Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 15 776
  • 205
  •   1
Отговори
# 45
Аз имам отново на Анастасия но е “Modern renaissance”, доволна съм от цветовете. Малко е прашлива, но има цветове, които са нюд и са доста пигментирани. Но и аз търся такова “животно” относно нюд палитра.

# 46
Аз по съвет на Шоколадка разглеждах Инглот, даже им писах за палитри, цени, това-онова ..обачеееее в сайта цветовете им са едни, същия номер в гулъг ми излиза друг, а chat gpt ми го описва по трети начин и се отказах да поръчвам на сляпо.
Масово ми изглеждат сивкави, а чата твърди , че били неутрални или пък прасковени, или ванилия, а не бяло-сиво, както го виждам аз.. в сайта им ептем нищо не се разбира. Та пропускам засега 😃

Отново съм на вълна:

Изглеждах къде що има за нея и сън не ме лови събота да отида до мола да я видя на живо и не знам защо си мисля, че ще я купя 🙄🙄🙄😃😃😃😃

# 47
  • София
В топло кафяво е палитрата - да. Трудно се избират цветове онлайн, то на живо не е лесно, пък камо ли на картинка. Инглот не знам къде ги има в момента. Имаха преди магазин в Пловдив след като затвориха този в мол Сердика. Аз им харесвах много матовите червила - имаше страхотни кафяви цветове. Скоро не съм търсила нещо на марката и не мога да помогна Sad

# 48
Аз по съвет на Шоколадка разглеждах Инглот, даже им писах за палитри, цени, това-онова ..обачеееее в сайта цветовете им са едни, същия номер в гулъг ми излиза друг, а chat gpt ми го описва по трети начин и се отказах да поръчвам на сляпо.
Масово ми изглеждат сивкави, а чата твърди , че били неутрални или пък прасковени, или ванилия, а не бяло-сиво, както го виждам аз.. в сайта им ептем нищо не се разбира. Та пропускам засега 😃

Отново съм на вълна:

Изглеждах къде що има за нея и сън не ме лови събота да отида до мола да я видя на живо и не знам защо си мисля, че ще я купя 🙄🙄🙄😃😃😃😃

Имам я, мога да я снимам, ако върши работа 😃

# 49

Отново съм на вълна:

Inglot за сега само в Нотино има, аз там последните пъти си поръчвах техни неща.

# 50
Имат и Инстаграм страница.

Selfcare, по-скоро кажи доволна ли си от качеството? Прашат ли се? Пада ли от черното под очите при опушване и лесно ли се работи с нея? Благодаря! 🌸🌸

# 51
  • София
В Дъглас също има Инглот и са на доста добри цени Simple Smile

# 52

Във физическите на Дъглас има ли ги? Направо да ги видя на живо

# 53
  • София

Във физическите на Дъглас има ли ги? Направо да ги видя на живо
Не съм 100 % сигурна, но 99 %, че не Simple Smile Мисля, че са само онлайн.

# 54
^^Никога не съм попадала на Инглот във физически магазин на Дъглас.
И аз имам огромни трудности да намеря матова мъничка палитра с кафяви нюанси, не се бях сещала за Инглот като възможност... Преди 13-15 години бяха пълен хит заради къстъм възможностите, имах две палитри десятки от тях.

Дами, снощи гледах това видео на любимата Андреа Али:

Контурира устните със стик сенки на Нарс в цвят Oblivion, много интересен подход ми се видя, не ми беше хрумвало, но действително по-голямата повърхност на стик за очи позволява по-елегантна сянка, не толкова фокусирана. Чудя се дали да грабвам директно него от Нотино или да тествам концепцията с нещо по-нискобюджетно?

Уникален ли е този продукт на Нарс, по-мек и еластичен ли е от други еквиваленти. Не съм твърде запозната със стикове за сенки, сещам се за Кико и Сефора... Някой да препоръча нещо от опит - матов, кафяв, неутрален подтон, сравнително светъл нюанс?

# 55
  • София
^^Никога не съм попадала на Инглот във физически магазин на Дъглас.
И аз имам огромни трудности да намеря матова мъничка палитра с кафяви нюанси, не се бях сещала за Инглот като възможност... Преди 13-15 години бяха пълен хит заради къстъм възможностите, имах две палитри десятки от тях.

Дами, снощи гледах това видео на любимата Андреа Али:

Контурира устните със стик сенки на Нарс в цвят Oblivion, много интересен подход ми се видя, не ми беше хрумвало, но действително по-голямата повърхност на стик за очи позволява по-елегантна сянка, не толкова фокусирана. Чудя се дали да грабвам директно него от Нотино или да тествам концепцията с нещо по-нискобюджетно?

Уникален ли е този продукт на Нарс, по-мек и еластичен ли е от други еквиваленти. Не съм твърде запозната със стикове за сенки, сещам се за Кико и Сефора... Някой да препоръча нещо от опит - матов, кафяв, неутрален подтон, сравнително светъл нюанс?
О, това не е никак иновативно. Отдавна се ползва като метод, но на мен лично не ми допада. Докарва малко вид на мустак Simple Smile В тик-ток и Инста какво ли правят. По едно време помня, че си бръснеха лицата, че фдт се нанасял по-гладко. Безумие…
Иначе по въпроса за контуриращ стик не мога да помогна, тъй като ползвам само прахообразни. Преди време имах един на Nudestix и много ми допадна. Ружовете им също с хубави.
Heart

# 56
Кой ти е любимият?
Аз четвърта или пета опаковка на Бахама мама доизразходвам и вече ми писна от него 😃😃😃

# 57
Здравейте! Голяма любителка съм и аз на гримирането и на всичко свързано с него, но не мога да си намеря правилния нюанс за кафеви сенки за моите очи. Или са прекалено оранжеви или много студени..
бихте ли ми препоръчали хубави сенки в кафявата земна гама?
Пробва ли палитрите на by Mario? Едната е топла, другата студена, може евентуално и те да са в двете крайностите.
Наскоро гледах видео на Андреа, в което си бръснеше лицето, лично за мен беше голям шок. Но пък по нейна идея ползвам оцветяващите маски на Wonderskin за контур и новите ми любимци на Violetta_fr и това са абсолютните ми фаворити за лятото. С което казвай здравейте, приятно ми е Blush

# 58
Всички инфлуенсърки бръснат лицата си!

Всяка една палитра, дори най неутралната на различни подтонове кожа стои по малко по различен начин, та за съжаление се налага да се тества. За капак тест на ръка при мен дава също разлики в цветовете в сравнение с лицето.

# 59
  • София
Ужас е това с бръсненето! Не бих го направила никога.
Tulip, любим контур ми бе пудрата на Диор Бекстейдж в цвят 5N, но за съжаление вече я няма. Другата ми любима е на TF, но тя пък беше от една лимитирана палитра и ми е към края. Сега ползвам на Шанел една голяма лимитка, както и на Make up revolution една евтинджос (Long weekend се казва или нещо подобно), но никак не е лоша.
Бахама не я харесвам толкова, сивее ми доста.
Лагуна на Нарс ми хареса, но е много прашлива и я изхабих за норматив.

Общи условия

Активация на акаунт