Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 18 268
  • 261
  •   1
Отговори
# 255
Защо се притеснявате от плащането с карта? Въвеждате си данните и готово . От cult beauty идват в кутии на same day , когато поръчате ще получите мейл и съобщение във вайбър и може да пренасочите практика до удобна за вас кутия . От официалния сайт също я пренасочих .
Има страници в инстаграм , от които може да поръчате , аз съм взимала от kozmetica ot America bg.

# 256
Благодаря за полезните съвети,може би е време да се престраша.
За да не излизам извън темата ще споделя отзиви за последната си покупка YVES SAINT LAURENT Touche Blur Primer,взех я по препоръка на консултант, който ме увери, че е подходяща за ежедневието,въпреки блестящите частици.Препоръча ми към базата да взема фон дьо тена на Ланком teint miracle.Ами тази комбинация се оказа ужасна за мен,с тази база блестя като коледна елха,а фон дьо тена стои сух на бузите ми,въпреки старанието ми за добра хидратация под него.За сега любимец ми остава Haus labs.

# 257
Здравейте, момичета, искам съвет. На 50 години съм и изведнъж се видях остаряла, имам свличане, и когато сложа грим имам чувството, че всичко става подчертано- бръчки, увисване... Какъв фон дьо тен бихте ми препоръчали да изравнява тена, но да не изпъкват тези промени.

# 258
  • София
Понеже сме набори, си позволявам да кажа - има значение цялостният грим, не само ФДТ-ът. Видях с очите си как по-малко става повече. Никакъв силен грим около очите, никакви плътни коректори под тях, никакви тежки контури, нежният руж върши чудеса, както и прозрачното, гланцово червило. Силно се въздържам от всичко блестящо по лицето. Време е да потърсите нов, по-лек грим, който да акцентира на хубавите Ви страни. Годините няма как да скрием, а и защо да го правим?

# 259
Според мен хидратацията и добрата подготовка преди фдт са най-важни. Наскоро гримирах майка ми, която стана на 50, еми огромна разлика е в моята и нейната кожа при грим, макар и че е един тип кожата ни. Та се наложи да обмисля как да процедирам особено в зоната на очите - паднал клепач и бръчки. Та там не наслагвах много продукт, там сложих само лек коректор, като между фдт, коректор и пудри изчаквах известно време, всеедно да попият в кожата, да се фиксират по някакъв начин. Фдт беше в лек слой, първо с четка и после хубаво нанесен с влажен бюти блендер.
От насипната пудра слагах само под очите леко розовееща, която след малко изтрих с четка.  Фиксираща само на бузите, носа и челото. И накрая след всичките други работи, на места нанесох финиш пудра (леко блестяща, но не грозно блестяща).
Та фдт имаше голяма роля, но най-голяма според мен имаше подготовката на кожата.
За протокола бяхме на купон за рождения й ден с много танци и забавление, грам не мръдна нищо. Даже незнайно как тя ли, някой ли, й мацваше червило на носа🤣 та при изтриването отдолу нищо не е мърдало. Изключително важно ми беше да постигна това да не се събира продукт в по-дълбоките бръчки и успях. Макар и с непрофесионални продукти. 😃

# 260
Азара, сподели какво си ползвала, ако е удобно! 🙏

# 261
Удобно е, само че не е профи😃 всичко от дрогерията.
Фдт - maybelline superstay lumi matte
Основа - essence jelly grip primer (зелена)
След нея сложих essence озаряващ флуид.
Коректора е на catrice true skin течен
Пудра за под очите sheglam hydrotouch
Фиксираща пудра sheglam velvet veil oil control
Озаряваща пудра diamond skin wibo
Основа за очи пак jelly grip
Ружа беше на катрис, но лимитирана серия, dune, а бронзант - llums. Хайлайтър на скули беше пак на катрис, пак тази серия дюн.
Междудругото пробвах няколко пъти есте лаудер дабъл уеар, фдт на мейбълин не отстъпва. Даже си духах и носа и грам не остана по кърпичката😃

Общи условия

Активация на акаунт