Но би могло да е и заради фон дьо тена. Нямам набюдения върху този конкретен продукт, но като цяло моите наблюдения с ФДТ са, че колкото по-гъст е един продукт, покривен и минерален, толкова повече се събира в бръчиците и ги подчертава. Аз и затова, и защото кожата ми не е от най-сухите, предпочитам по-течни и леки формули.
Няма да забравя преди доста години как влязох в една дрогерия за козметика в търсене на нов ФДТ ей така от любов към спорта. Нищо, че си бях доволна от добрия стар озаряващ Джордани на Орифлейм, дълги години водещ класацията ми за най-сносен и пасващ на кожата ми фдт. Обаче имах някакво желание да кривна. Консултантката веднага ми се притече на помощ и тръгна да ме маже с продукт на Севънтийн. При което аз я предупредих, че все пак имам грим на лицето си. А нейната реакция беше: Ха, че то изобщо не си личи, че имате ФДТ на лицето...
Убеди ме някак да си взема севънтийския, с който като се видя на снимки, изглеждам като покрита с брашно. И си казах, ами именно в това е цаката - като имаш нещо на лицето, само ти да знаеш за това, а не да си личи от 20 метра, че си наклепан. Е, разбира се, и да изглеждаш добре. Но аз от 22-23-тата си годишнина нататък не съм имала особени несъвършенства за прикриване като разни пъпки и белези, а просто лека червенина в някои области. Затова и никога не съм търсила ефект-камуфлаж.

.Притеснявам се от плащането с карта към такива сайтове и не съм сигурна дали ще се справя с пренасочването към офис на наш куриер,тъй като видях,че доставката е до адрес,а тази опция не ми е удобна.