Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 53 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
това е хубаво че са вървяли без реклама, мислех че наследника е почнал 21ч , защото очаквах озет да има преди новия епизод, но явно не е имало, аз вчера не можах в реално време да гледам, защото бях в компания и гледахме мачовете Grinning

# 601
Аз също мисля и залагам че сериала на Акън ще се открои в четвъртък вечер и ще дръпне попече занапред. Изгледах ЕП 1 и ми хареса. Акън е доста различен и си е намерил екипа и сериала и ролята. Колегите също са добри и екипа зад камера. Също така се стараят и в рекламата.

Успех на Буракджъм и Хилал. Flowers Four Leaf Clover

Все още от новите дизита не е още ясно кой ще окапе пръв , но от продълженията са застрашени поне 3 . Освен ако не ги спасят продажби и договорки за брой епизоди. Актьор от ранга на Халит Ергенч едва ли се е съгласил просто ей така и не се е подсигурил.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 12:20 от femmi2

# 602

Неприемливо" е за поразителната борба на Сюрея, която стои твърдо срещу живота след загубата на детето си, за справедливост и отмъщение. Тази история, в която гневът, загубата и солидарността са преплетени, пренася на екрана прераждането на силна жена.

# 603
Disney+ продължава без прекъсване да обявява своите амбициозни нови локални продукции.  Сценарият е написан от Сема Ергенекон, режисиран от Али Билгин. Снимките на филма #Öngörü, в който участват #HilalAltınbilek и #SerkanÇayoğlu в главните роли, са завършени.

# 604
SONDAKİKA | РТЮК, с мотива, че са „в противоречие с националните и морални ценности“:

• Netflix
• Disney
• Prime Video
• HBO Max
• MUBI получиха максимални глоби и наказание за изваждане от каталога

# 605
SONDAKİKA | РТЮК, с мотива, че са „в противоречие с националните и морални ценности“:

• Netflix
• Disney
• Prime Video
• HBO Max

извинявай, но нищо не разбрах…Какво ни казваш?

# 606
Аз снощи погледнах и "HALEF" или "Приемник" както го превеждат рускините с Илхан Шен. Ами на едно ниво ми е с "Наследник" на Акън. На Илхан компенсираха за "Сапфир", че го оставиха без жена, тук му натресоха 2! Joy

# 607
наследникът
Ще ми е интересна любовната история на Яхя и Дерия тук има стари дълбоки рани и също така много добре стоят един до друг, фрагманта за следващия епизод го доказва.

# 608
  • Дубай
наследникът
Ще ми е интересна любовната история на Яхя и Дерия тук има стари дълбоки рани и също така много добре стоят един до друг, фрагманта за следващия епизод го доказва.

и на мен тези двамата много ми харесаха. След Чукур, Вартоли(Еркан) трудно го възприема с друга  екрана партньорка, но тук, тук ме удариха здраво. Усещат се искрите между Яха и Дерия отвъд екрана.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 18:26 от I.V

# 609
Нямам търпение за следващия епизод за тях двамата.

# 610
  • Дубай
Ти с какви субтитри гледаш, английски или руски?Не мога да намеря бг

# 611
Яхя и Дерия нали са първи братовчеди? На двама братя деца. На това не му ли се вика кръвосмешение?

# 612
На английски.

Яхя и Дерия нали са първи братовчеди? На двама братя деца. На това не му ли се вика кръвосмешение?
Не са братовчеди. Бащата на Дерия и бащата на Яхя са приятели.

# 613

• Netflix
• Disney
• Prime Video
• HBO Max

извинявай, но нищо не разбрах…Какво ни казваш?
Глобил ги е РТЮРК с мотива ,че нарушават моралните ценности това го срещнах из Х не знам дали Бирсен е писала. Щом и до платформите ще допрат положението взема да става - сериозно.

# 614

Аз си го изгледах с български, от сутринта има такива

Общи условия

Активация на акаунт