 390
Ние махнахме трета сливица в Майчин дом при доктор Войчева. Изключителен професионалист и човек е. Отидохме първо на преглед в Майчин дом и насрочихме дата. Операцията мина без проблемно. Докторката беше неотлъчно до детето докато излезе от упойката в началото. Доста е стряскашто за родителя когато  донесат детето от операционната. Д-р Войчева беше до нас заедно с анестезиолложката и сестра Лили.

# 391
преди две години оперирахме синът ми(операция на 3-та сливица и поставяне на макарички в ушите)  при Сапунджиев -терапията  МНОГО СЪМ ДОВОЛНА-невероятен доктор,а не бизнесмен.

# 392
  • Варна
д-р Мутафова ти предлагам аз- виж в Здравния справочник, има и други мнения( то и темата си е за там).

с две ръце за Др Мутафова!!!!!!!

# 393
  • Варна
Бих искала да помоля за повече информация от родители, чиито деца са били оперирани в Окръжна болница. Как протича приемането, какви изследвания се правят/не правят, анестезията как се въвежда с маска или венозно? Искам да подготвя максимално достоверно дечко, за това какво ще се случи и всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря предварително!

# 394
Ние махнахме ''злото'' в Терапия,но по повод подготовката на детенце нас ни подготви доктора предният ден каза на малчо:утре като дойдеш ще си слагаме маски ,ще си правим маскин бал.'' Малкия беще много впечатлен,малко се изнерви ,защото трябваше да почака-бяха няколко деца.Първата упойка беше през устата и тогава идва травмата за родителя ,да гледаш дрбчо като на 5 ракии-абе гадна работа,но за радост малките нищо не си спомнят след това.

# 395
  • Варна
Щастлива мама, благодаря ти че сподели вашето изживяване.

# 396
  • Варна
Здравейте,преди 6 г махнах сливицата в Терапията на каката при д-р Мутафова и бях супер доволна,обаче сега определено не ми я препоръчват и съм в огромна чуденка при кого да махна сливицата на малката сега на есен,приемам коментари и съвети и скорошни впечатления,благодаря

# 397
С риск да се повторя д-р Сапунджиев,на когото съм го препоръчала все е бил доволен,както и аз

# 398
  • Варна
Благодаря,а може ли да ми кажете как става с прегледа,отивам в отделението и го търся,така ли,и колко струва прегледа също,навремето с Мутафова така процедирах,отивам,чакам ,търся,сега на есен като ходих при нея пак така беше,но определено се разочаровах,графика как мога   да разбера да не ходя напразно,благодаря

# 399
Кабинета му е в ДКЦ-то срещу болнцата ,на вторият етаж ,записвате час ,преглежда и преценява дали е за махане,изисква документация от предишни прегледи.Вече не работи по касата,но колко е прегледа......Преди 3години беше 25лв.Успех и дано всичко мине добре Peace

# 400
  • Варна
Много,много благодаря,ДКЦ "Св.Марина",нали така

# 401
Да там на втория етаж ,мисля ..201 ,ама питайте на регистратура Peace

# 402
Д-р Щерева оправдава ли репутацията си на добър специалист все още? Като отношение не ми хареса, нито към детето, нито към мен. Пестеливи обяснения, дори липсващи.

# 403
  • Варна
Доколкото знам, д-р Щерева вече не прави операции (може и да съм в грешка). Иначе няколко пъти съм водила детето за преглед при нея - доволна съм и от отношението и от лечението. Жалко, че така се е получило при вас.

# 404
Днес ходихме при д-р Мутафова за 2 мнение и тя е категорична, че трябва да се извади третата сливица. Бяхме на частно, иначе е отпуск в момента до 11.09 и може да насрочи операцията след този ден. Работи в Терапията. Още се двоумя дали да не идем и при д-р Войчева и да го оперира тя в Майчин дом, с надеждата за по-добра обстановка, а и да не отлагаме още.
Искам да попитам скоро минавалите през тази процедура как протича? Сина ми е много страхлив. По 30 мин се молим да му боцнат пръста за кръв и накрая пак на сила става и 3 месеца сънува кошмари, че го боцкат. Не мога да си представя как ще му слагат абукат и как трябва да го държим ... Бях чела назад, че първо им давали "сиропче" в Майчин дом и си мисля, че ако го упоят преди това ще е далеч по-лесно и малко травмиращо за всички. Ако може някой да ми опише как протичат нещата преди операцията? Съобразяват ли се с това, че пациентите са малки деца?

Общи условия

Активация на акаунт