Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 15 776
  • 205
  •   1
Отговори
# 15
Имам си нова "инфлуенсърка" за мотивация - отдавна не бях виждала нефилтрирана, истинска кожа по соц. медии!

^^^ Много ми прилича на любимата ми Ема Стоун! Ама много!

^^^ И на Марго Роби Grinning

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 16:59 от Agent Provocateur

# 16
О, да, Елена е сръбкиня, следвам я от около година, много е готина за моя вкус.
Започнах да в следвам, заради съветите за паднал клепач, но и другите неща са ми интересни.

# 17
И аз от големите фенове на Елена. Рускиня е, имигрирала в Белград. Благодарение на нея дадох последен шанс на Дайсъна, защото не правеше нищо за косата ми и вече не мога без него. Супер позитивна и креативна, за мен тя е въплащение на понятието артист.

# 18
И аз съм фен от години на Елена.

# 19
Дами, предложете ми траен молив за водната линия на горния ред мигли, както и молив, който е леко мазен и подходящ за опушена очна линия. Благодаря ✨☀️

# 20
Чудесна темичка 😊
В тези високи температури слагам малко сенки като очна линия в основата на миглите, спирала и хайлайтър. Ако се наложи нещо по-така като грим, съм много доволна от фиксиращия спрей на Nyx The Face Glue.
А някой виждал ли е светлосиня спирала?

# 21
  • София
Чудесна темичка 😊
В тези високи температури слагам малко сенки като очна линия в основата на миглите, спирала и хайлайтър. Ако се наложи нещо по-така като грим, съм много доволна от фиксиращия спрей на Nyx The Face Glue.
А някой виждал ли е светлосиня спирала?
Golden Rose пуснаха наскоро цветни спирали - зелена, лилава и светлосиня. Доста е светла, но я вижте все пак. Има и очни линии в същите цветове.

# 22
В родна Сефора дали я има тази палитра:

Мнения някой за нея има ли? Благодаря ✨

# 23
Има я!
Вчера във Сефората на Парадайз.

# 24
Аз исках да питам за палитрите на Кайли Дженър, загледах две в Дъглас, и им се зачудих - mauve и bronze:

Междувременно се чудех на ей тия красоти - Diorshow 5 Couleurs Pink Riviera/Coral Riviera, но докато се наканя и те се изчерпаха Sad

Това лято счупвам от носене Huda Beauty Nude Eyeshadow Palette, blink blink да има Grinning

Няма да обръщам темата на политическа, но днеска четох за някакви постове на Наташа Денона и мисля да преустановя с покупките от бранда.

# 25
  • София
За мен определено Диор-ът единствено си заслужава. Наташа според моя опит са доста прехвалени и за нищо не стават. Купих една от малките палитри веднага щом ги пуснаха в нашата Сефора преди няколко години и по-лоши сенки никога не бях срещала! Не знам аз ли попаднах на кофти партида, но оттогава не поглеждам марката.
Диор имам стари любимци и са ми в топ 3.
Аз вече спрях да купувам палитри, защото установих, че ползвам 1 или макс 2 цвята от тях и е напълно безсмислено (а и скъпо) Simple Smile

# 26
И аз имам 2 от малките палитри на Денона, нищо особено. Спрях да купувам палитри, защото и аз като Шоколадка ползвам само няколко цвята. За мен най-добрите, от тези които съм ползвала са на Анастасия, наистина са една идея по-прашливи, но са много пигментирани и издържливи.

# 27
И аз имам една мини и I need a nude на ND, не съм впечатлена от качеството и аз честно казано.

# 28
Така и не се научих да си слагам очна линия. Някакви трикчета може ли, мами??

# 29
  • София
И аз имам 2 от малките палитри на Денона, нищо особено. Спрях да купувам палитри, защото и аз като Шоколадка ползвам само няколко цвята. За мен най-добрите, от тези които съм ползвала са на Анастасия, наистина са една идея по-прашливи, но са много пигментирани и издържливи.
О да! Анастасия и за мен е номер едно. И трайност, и пигмент - всичко е топ! Имам една обаче и ми е напълно достатъчна.

Общи условия

Активация на акаунт