Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 17 535
  • 256
  •   1
Отговори
# 195
Аз по-скоро за вечер я искам за цяло лице , че метеоритите са ми доста слаби напоследък .🥲

# 196
  • София
Здравейте Blush
Някой ползвал ли е този фд?
Аз го ползвах преди време, трудно си намерих цвят, въпреки,  че с Буржоа винаги ми е било лесно и като цяло много им харесвам ФДТ-ите. Не го повторих,  дори не помня защо.

# 197
Момичета, да споделя мненията си за най-новите си покупки, които са на NARS.

NARS Soft Matte Complete Foundation в цвят GOBI

- за пореден път се убеждавам, че е грешка да си купувам фон дьо тен, след като гримьорка ме е нагримирала в помещение и ми е сложила какво ли не още отдолу и отгоре. Цветът е твърде жълт за мен. Аз този фон дьо тен просто не мога да го нанеса равномерно дори. Много покривен е, може би най-покривният за мен досега, но буквално се втърдява за секунди. Освен това изсушава кожата ужасно.

NARS Light Reflecting Foundation в цвят MONT BLANC

- изключително доволна съм от цвета, който не е нито твърде жълт, нито твърде бежов, нито твърде оранжев, нито твърде розов. Разнася се лесно и е достатъчно покривен всъщност. Позволява второ нанасяне, ако някъде има нужда. Свеж е. Точно да отразява светлината обаче не бих казала.

# 198
Хммм, а защо сте взела 2 различни цвята?
Soft Matte Complete Foundation го има в цвят Mont Blanc.

Със такива бързо сетващи се и покривни ФДТ се работи участък по участък с минимално количество продукт и добре подготвена и овлажнена кожа преди това. Ако го нанасяте с влажен бюти блендър ще можете да направите много тънък слой продукт.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 01:35 от Agent Provocateur

# 199
Хммм, а защо сте взела 2 различни цвята?
Soft Matte Complete Foundation го има в цвят Mont Blanc.

Със такива бързо сетващи се и покривни ФДТ се работи участък по участък с минимално количество продукт и добре подготвена кожа преди това. Ако го нанасяте с влажен бюти блендър ще можете на направите много тънък слой продукт.
Не съм ги взимала едновременно Simple Smile Разстоянието между покупките е около месец. Затова се получи така.

Просто сега прочетох мнения за NARS и реших да се включа.

Иначе мерси, ще пробвам с влажен бюти блендър. Някъде прочетох, че точно този продукт иначе препоръчват да се нанася с пръсти.

Проблем също е, че този е много изсушаващ фон дьо тен, а аз съм с чувствителна кожа.

# 200
Аз съм с ужасно суха кожа, бръчки- на корем и нанесен с четка- сериозно бъф-нат, над много хидратираща база, стои чудесно. Ако залегнете сериозно над грижата под него, стои добре. За цвета, обаче- с толкова покривен продукт- не е оптимално да има разлика.

# 201
Аз фдт отскоро слагам първо с четка, после с мокър блендер, така приляга много добре на кожата. И разбира се хидратация и основа преди това.

# 202
Здравейте!
Откривам най-любимия си ФДТ - Dior Backstage в makeup.bg - дали е оригинален? Цената си е 100лв, както в Сефора..

# 203
Всичко е наред с makeup, поръчвай смело.

# 204
  • Пловдив
Момичета, идвам в темата с молба за отзиви за ФДТ-нът на Том Форд Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF 50. Някой ползвал ли го, имате ли впечатления?
С търсачката ми излезе едно мнение от години и то е негативно - дамата е получила алергична реакция.
Виждам, че цената му е страшно висока, в сравнение с другите висококачествени марки.

# 205
За този коректор на МАС някой има ли отзиви?

# 206
имам го , но ми  е тъмен  в момента и не го ползвам .Grinning
На мен ми допада- не се събира в линиите под очите ,но  не поднових него , а този на Диор ,та не ми е любимец.

# 207
Аз си купих преди няколко дни тези двата:

И от двата съм много впечатлена, но да се има предвид, че имат различни цели.
Hourglass го използвам, когато слагам цялостен грим, може да се надгражда. Не се събира в линии, не изсушава и седи там цяяяяял ден. Точно това търся за дните, когато се гримирам.
Rare beauty е за no make up make up day. Само той под очите или да бъде придружен със скин тинкт/ оцветен СПФ. Озарява страхотно, не се усеща на кожата, на изсушава, не се набива в линии.

Малък хинт - hourglass имат -30% в култ бюти сега, а там има и този коректор в мини вариант, ако някой иска да пробва. Цената се връзва доста прилична.

# 208
Не, че ми трябва... 😊 Имам и Dior, ще си го ползвам него. Благодаря ви! 🌸 Ако в някакъв момент реша пак, че искам коректор, ще погледна тези последните два.

# 209
Момичета, идвам в темата с молба за отзиви за ФДТ-нът на Том Форд Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF 50. Някой ползвал ли го, имате ли впечатления?
С търсачката ми излезе едно мнение от години и то е негативно - дамата е получила алергична реакция.
Виждам, че цената му е страшно висока, в сравнение с другите висококачествени марки.
Тествала съм го преди години, но не бях впечатлена достатъчно, че да му платя цената. А и цената съответства на ценовото позициониране на бранда, а не на изключителността на продукта.

От по-скъпите ФДТ аз лично за себе си харесвам и съм купувала няколко пъти продуктите на Cle de Peau - и матовия, и сочния, и буркана.

Общи условия

Активация на акаунт