Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 52 599
  • 739
  •   2
Отговори
# 720
  • Яко в Матрицата...
Не гледам сериала, само клипчета в Х. За мен и с двете има химия.

Хич и няма да се напрягам да гледам чия героиня е по-по-най. Аги, куми, триъгълници и прочие... стига ми толкова Joy

# 721
Ее и аз по клипчета харесвах и двете двойки.Ама почнеш ли да гледаш сериала реалността е друга.С една дума този сериал не е за всеки.Аз даже още се чудя до кога ще го гледам.Харесва ли ми или не 😃

# 722
  • Кърджали
И аз гледах само няколко клипчета. За мен сценаристите играят и на двата фронта, което прави мъжкият герой да изглежда като летяща пеперудка. Иначе ми е ясно коя е главната двойка, ама сценаристите не искат да губят и феновете на другата и затова я правят да изглежда лоша, но симпатична.
Не е моят сериал, определено.
Май като цяло засега се убеждавам, че съм постъпила правилно като съм решила да не взимам насериозно нито един сериал този сезон /и Далечният град го отписах/.... Животът в ютуб е по-приятен...

# 723
Аз само на Енгин чакам , защото ми дава малко Texas vibe , но от всички нови сериали само престонаследник ми хареса и продължавам да го гледам.

# 724
Да сложа рейта на Ешрефа еп 16 има спад, но не е нещо фатално .  

Една страхотна новина около филма с Чачи и Елчинката . Бързо се случват нещата направо ни изненадаха приятно .  Но ще си почакаме да го закупят от платформите или ще си направим подарък и ще идем на кино в Истанбул . Gift Heart

РЕЙТИНГИ В СРЯДА: ЕШРЕФ ТЕК
С добавянето на Танер Румели в ролята Динчер, и Хъдър, в ролята  на Левент Йоздилек, вълнението и нивата на екшън около сериала се засилиха, което го направи най-гледаният сериал за деня във всички категории гледаемост.

ПОХВАЛИ ЗА ДЕМЕТ
Eşref Rüya, единствен на върха на надпреварата за рейтинги, също така направи фурор в онлайн медиите с песента на Демет Йоздемир с голи гласове „Aç Yaralar Kalbime“. Емоционалното изпълнение на Йоздемир, което счупи рекорди за дял, беше посрещнато с похвали. Със сцени, в които Динчер настройва Нисан срещу Ешреф чрез схема, а Кадир навлича целия гняв, като отвлича Гюрдал, Eşref Rüya се открои като най-обсъжданата и интерактивна продукция на вечерта.

Според Box Office Türkiye, #Uykucu, с участието на Elçin Sangu и Çağatay Ulusoy, ще бъде пуснат по кината на 29 октомври 2025 г. от Poll Films.
Филмът, който привлича вниманието със своята шпионска история, е една от най-очакваните продукции на годината.🔥

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 22:11 от femmi2

# 725
Дано устискат че до две седмици идва на мерт Я сериала , now нямат там сериал, но предполагам че може и да сложат. Доста се спекулира за ПЗ на Енгин, вижда се че ще се разпредели рейта. Защото тематиката е сравнително близка. Мъжка битка ще бъде като гледам 😁😁

# 726
Халеф
Аз пък мога да кажа, че е рано, но ми е симпатичен и гледам заради Дамла. Очите, просто са невероятни. Никога не харесах Айбюке.
Естествено Илхан.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 04:28 от janakrasi

# 727
Тематиката е сходна и на двата сериала и ще е екшън мъжка битка. Възможно е и рейта да се разпредели. Ние имаме предимство че сме Втори Сезон и публика.

Браво на Илхан Шен добри цифри правят с екипа. Двамата с Дамла Биран повече ми харесват има план и страст и Огън в тях. Не гледам сериала , само октъси от нета и снимки.

# 728
Може, но за мен лично винаги вторите сезони са решаващи дали един сериал ще успее. В момента Ешреф му е добре около врата защото няма конкуренция както и ДГ и това малко или много е 50/50 за сценаристите.

# 729
Не смеят да сложат дизи срещу ДГ освен с Кенан и Афра нали за там го стягат. Иначе Шербета не е толкова непробиваем и страшен колкото беше в началото.  Засега Ханде и Баръш не успяват. Но ще се спасят с международни продажби или ако наистина имат подписани епизоди с продуцента и канала.

В Събота колко на брой сериала се очертават ?  И в неделя ще има от новите. Кои да отбележа в списъка в новата тема.

# 730
Някой загледал ли е "Деца в рая"/Дети рая? Мисля, че Нерон има преводи, но още не мога да започна всички нови и предпочитам, ако мога да получа някое мнение дали си струва.

# 731
Някой загледал ли е "Деца в рая"/Дети рая? Мисля, че Нерон има преводи, но още не мога да започна всички нови и предпочитам, ако мога да получа някое мнение дали си струва.
Аз го гледам, за мен е много добър, нещо по различно от останалите. Всичко си има, драма, екшън, любов, понякога и лека комедия.

# 732
Не смеят да сложат дизи срещу ДГ освен с Кенан и Афра нали за там го стягат. Иначе Шербета не е толкова непробиваем и страшен колкото беше в началото.  Засега Ханде и Баръш не успяват. Но ще се спасят с международни продажби или ако наистина имат подписани епизоди с продуцента и канала.

В Събота колко на брой сериала се очертават ?  И в неделя ще има от новите. Кои да отбележа в списъка в новата тема.

Шербета беше страхотен в първите два сезона и си имаше стабилни рейтинги от 9-12 в почти всички епизоди. Даже очаквах след като Пембе умря да тръгне надолу, но задържа същите цифри. Този сезон слабо почват, но пак стабилни оценки, но за мен пак се видяха двойните стандарти. За турците сериала им е най-големия проблем, но има и други, но си затварят очите...

Събота засега са четири сериала. - Планинско сърце, Рози и грехове, Аз съм леман и Непознат в огледалото

# 733
Бирсен потвърди че Деврим Озкан ще  си партнира с Дениз Джан в новия му сериал😗😍

# 734
За партньорката на Дениз беше ясно от доста време сега просто официално Бирсен го каза.Не знам с какви чувства съм .Ще дам шанс разбира се.Трудно е от такава успешна и любима двойка като Дениз и Мирай бързо да превключиш ,но няма как .Те са актьори които се развиват .Нормално е да имат и други партьори колкото и да не харесваме даден такъв.Само ме е яд на финала на тяхната история ,но както и да е .Минало заминало.
Още нещо според Бирсен новия сериал на Ибо и Алина се готви за януари .Говори се че ще е голям проект с много успешен режисьор .Така че и него го чакам

Общи условия

Активация на акаунт