Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 15 949
  • 205
  •   1
Отговори
# 90
Знаете ли дали dual-ended четките на makeup by Mario са налични в Сефора ?

# 91
Препоръка за четки за руж и бронзант? 😊

# 92
Аз съм набелязала точно за това да си взема вече тази:

# 93
Влизам да похваля кремообразните ружове на Westman Atelier, имам 2 минита. Трайни, не стоят на петна, добра пигментация ( без от малко да ставам като Жокера), много лесни за работа.

# 94
Невероятни са. Купих си един и едни на Диор и двата са уау. Диор ще купя поне още един, вероятно и Westman Atelier.

# 95
Напълно те подкрепям, Densi. И аз имам стика на Диор, и двата продукта са страхотни. И аз може би ще взема още един Диор, но в кафявата гама.

# 96
Аз взех Чери, а сега ще купя Бери.

# 97
Здравейте! Имате ли идея от къде мога да си поръчам новите blush sticks на Dior?

# 98
  • Велико Търново
Моят го взех от Сефора, онлайн не съм ги виждала още-гледах Притишоп и Дъглас.В нашата парфюмерия няма да им дадат да ги заредят/политика някаква/.

# 99
Само в Сефора се продават. Хубавити цветове свършват бързо и се чака зареждане, зареждат обаче. Няма да ги има в други магазини.

# 100
Момичета, какво ще кажете за фдт на Haus Labs? Пробвах го в Сефора (немската), на моята смесена кожа стои много сочно и свежо, точно каквото търся, но като че ли не издържа цял ден. Благодаря предварително Simple Smile

# 101
  • София
Момичета, знаете ли дали магазините на Кико в някой от моловете имат опцията за поръчка по телефона (като в Сефора)? Трябва ми едно червило, а в момента не съм в София. Не ми се иска да ангажирам някой близък или познат, а не ми се и поръчва от сайта им. Тенкс Two Hearts

# 102
Дами, какво мислим за новостите от Наташа Денона?

Дали не позакъсня с този лаунч? Има ли място на пазара за още две неутрални палитри, които при това доста напомнят концептуално всеобщите фаворити на Make Up By Mario?
Мислим ли, че подходът с обозначаването различните тонове в една палитра е - освен иновативно представено - реално полезно? Или щеше да е по-умно да има малки палитри с различните подтонове - например 3 cool и 3 peach на едно място, 3 warm + 3 yellow, защото потребителят има нужда от най-добрите нюанси за своята кожа? Или евентуално някакъв микс от противоположни подтонове за максимално versatile палитра, подбрани от разбиращи науката за цветовете.

Подробно описани нюанси - в описанието на този пост.

Да си кажа и аз мнението:
Скрит текст:
Аз съм в търсене на малка неутрална матова палитра - много простичко желание, оказва се страхотно предизвикателство, а минах дори през корейски варианти. Светлата палитра ме изкушава, честно казано, но.. дори при 18 налични цвята виждам липси, което е... Grin И наистина тъмните кафяви нюанси са все топли. Явно не само аз така до виждам - за момента оформящата се критика е именно тази. Действително липсват на пазара свестни студени нюанси, все ги избиват към едно сиво, което просто стои безкрайно уморяващо...
В общи линии, разбирам, че явно ще се наложи да направя компромис, ама не ми се иска нито да е при този размер, нито на тази цена.

За финишите не мога да коментирам уверено, защото не съм виждала наживо Cream Matte, но се надявам искрено да стои матово на окото. Но N2 да е Metallic Satin... Tired Face Имам чувството, че е било в името на някакъв самоцелна визуална атрактивност вместо за да задоволи реални нужди на потребителя. Не може само на мен да ми трябва много тъмен кафяв неутрален матов нюанс, просто... няма как да съм толкова уникална в желанието си.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 13:40 от Ironfeather

# 103
Дами, какво мислим за ......
........ не ми се иска нито да е при този размер, нито на тази цена.
Не може само на мен да ми трябва много тъмен кафяв неутрален матов нюанс, просто... няма как да съм толкова уникална в желанието си.
Мисля, че единственото което ми е нужно е нюд цвят, тъмен какъвто ти го описа и светъл блясък ( какъвто от години слагам един от хайлайтърите на the balm ) Никога не съм била почитателка на големите палитри - а на излишно големите още повече. Последните години много ме дразни разхищението във всичките му форми - и виждайки нещо такова голямо в шкафа на което са свършващи 3 цвята а останалите стоят нови - действа ми лошо на нерната система Laughing а като тръгна да пътувам още повече Satisfied

# 104
Ironfeather, във Biba имаше идеален неутрално студен кафяв - Seed!
Виж дали не можеш да си намериш единичка от него, едно време денона продаваше единички, сега не съм проверявала:

(aз продадох моята Biba)

Toва лято в БГ след като си забравих всички сенки вкъщи си купих неутрално мини на Денона, но ми сивее, та и то ще замине тези дни:

Общи условия

Активация на акаунт