Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 53 421
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
странно наистина защо толкова зле бяха вчера при положение че нямаше турски отбор, но днес има и галатасарай играят в шл , но има и турски мач с участието на фенербахче. повечето сериали ще почнат с озети от 20ч и нови епизоди от 21ч така че да видим.

# 586
Не знам дали просто на турската публика не им омръзна от тези сериали.В такъв случай има шанс за новите три според мен.Но Бахар ,Краля ,и Мехмед в по-малка степен може и да не дочакат Нова година🙂

# 587
вчера ревност много се говореше за тях, но числата са слаби. за мехмед е на trt1 там няма как да го спрат, ще изкара сезона си. аз наистина за бахар не очаквах толкова слаби оценки, но само първия сезон беше супер защото го направиха като оригинала , но след това стана поредната сапунка

# 588
Аууу футболен мач на Галата Сарай ли ще има тая вечер. 
Значи да имаме предвид това че тая сряда вечер е началото на С 2 на "Ешреф Рюя ".

ДГ е бетон , но от това което сте споделили от снощи вечер като цифри е много слабо и ще изгърмят въпрос на време е освен ако нямат стабилни международни продажби.

Хриси  , полезна е табличката и си отделила време. Чудя се дали да оставя дизи таблицата на първа страница че с това количество всеки път да махаш и пишеш и обновяваш не ми се занимава много.... Но ако държите ще я оставим и ще я обновяваме с инфо.

# 589
Планират Леман за петък

# 590
Аууу футболен мач на Галата Сарай ли ще има тая вечер. 
Значи да имаме предвид това че тая сряда вечер е началото на С 2 на "Ешреф Рюя ".

ДГ е бетон , но от това което сте споделили от снощи вечер като цифри е много слабо и ще изгърмят въпрос на време е освен ако нямат стабилни международни продажби.

Хриси  , полезна е табличката и си отделила време. Чудя се дали да оставя дизи таблицата на първа страница че с това количество всеки път да махаш и пишеш и обновяваш не ми се занимава много.... Но ако държите ще я оставим и ще я обновяваме с инфо.

феми да сложи я в началото, вече когато окончателно се сложат датите и на останалите сериали ти ще ги редактираш.

Иначе и Галатасарай и фенерите имат мачове днес.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 15:47 от itshristina

# 591
Окей Хриси ти ще помагаш ако нямаш против ако нещо пропуснем ще ми изпратиш на лични.

Ох а за скандала и ареста на една от сценаристките на Шербета нямам думи. Къде са се сетили преди 5 години изказване сега да в разпитват. Поне са я освободили бързо , а не като Айше Баръм в затвора и там ще я уморят като решат. Съсипан живот. И да има грехове не е това начинът.

# 592
Окей Хриси ти ще помагаш ако нямаш против ако нещо пропуснем ще ми изпратиш на лични.

Ох а за скандала и ареста на една от сценаристките на Шербета нямам думи. Къде са се сетили преди 5 години изказване сега да в разпитват. Поне са я освободили бързо , а не като Айше Баръм в затвора и там ще я уморят като решат. Съсипан живот. И да има грехове не е това начинът.

да, когато има промени и нови дати ще ти пиша на лични.

така е, но са и дали забрана да не излиза от страната. просто някой е пуснал това видео от толкова много години, защото нали сега се вдига много шум покрай шербета и просто сега тя е жертва.
за айше не съм много запозната с нея така че не мога да коментирам.

# 593
Хах дошъл им е акъла😁Планираха го за понеделник,но са видяли цифрите на Града.Умно решение.

# 594
Заслужено добро и високо начало и старт на новият
С 2 на "Ешреф Рюя". 💥💥💥👏💪💪💪  Браво на екипа и на всички пред и зад камера. Сериала и актьорите имат утвърдена публика и подкрепа в Турция и по света. Епизода беше динамичен и плавен и следваше своята логика, без хаос и препускане.  

Похвалите се сипят  в социалните мрежи и е толкова приятно ,защото дори да са пристрастни е факт че имаше много силни и  емоционални моменти и сцени изиграни много добре и те стискат за гърлото. Мога да отлича сцените от затвора , срещата в парка на пейката и погледите им и когато вижда билборда. Срещата на Ешреф с отбора и сблъсъкът между Ешреф и Кадир в имението.  И най вече, когато Нисан разбира за смъртта на сестричката си Афра. Изгуби най близкият си човек и приятел също  и остава съвсем самичка след като няма и родители  но нейната любов е до нея и няма да я изостави. И на  него  му е мъчно че така се случи. Знае истината за смъртта й и кой стои зад това. Дори и да е мислил да се откаже и да заживее друг живот, ако изобщо е възможно това .... защо не случват се и чудеса понякога. Ешреф отново е готов за борба заради Нисан и по други причини, които и да иска не може да подмине и забрави. Сценаристът Етем Йозашък  умело обърна хода на играта в историята. В Играта се включва и Танер Румели в ролята на Динчер  , който ще навлезе в живота на Нисан, като нейн агент. Сенките от миналото се завръщат и жаждата за отмъщение.  

Конкуренцията

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 23:35 от femmi2

# 595
Страхотен рейтинг за първия епизод на сериала на Илхан

И на Акън е качил ,но очаквах повече.

Ще видим другата седмица Halef дали няма да е номер едно.

# 596
вчера имаше мач в 22ч и затова престонаследника се почакил леко, но се очаква повече при тях, но засега той ще е по-предпочитан за гледане в четвъртък. Акън всякаш си е намерил правилното място и екип.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 10:38 от itshristina

# 597
Дали?И за двата сериала е имало мач .Според мен може и двата сериала да  докарат почти равен рейтинг.

# 598
не знам ще видим другата седмица, важното им в ab категорията на минат 4 за да оцелеят засега наследника добре върви към тази цел

# 599
Момичета, пишете небивалици.
Мача започна в 22.00ч. И двата сериала вървяха без реклами, и свършиха преди започването на мача.
Футболния мач, не повлия рейтингите на сериалите.

Общи условия

Активация на акаунт