Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 53 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Рейта на Далчения град

# 571
  • Варна
Да им имам ценностите. Що не подскочиха, когат Фатих й изневери?

# 572
За тях мъжете са невини затова.

# 573
Да се изкажа за новия сериал "Децата на рая" или както и там да се превежда правилно. Аз не гледам рейтинг мрейтинг. Е много рисковано да изберат баш понеделник, но за мен от новите е нещо уникално. Екшън, драма на макс,поднесено по пародиен начин. Направо ми затъмни "Далечен град" в понеделник, извинявам се за което. Head Band

# 574
Турски сериали
Toni Helmy  · 13 м  ·
Авторката на поредицата
# Боровинков шербет Мерве Гьонтем е освободена под съдебен контрол със забрана за пътуване. Мерве Гьонтем, която беше задържана снощи в дома си в Джихангир за интервю, което даде преди четири години, прекара нощта в Дирекцията за сигурност в Истанбул на улица „Ватан“. Прокурорът я изпрати в Наказателния съд, за да поиска съдебен контрол и забрана за пътуване. Тази сутрин съпругът ѝ, актьорът Таха Бора Елкоч, я чакаше в Анадолския съд, където беше отведена. Според последната информация Мерве Гьонтем, която има петмесечно дете, е освободена под съдебен контрол и забрана за пътуване.

# 575
Фрагман още йок Бирсен нищо не е писала чакаме да видим какво е.

# 576
аз продължавам да мисля че петък няма да има епизод, на хандето сериала има шанс да бъде първи за една вечер Grinning

реакция
от бирсен

Нови сцени, написани за оста Дога-Фираз, предизвикаха реакции в #KızılcıkŞerbeti. Поради тази причина трейлърът на новия епизод, който ще се излъчи в петък, не беше готов за тази вечер.

Природа - само частта Фираз се промени... Епизодът определено ще бъде излъчен.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:13 от itshristina

# 577
Някой да гледа Ревност?
Ще го погледна по късно заради Мемо предимно но струва ли си?

Хрис ще спят на сета ако трябва според мен всичко беше планирано и се знаеше каква ще е реакцията ще се види

# 578
аз исках да ги гледам, но уви няма да е Grinning Grinning

аз днес не мога нищо да гледам, дават предатели по бтв много е яко

# 579
Аз го пропускам Ревност .Хафса ми е непоносима 😒.Поредената дето я бутат навсякъде.А  за мен пък няма грам талант  .Няма как да си го причиня.

# 580
доста го хвалят

# 581
Танца им с Мемо много ми хареса
Юзгю е същинска психопатка до колкото виждам.
Ще го погледна сигурно...

https://x.com/MuzikveTV/status/1968029497489494378

# 582
Аз го пропускам Ревност .Хафса ми е непоносима 😒.Поредената дето я бутат навсякъде.А  за мен пък няма грам талант  .Няма как да си го причиня.

Съгласна съм, че всеки има право на своите непоносимости, обаче те не трябва да се бъркат с оценки от рода "няма грам талант". Хавсанур Санджактутан е страхотна актриса, едно от най-ярките имена на поколението около 2000г. Във всеки филм си е на мястото и навсякъде успява да е много различна. И е една от малкото естествени красавици, без пластични корекции.

# 583
НАПРАВИХ ТАБЛИЦА СА ВСИЧКИ СЕРИАЛИ ЗА СЕЗОН 2025/2026. ДАНО СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КОЙ СЕРИАЛ В КОЙ ДЕН ЩЕ Е.

понеделник - далечен град( uzak sehir ) (kanal d ), децата на рая ( Cennetin Çocukları )  (trt1), АБИ ( ABI )) (atv)? , 
вторник - очите на черно море (Gözleri Kara Deniz ) atv , Бахар (bahar)(showtv),  Ако Краля загуби(Kral Kaybederse ) (star tv), Мехмед: Завоевателят на света ( Mehmed Fetihler Sultanı) (trt1), „Рози и грехове“ ( Güller ve Günahlar )(kanal d) , ревност ( Kıskanmak )(now tv)
сряда - Мечтите на Ешреф  ( EşrefRüya) (kanal d), плодородни земи ( Bereketli Topraklar) (showtv)?, бездомни ( Sahipsizler ) (startv), Осман Основателят
( Kuruluş: Osman )(atv) , Аз съм неговата майка ( Ben Annemin Rüyasıyım ) (now tv), trt1 нямат сериали
четвъртък - Престолонаследник ( veliaht )  (showtv), перлени мъниста ( inci taneleri) (kanal d) (2026) , Наследникът: Зовът на корените ( Halef: Köklerin Çağrısı) (now tv), Непознат в огледалото ( Aynadaki Yabancı ) (atv)?, trt1 нямат сериали
петък - шербет от боровинки ( kizilcik serbeti ) (show tv), любов и сълзи ( Aşk ve Gözyaşı )(atv), опасни улици ( Arka Sokaklar ) (kanal d), Това море ще прелее ( Taşacak Bu Deniz ) (trt1)  , аз съм леман ( ben leman ) (now tv)
събота - Дългът на живота ( can borcu ) (atv), Нежелателно ( Sakıncalı ) (now tv)?, showtv тв програма , Планинско сърце ( GönülDağı ) (trt1)
неделя - Измамници ( Sahtekarlar ) (now tv), Кадифени белезници ( Kadife Kelepçe ) (show tv)?, сърцебиене ( Çarpıntı ) (startv), разузнаване ( Teşkilat ) (trt1),

? - за сега са спекулации тази сериали в кой ден ще са или Бирсен е дала отговор за деня за излъчване, но по всяко време може да има промени.
!!- също така трябва да се отбележи че една продуценска компания не може да има два или повече сериала в един ден.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 14:15 от itshristina

# 584
Доста слаби рейтинги от вчера .Вярно имало е и мачове, но не са били на турски отбори.Странно е.

Повторението на Далечен град с
по- добър рейтинг в Total  от новия епизод на Бахар,Ревност и съвсем близко до Краля и Мехмед.Това не говори хич добре  за продукциите.
Надявам се Рози и грехове да ги мине по рейтинг и да бъде успешен .

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 14:59 от *Ани*

Общи условия

Активация на акаунт