Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 15 776
  • 205
  •   1
Отговори
# 30
Аз обичам матови сенки и търся такива в черно и светло бежово тип ванилия... Качествени единични сенки на прилична цена...то по-добре мини на Наташа за 50-60лв, отколкото 1 сянка, ддз

Аз 1 палитра я ползвам до дъно. Сега ще изхвърля Ланком палитра 01 Френч нюд, която е използвана абсолютно цялата 😃😃

# 31
  • София
Аз обичам матови сенки и търся такива в черно и светло бежово тип ванилия... Качествени единични сенки на прилична цена...то по-добре мини на Наташа за 50-60лв, отколкото 1 сянка, ддз

Аз 1 палитра я ползвам до дъно. Сега ще изхвърля Ланком палитра 01 Френч нюд, която е използвана абсолютно цялата 😃😃
Най-добре да си сглобиш една палитричка на МAC с желаните цветове. Аз си направих една четворка и се хващам, че все нея ползвам Simple Smile Имат много богат избор от цветове и за мен са с отлично качество. Инглот също не са лоши и също предлагат тази опция.
От "готовите" си оставих само два Диор-а, една 4-ка на Шанел, Анастасия-та и Том Форд. Другите ги изхвърлих (признавам, със сълза Cry).

# 32
Любимите ми палитри са големите на Наташа. За мен по- хубави няма. Имам от всички луксозни на пазара.

# 33
Шококадке, хубаво ли им в черното? Аз имам техни сенки и са ми много тебеширени... 🙄 Прашливи, ронливи и слаб пигмент..

Замисли ме, ама знам ли. В събота ще отскоча до Сефора да видя какво ще избера.

# 34
Така и не се научих да си слагам очна линия. Някакви трикчета може ли, мами??
Аз за около месец се научих с най-обикнове на фибичка за коса, слагам в края на окото страната, която е за захващане и така чертая. След това с клечка за уши с миц.вода издърпвам нагоре, ако искам да е по-вирната опашката. Не можах да се изразя много добре, но при мен това работи след 2836636363829 изгледани клипчета в ютуб. Joy

# 35
  • София
Шококадке, хубаво ли им в черното? Аз имам техни сенки и са ми много тебеширени... 🙄 Прашливи, ронливи и слаб пигмент..

Замисли ме, ама знам ли. В събота ще отскоча до Сефора да видя какво ще избера.
За черното нямам представа, защото не ползвам. Ама и ти... Недей с това черно, пробвай с тъмнокафяво! Черните сенки са доста хард и според мен няма вариант да стоят добре на който и да било (освен на Мерилин Менсън Joy)
За очната линия съм пас.. Ей тука вече си личи коя от нас е била "слаба" по геометрия Simple Smile Слагам я по усет някак, щото колкото повече хакове и трикове, толкова по-зле.

# 36
Ето това, но без изкуствените мигли ми е ежедневния очен грим.

# 37
  • София
Ето това, но без изкуствените мигли ми е ежедневния очен грим.
Убедена съм, че тъмнокафявото ще ти стои по-добре какъвто и да е цветът на очите ти. Ще е много по-меко. Пробвай, ако не си. Тук идва тънкият момент с избора на точното кафяво обаче Simple Smile
Аз понякога правя същото, но само с молив - топло кафяв и леко го опушвам.

# 38
Така и не се научих да си слагам очна линия. Някакви трикчета може ли, мами??
Аз си взех от тему скосени тънки четки специално за очна линия, доста помагат.

# 39
Здравейте! Голяма любителка съм и аз на гримирането и на всичко свързано с него, но не мога да си намеря правилния нюанс за кафеви сенки за моите очи. Или са прекалено оранжеви или много студени..
бихте ли ми препоръчали хубави сенки в кафявата земна гама?

# 40
  • София
Здравейте! Голяма любителка съм и аз на гримирането и на всичко свързано с него, но не мога да си намеря правилния нюанс за кафеви сенки за моите очи. Или са прекалено оранжеви или много студени..
Аз мога да препоръчам тази. Има страхотни кафяви цветове и качеството е много добро Simple Smile

# 41
Аз мога да препоръчам тази. Има страхотни кафяви цветове и качеството е много добро Simple Smile

Това първата палитра на Анастасия ли е? Защо си мисля, че вече я няма никъде за съжаление? 🤔

# 42
  • София

Това първата палитра на Анастасия ли е? Защо си мисля, че вече я няма никъде за съжаление? 🤔
Така ли? Не съм следила, защото отдавна я имам Thinking Много жалко, ако са я спряли Sad
Другата ми любима палитра е на TF Cocoa mirage - 4-ка е, но кафявото е много добро. Иначе MAC имат доста богат избор. Там любимият ми цвят е Saddle, но е спрян от производство. А другият ми любимец е на Bobbi Brown - camel, но и него вече го няма. Chanel също са "царе" на кафявото, може да видите и тях, ако не сте.

# 43
Избива ми на керемидено тази палитра.. 🙄 Особено "Сиена", ако разчитам правилно името. Съседният му също.. Цветът над черното, също..

# 44
  • В полите на Пирин планина
Кафявото в тази палитра е топъл нюанс.

Общи условия

Активация на акаунт