Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 52 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Акън и Сандра до къде стигнаха?

Ако питаш за реалния живот  разделиха се отдавна и всеки по пътя си. Дали има нова любов не знам. Не съм чувала и чела нищо... Мисля че и Бирсен не е писала но може и да съм изпуснала.

Да допълня че Хазал Тюресан  и аз я гледах в ДЧ и ми хареса. Абе хубавица е освен добра актриса.
С Онур Туна ми бяха приятна и харесвана двойка в сериала.

Бора съм го гледала в
" Йешилчам" с Чаатай там си партнираха много добре двамата имаха и комични моменти. Той беше брат на голямата му любов и бивша жена Мине - Селин Секерджи. Бора там също ми допадна но ролята му във "Велихат" е по - сложна.

Благодаря на Алекс за превода на сериала с Бурак. Интуицията ми не сгреши че с Хилал ще са интересна комбинация и ще се сработят.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 22:28 от femmi2

# 646
Бора беше и в "Три куруша".Сериала не е много серии, но е много хубаво филмче.https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/01/blog-post_34.html? … aZaO01h7dIiZ0U5FY

# 647
Рейтинга от вчерашните сериали. Два много качествени сериала с много равностоен рейтинг.Определено не може да се каже, че единия е по-добър от другия.И двата са с висок рейтинг и имат своите фенове.Определено ги виждам да са успешни  нищо че се борят в един ден.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 10:21 от *Ани*

# 648
Браво на Престонаследник , повечето критици бяха сигурни че това ще е провал , но публиката не мисли така. Браво на всички. Всички са ми хубави Тимхан и Яхдер 🔥🔥
Другия сериал не съм го гледала още , защото наследника ми хвана окото още от първия път.

# 649
Единият сериал го водят за дамската публика ,а другия за господата ще е интересен двубой ,но не ми стига рейтинга за да започна.

# 650
  • Яко в Матрицата...
Единият сериал го водят за дамската публика ,а другия за господата ще е интересен двубой ,но не ми стига рейтинга за да започна.
Кой е за дамите? Халеф?

# 651
Кой е за дамите? Халеф?
Така четох смятай дори заради Илхан не съм погледнала сериала ,но той бил по за дамската публика. ;д

# 652
нещо ме спира да започна да гледам Халеф.. Може би защото като местоположение прилича на ДГ Grinning

Отделно вчера имаше повторение на ДГ, но ако нямаше двата сериала можеха да имат даже и още по-добри оценки.

# 653
Гледам тук всички смятат ДГ за нещо нечувано и невиждано🙂Аз не го следя ,и нямам пряко наблюдение ,ама чак да пречи на нови сериали с повторението си,и да им взима от рейтинга .Трудно ми е да го повярвам.Може да е нещо минимално ,но до тук.А както видяхме и  той може да пада в рейтинга.Днес си добре ,а утре не се знае.Няма незаменими сериали.Публиката е много капризна .

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 13:55 от *Ани*

# 654
как да няма в тотала имаше оценка 2 което не е малко и то в праймтайма.

# 655
https://x.com/netflixturkiye/status/1971469789236236694?s=46

Енгин и Аслъ за Нетфликс стои много добре промото

# 656
как да няма в тотала имаше оценка 2 което не е малко и то в праймтайма.
Може ,но да им взима голям процент от рейтинга ,и да има голяма разлика .Не мисля.

Сега има и друго нещо.Факт е че повторението  е с по-висок рейтинг от някои  сериали с нови епизоди което хич не говори добре за продукциите😂но специално за тези две не мисля че е било нещо фатално .

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 14:03 от *Ани*

# 657
  • Яко в Матрицата...
Кой е за дамите? Халеф?
Така четох смятай дори заради Илхан не съм погледнала сериала ,но той бил по за дамската публика. ;д
Не знам как не им омръзна да гледат триъгълници, куми, традиции и т.н. Ама щом ги влече, кои сме ние, че да ги критикуваме Grinning

# 658
Не е нещо ново Grinning

# 659
Кой е за дамите? Халеф?
Не знам как не им омръзна да гледат триъгълници, куми, традиции и т.н. Ама щом ги влече, кои сме ние, че да ги критикуваме Grinning
Така си е триъгълниците добре че беше Авшар навремето да ги вкара че по 40 серий сме чакали главните да се съберат без да е падал рейтинга ама и тогааа сериите не бяха толкова дълги..
Аз последно такъв сериал с интерес гледах Съла ама да ме питаш дори сега не помня за какво ставаше дума 🤣🤣🤣
Минаха сто години.
Дано и другият дръпне още че аман от тюрлю бюрлю на всеки канал.

Верно ми прилоша при тази комбинация много е зле положението

Общи условия

Активация на акаунт