Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 15 810
  • 205
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Здравейте! Голяма любителка съм и аз на гримирането и на всичко свързано с него, но не мога да си намеря правилния нюанс за кафеви сенки за моите очи. Или са прекалено оранжеви или много студени..
бихте ли ми препоръчали хубави сенки в кафявата земна гама?
Аз мога да препоръчам тази. Има страхотни кафяви цветове и качеството е много добро Simple Smile
Това си ми остава любимата палитра, все към нея се връщам. Ползвам Orange Soda за сгъвката, Tempera за вътрешния ъгъл и Dusty Rose/Cypres Umber за външния. Temperaта ми е на привършване, жалко, че май нямат единички. Mulberry и Siena наистина са керемидени и никога не ги използвам.

# 76
Има нещо такова, при милионите текстури на пазара до ден днешен посягам с радост към палитрите за лице на Kevyn Aucoin, това е любов за цял живот, а и май те са бездънни и ще ме придружават цял живот
Grinning Ха, още един фен като мен на Kevyn Aucoin и бранда му! И аз имам и ползвам няколко негови палитри + ружове + бронзъри + хайлайтъри + ФДТ (само ФДТ съм успявала да приключа!) + пудри + червила и моливи за устни + блясъци за устни.

От Нарс имам ФДТ, база, пудри, червила, прахообразен Оргазъм, палитра сенки + ружове + класиката Лагуна. С последният им вайръл ФДТ не се случи любов, но другите им продукти съм ги ползвала с удоволствие. Всичко скрупульозно подбирано и купувано след много четене на препоръки. Последно купувах озарителя им за очи в бурканче, но от стиковете им съм имала само червила, не и сенки.

От сенките в стил имам само Лора Мърсие, Боби Браун и Бърбъри. Според мен всички на пазара са на доста прилично ниво и е трудно да се сгреши с тях, въпрос на лично предпочитание и бюджет кой бранд ще си изберете. Разлики в качеството има от цвят до цвят и формула (матови/блестящи/металици) дори в рамките на един бранд. За матови залагам на ББ, а за блестящи на ЛМ. Но аз ги ползвам и като база под сенки. В момента за ваканцията нося един такъв на ЛМ:

# 77
Топмоделите си остават моят идеал за красота, особено Кристи и Хелена, но не е само носталгия КА, продуктите са наистина добри и лесни за работа.

# 78
Ee, къде ме върна! Ненадминатите топ модели на 90-тте! За продуктите на КА абс.съгласна!

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 17:44 от Agent Provocateur

# 79
Здравейте! Голяма любителка съм и аз на гримирането и на всичко свързано с него, но не мога да си намеря правилния нюанс за кафеви сенки за моите очи. Или са прекалено оранжеви или много студени..
бихте ли ми препоръчали хубави сенки в кафявата земна гама?
Аз мога да препоръчам тази. Има страхотни кафяви цветове и качеството е много добро Simple Smile

аз живея в чужбина и я има в Дъглас тази палитра и до миналата седмица беше на промоция за 36 евро ... не съм я заглеждала досега, но аз взех космос палитрата на същата марка

# 80
Влизам да похваля последните глосове на Rare Beauty, не лепнат, не остават във водната линия на устните и са сравнително трайни. Задължително ще си взема и двата кафяви цвята.

# 81
Космос е страхотна палитра, но е много блестяща и шарена. Иначе ми е любимата на марката, когато искам впечатляващ грим.
Имам повечето палитри на Анастасия, но не ги нося често. Прашливи са и не с отлично качество. Наташа и Худа са по-добри за мен.

# 82
Имат и Инстаграм страница.

Selfcare, по-скоро кажи доволна ли си от качеството? Прашат ли се? Пада ли от черното под очите при опушване и лесно ли се работи с нея? Благодаря! 🌸🌸

Tulip🌷 , извинявай за забавянето - без да съм експерт, тъй като реално имам 1 голяма палитра и 2 мини палитри - все на НД, добре са пигментирани и се блендват лесно; има леко прашене, но нищо особено; за черното съм забелязала, че леко пада през деня особено ако си се усмихвала повече да кажем Simple Smile

Бронзанти имам на Нарс - прахообразния Лагуна 2 и течния Лагуна 2 - този го слагам с четката за фдт на РТ. Вчера си получих една от лимитираните им палитри Hot escape - там Лагуната е 1, нямам търпение да пробвам грим само с нея. От стик сенките съм пробвала на Фенти преди - наистина са много хубави, ако искам да пробвам по-скъпи отново бих взела на ЛМ или Нарс, в момента имам на Кико тези 2 цвята, общо май са им почти 30, като за цената от 20 лв. съм доста доволна -

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 16:51 от SelfcareaddictZ

# 83
SelfcareaddictZ, аз също имам лимитираната на Nars-Hot escape, обаче там има Лагуна 2, пробвах само хайлайтера и ми хареса. Ще споделиш ли с какво слагаш прахообразната Лагуна? Благодаря предварително Hug

# 84
Galya_Dimitrova, аз имам палитрата в I Light и там е Лагуна 1, при следващия II е Лагуна 3, да не говориш за друга палитра? Simple Smile

Прахообразните бронзанти ги нанасям с четката на РТ 400.

# 85
Какво говориш ти ....
Сенки се ронят при усмихване 😮😮😮
На какво отгоре им е славата тогава?! 😃 Егасиии

# 86
Е не чак с такова преувеличаване😅😅 от 10 слагания, 1-2 пъти да ми се е случвало. 😉😁

# 87
Лагуна 3 е, объркала съм се.

# 88
Чудех се между моя и твоя вариант, дано не съм сгрешила в избора си.😊

Иначе съм хвърлила и аз око на YSL All hours Hyper Bronzer в цвят 03, някой го спомена по-нагоре.

# 89
Чудех се между моя и твоя вариант, дано не съм сгрешила в избора си.😊

Иначе съм хвърлила и аз око на YSL All hours Hyper Bronzer в цвят 03, някой го спомена по-нагоре.

Аз го споменах и наистина съм мн доволна от него, просто е на друго ниво. Взех си и руж от новите на YSL и също стои страхотно, все едно филтър. Препоръчвам с две ръце, въпреки високата си цена.

Общи условия

Активация на акаунт