Любители на кучета - 153

• 21 395
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

Данък и от Сърдиткото, опа Саското...
Ру, кое е кроткото не стана ясно Simple Smile

# 31
ЛориТу още не ми е станала мотористка,та я броя за кроткото дете😃

# 32
  • sf
Иланг, а дружката на Саско де е ?

# 33

Ето я и Бела, от момиченце, стана жена 😁
Много е сладичка. На колко месеца е? Обмисляме на нашето пуделче, да му вземем сестричка и ми е чудно кога ще й е първият цикъл, за да я кастрираме преди това.

# 34
На 10 месеца и половина. Аз се бях притеснила, че закъснява, обаче онзи ден идва ми на мен и изведнъж слагам кучето върху краката си и гледам нацапана съм. В един и същ ден ни дойде 🤣

# 35
По БНТ 1 дават за Мока и човека който е нападнат от онези кучета.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 20:48 от Реа

# 36
  • под тепетата
Боже, това е подигравка! Акт за 200лв! Нямам думи! В предаването непрекъснато се казва собственик - за мен не е собственик, а извършва платена дейност, при която има една камара нарушения!

# 37
  • Варна
Такива са ни законите и ако трябва да възтържествува справедливостта, действаме без закона.
Съжалявам.

# 38
  • под тепетата
Това не е административно нарушение или глоба за неправилно паркиране! Това е отнемане на живот от  безотговорност! Спазвам законите, но това е...

# 39
  • Бургас
Записвам се със спяща Евелина и скрит Пипин.

За Мока просто не ми се говори! Беснея само като си представя какво е било и какво ви е сега!
В Бургас е много модерно когато стане “случка” и все да не са собственици.
Яка глоба и приспиват агресивното животно. Съжалявам, но така е най - добре.

# 40
Честит рожден ден на патерица Макс!
Да е здрав, прилично почерпен  с вкуснотии и все по екскурзии да го виждаме!
Пресен данък и от нас

# 41
Данък и от нас.
Хич не ми пука, че тази седмица ще е яка жега, аз съм горе в балкана на тишина и хладинка, басейна го напълниха за малкия дзвер ама и аз ще намажа, чакам само мама да ми направи и безалкохолната мента и съм 🔝🔝🔝

Честит рожден ден на Макс!
Здрав, щастлив, много гушкан и черпен с лакомства!

# 42
Този заслужава да не може да ходи и няма да може да разхожда кучета. Нямаме закони!

# 43
  • Бургас
Глобите на НАП са по-високи.Не мога да си обясня как в тази държава става така винаги, виновните да се измъкват леко.Невинните или по погрешка направили нещо ги съсипват.

Напоследък ми е трудно да я хвана за снимка.

# 44
Леле този заалужава да се съберем ние /тук от темата/ и да го нападнем като глутница / понеже кучетата ни са добри ама собственичките не/ да изпита поне малко от това, което е изпитала Мокка иначе няма да спре. А с тия глоби нямам думи.
Пращам ви едни целувки този път от Съни. Обикновено Кристал се сцепва да целува Съни,а тя се върти,че й досажда, сега беше обратното.

Общи условия

Активация на акаунт