Любители на кучета - 153

• 21 432
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Всеки път като се сетя за Моккичка ми се свива сърчицето. наказание няма да има адекватно за съжаление.

Арда вчера беше на трета ваксина. Май беше много тежка, защото беше като парцал цяла вечер. Но пък е успяла да си намести възглавниците.

При нас драма след драма.
Направи стомашен проблем, антибиотици, лекари. От котешката храна. След това взе да се дръгне като крастава, и излезе някаква краста. Която уж не е заразна нито за животни, нито за хора. Дадоха и Симпарика и витамини. Едното ухо отзад е плешиво.
Сега ако до две седмици не се разгони - кастрация. Бързаме, защото е с пъпна херния и това трябва да се оправи.

# 46
Да се оправя миличката Арда,че скоро ще е шаферка!Спомням си,че и при Лори така един след друг бяха подобни проблеми,след като я осиновихме...Бързо да минават!Саско си ми е слабост,сега и сестричето му....                            За Мока никога няма да ми мине тъгата Ужасът,който сполетя нея и семейството и е жестока трагедия.Скоро се прибирам за ваканция в България и ...не мога да си представя,че няма да тича с Нъки да посрещнат Лори, за игри и разходка в планината...

# 47
А, добър ден!
Минаваме с Гинче да се запишем:

Може да е върла жега, аз от наблюдателницата не мърдам! Трябва се следи обстановката  и да се облайва, де що се е прежалило да излезе навън(кучета, котки, някакви залюхани хора....и най- вече- ония нахалните  пловдивски гларуси, дето сутрин ме будят Stuck Out Tongue Closed Eyes )!
На Арда ѝ пожелаваме леко  и бързо да минават операциите! И ако има нужда от тоалет за сватбата, можем да подшушнем ние от къде се снабдяваме( братския китайски народ за нас работи)!
И на Макс, честит рожден ден, на патерици! Дано още да има почерпки по случая!

# 48
  • под тепетата
Гинче, ма с тез тежки гердани на рапърка мязаш! Много ти ходят!
Извинете вчерашното ми избухване, но побеснях като чух! Днес има осъден от пловдивски съд за отравяне на куче.
 Sivi, благодаря за новата тема! Ще гледам да си изпрося снимки от мъжа ми или в края на седмицата ще си ги фотна сама!
 Изито голям образ до пералнята Stuck Out Tongue Closed Eyes
 На Арда бързо да и минават болежките!
На Ева и завидях за спането! В жегата в Пловдив трудно се спи Sweat

# 49
Много кучета не харесват деца и в това няма нищо лошо. Откъде идва, не знам. Питбула на братовчед ми, който е гледан с любов и без насилие от ден 1 не понасяше малки деца, докато не се родиха тези на братовчед ми. Преди години ме захапа една немска овчарка, защото се наведох да я погаля. После ми обясниха, че не трябва да се навеждам така , защото минавам на нейното ниво и ме приема като заплаха. Дали е така, не знам. Но според мен има нещо и в ръста, което ги дразни. Ние сме в повечето случай над тях физически, децата са на една линия с тях, знам ли и аз.

# 50
# 51
Много ви е арт снимката, Реа!
Обичам такива фотоси!

# 52
Ние от днес сме морски.Ама нея я е страх от морето, та пази двора 🤫
Сега ей така се чуди "Какви са тия странни звуци" , щото с Стара Загора нямаме гларуси и чайки 🤣🤣

# 53
Всяка привечер като я разхождам по квартала и слънцето ни се пада зад нас. Всеки път се кефа като гледам сенките ни. Днес се сетих да снимам Simple Smile.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 21:58 от Реа

# 54
  • Варна
Кеф ами, как иначе - и двете дългокраки, кат' едни Наоми Кембълки... Satisfied

# 55
  • София
Пожелаваме ви: лека нощ...

# 56
  • под тепетата
Мамин сладък на охлаждаща постелка ли спинка?

# 57
  • София
Мамин сладък на охлаждаща постелка ли спинка?
Да. Много я ползва тези дни, но то разбираемо. Въпреки, че навсякъде е хладно и има плочки, често полягва на постелката. /когато е у дома/
Иначе в офиса си е намерил "perfect spot" - на плочките при входа, така, че да му подухва и от климатика.
Абе няма глупаво животно 😂

# 58
Аз си мисля за такава постелка ама не знам дали няма да я изяде. Кучих една подложка за под купичките и тя я наръфа. Иначе ей така й е най-кеф да спи.

# 59
Второто ми куче Grinning

- Алооо... драга моя, а къде ще спи кучето?!
- Ама я не занимавай, моля те, който си има куче да се оправя!
Прояде ли и кучешка храна, ще й сменям паспорта на стари години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт