Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 55 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Сабина Христова
Звезден сътрудник
  · 3 ч  ·
Докато всички чакаха втория сезон на ДАЛЕЧЕН ГРАД , актьора Озан Акбаба  официално обяви, че е решил да напусне сериала.
Може да са слухове само.
Е това сега не може да е истина. Не може Озан Акбаба да е толкова безотговорен и да провали нещо, от което той самият се възторгваше по интервютата си. Освен ако... няма някоя нелечима болест, изобщо го отмятам като фалшива новина.

# 46
Бирсен нищо не е писала за това. Бъдете спокойни. Той в момента снима филм.

# 47
  • София
Скрит текст:
Сабина Христова
Звезден сътрудник
  · 3 ч  ·
Докато всички чакаха втория сезон на ДАЛЕЧЕН ГРАД , актьора Озан Акбаба  официално обяви, че е решил да напусне сериала.
Може да са слухове само.
Е това сега не може да е истина. Не може Озан Акбаба да е толкова безотговорен и да провали нещо, от което той самият се възторгваше по интервютата си. Освен ако... няма някоя нелечима болест, изобщо го отмятам като фалшива новина.
Жена му, уж била изпадала в кризи от ревност, и понеже много я обичал, щял да се отказва, но аз лично не вярвам, докато не го обяви той. Нали премести цялото семейство в Мардин. Детето училище ще започва.

# 48
Е, то все още не са се приместили не знам дали тя е при него сега когато снима новия му филм. Пък до началото на новите снимки на ДГ има един месец още.

# 49
  • София
Е, то все още не са се приместили не знам дали тя е при него сега когато снима новия му филм. Пък до началото на новите снимки на ДГ има един месец още.
Не знам, кой къде се мести, но истерията в соц мрежи е голяма.Smiley
Озан да излезе със становище, за да не подлуди феновете си.Smile

# 50
За мен това с Озан е много странен ПР ход. Коя съпруга ще убие златната кокошка не само за своето семейство, а за цяла империя, която печели от филма? Не го вярвам. От какво да ревнува, а парите са си пари. Карат феновете да истерясват за сметка на доброто име на семейството на Озан. Но при непредвидимия пазар на Турция и толкова много нови проекти очевидно всичко е позволено.

# 51
Е, от кой да ревнува жена му?? Синем е много красива жена. 😁😁
Аз Озан го виждам като човек който слуша жена си. Няма да се учудя ако стане, но засега няма такива неща. Просто в момента се правят фалшиви статии за да поддържат интереса към ДГ.
Пък може този шум е да се вдигне заплатата на Озан. При положение че той изнася целия първи сезон на ДГ а да получава нищожни пари , за сметка на други които получават повече от него , е много добър ход.

# 52
  • София
За мен това с Озан е много странен ПР ход. Коя съпруга ще убие златната кокошка не само за своето семейство, а за цяла империя, която печели от филма? Не го вярвам.
Скрит текст:
От какво да ревнува, а парите са си пари. Карат феновете да истерясват за сметка на доброто име на семейството на Озан. Но при непредвидимия пазар на Турция и толкова много нови проекти очевидно всичко е позволено.

Gülüm Baktas Wink Нейната истерия задмина тази на феновете.

# 53
E, ако той напусне, какъв сериал ще има. А и толкова епизоди минаха само с една нагласена целувка, снимана от 5 м. Жена му е продуцент и мисля, че дори и да е ревнива, за сега няма основание за това. За мен, тази новина е чист фейк. Освен ако на нея не й се мести в Мардин. Simple Smile

# 54
Щом няма потвърждение от Бирсен , не е истина.

# 55
Който иска да види Акбаба и Чаатай в летните им филми с мустаци-
https://www.youtube.com/watch?v=RSyA2Iac3l8

И дума не става да се излиза от ДГ.

# 56
От Бирсен

20 нови сериала, общо 34, ще бъдат на екрана през новия сезон.
Каналите подготвят амбициозни сериали за новия сезон. Четиринадесет сезона са пренесени от миналия сезон, а броят на новите сериали, които в момента се произвеждат, е 20.

Продуцентските компании подготвят сериали за новия сезон с пълна сила. Останали са 14 сезона от миналия сезон... Броят на новите сериали, които ще бъдат заснети в момента, е 19... Нека да разгледаме новия сезон:

STAR TV 2 НОВИ СЕРИАЛА

Star TV добави два нови сериала към продълженията си от миналия сезон: "Кралят губи" (вторник) и "Бездомникът" (сряда). Единият е "Çarpıntı" (Сблъсък) на OGM Pictures, а другият е "Sevdiği Sensin" (Ти си моята любов) на Ay Yapım.

SHOW TV 5 НОВИ СЕРИАЛИ

След "Пролет" (вторник) и "Kızılcık Şerbeti" (петък), Show TV ще излъчи първо "Veliaht". След това ще излъчи сериалите, които е поръчал: „Bereketli Topraklar,“ „Kadife Kelepçe,“ „İnce Sızı,“ и „Büyük Üstünde“.

КАНАЛ D 2 НОВИ СЕРИАЛА

В допълнение към „Far City“ (понеделник), „Esref Rüya“ (сряда), „Pearl Taneleri“ (четвъртък) и „Arka Sokaklar“ (петък), Kanal D придоби сериала на NGM с участието на Мурат Йълдъръм, чието заглавие все още не е финализирано. „Afet Bam Başka Biri“, с участието на Фахрие Евджен, засега е отложен за след септември.

ATV 4 НОВИ СЕРИАЛА

ATV ще представи на екраните "Establishment Osman" (сряда) и "Can Borcu" (събота) с имената и актьорите, които ще бъдат победени, както и сериалите "Gözleri Karadeniz", "Gözyaşı Kraliçesi", "Abi" и "Aynadaki Yabanci" на MF Yapım, който носи имената на Берк Октай и Онур Туна и ще бъде режисиран от Еда Тексьоз.

NOW 6 НОВИ СЕРИАЛА

NOW ще представи на публиката новата версия на "Boundless Love" с кодово име "Halo", както и сериалите "Halef Köklerin Call", "Kıskanmak", "Sahtekarlar", "Too Far, Too Close", "Safe" и "Güzelkoy".

TRT 1 1 НОВ СЕРИАЛ ЗА СЕГА

След „Мехмед, султанът на завоеванията“ (вторник), „Гьонюл Даги“ (събота) и „Тешкилат“ (неделя), TRT1 ще излъчи сериала „Децата на небето“ с участието на Исмаил Хаджъоглу.

# 57
Информацията е добра, явно може да станем "разногледи" и да "скачаме" от нов на стар сериал /поне в началото/. Тук в темата винаги има "една добра душа", която да систематизира новите сериали по канали заедно и със старите, така че очаквам с благодарност същата отново да се появи. Simple Smile

# 58
  • София
Смятам да дам шанс на Veliaht, че не съм гледала отдавна Akın Akınözü. Надявам се да не е тежка драма и лош край.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 01:37 от missence

# 59
Да видим колко ще стигнат до такъв лош или добър край?

Общи условия

Активация на акаунт