Любители на кучета - 153

• 22 392
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Ох, прекрасна е тази Зара! KissKissHeartbeat

# 61
  • Пловдив

Абе я да го измеря това легло, нещо късо сте ми го купили...

# 62
Благодаря за новата тема, прекрасни кученца 🥰 Фенка съм на Гинчето ♥️
Ето го и Арес, вече е на 7 месеца:

# 63
  • Варна
Миналото лято купих охлаждаща постелка на Изи за една изложба. Половин час лежа на нея и я нагриза. Вътре имаше нещо като гел. Стори ми се опасно и не купих друга. А и ми казаха, че за женско куче не са много препоръчителни, може да се простудят и да направят цистит, ако са податливи (както и се оказа, че е, моята).

# 64
  • под тепетата
Хъскито ми я ползваше, после я подарих на едни приятели. Те я ползват за амстафи и са доволни. Явно си зависи от кучето. Ози предпочита плочките пред тоалетната, Лео си е направил нов изкоп под ореха.
Иланг, чак сега разбрах предимствата на голямата спалня Laughing. Много се замислям за тази, която трябва да купим за вилата. Най-вече заради Озю Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре, че Саско има бяло на лапите, че да ги различавам с Арда!
Vanne, твоите сладури ми заприличаха на онези двамата от рекламата - ваймаранера и котката . Прекрасни са!

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 07:03 от bilqna_69

# 65
И аз Арда я разпознавам по лапките, Саско е  с бели чорапи. Зара като беше малка и слабичка, по същия начин лежеше по корем като жабка. Simple Smile
Много ни е трудно в тия жеги. Снощи отказа да върви, хем беше след 20 ч. Сутрин уж е по-хладно, тя пъхти, едва се движи. Май май сърцето издиша вече, жал ми е да я гледам така.

# 66
  • Пловдив
Днес комшийската питбулка захапала Саске в задния крак под дупето. Излизала от асансьора  а той в гръб на стълбите. Бая дупка с джоб се е отворила. Имал късмет, че е можело и сухожилие да се засегне.
Милият толкова беше жален при лекаря.

# 67
  • София
Ооо, колко неприятно, иланг - иланг.
Бързо да му минава на Саске! Душичката той ❤

Ето затова, при излизане с куче от асансьор - първо човека трябва да е. Както и обратното. Но почти никой не го спазва.
Снощи пък една съседка в блока, където паркираме, викна ни на етажа си, видя че съм с Чарли, гушна нейното такова дето само лае и напада (той пудел), затвориха се вратите и тръгнахме надолу и тъй като онова не спря да лае (чували сте пуделите как остро и пронизително го правят) взе, че го пусна. И онова веднага нападна Чарли, чак го гризна леко, защото изквича и се скри зад мен...
А знае таз съседка, че Чарли е страхлив, ама на. Явно трябваше аз да гушна моето куче, за да няма случки... нищо, обица на ухото ще ми е.
Но като знам аз, колко се старая да държа кучето си на повод, да му почиствам след него, а ония префърцунени собственици - пуснали ги на свобода, не чистят след тях... ееех. И същата стопанка ми обяснява, как във Виена не можела така да я пусне свободно, защото глоба я грозяло. Мислех да я бъзикна - а л@йното събираш ли му там, щот тука явно не? Простотия.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 13:11 от Галски

# 68
  • София
И Нори настина първото лято от охлаждащите постелки и вече не ги ползвам.

Бързо оправяне на Саско!

# 69
Ей,че си е изпатил Шошко...Да се възстанови бързо,милият...

# 70
  • Бургас
Милото момче, дано му мине, без да има проблеми.

Чета ви за жегите и се чудя моята овчица от де има сили да подскача бясно и грам да не и пука. Все още си я държа на три разходки и третата съм я изтеглила от 16:30 до към 17:10. До сега бяга като диво прасе на ограждението за кучета. Грам не и дреме, че е 250 градуса навън.

Най - накрая успяхме да намерим и причина за вечното и подрискване. Подрискване - силно казано, ами често акото и е нормално в началото и по - меко към края на изхождането. С елиминационна диета ограничихме до хранителна алергия пилешка мазнина, пуйка или по - малко вероятно риба. Аз залагам на първите две, но когато започна захранване ще разбера със сигурност. Нали лекувахме гиардия 3 пъти до сега. Последното лечение даде 0 резултат. Просто с вет решихме да приемем, че причината е друга и от раз смениха храната на хидролизат. О, чудо за по малко от 8 часа разликата беше огромна. Тъй като реагира веднага, заключиха, че става дума за алергия, а не подразнен стомах или непоносимост. Венците и вече не са червени и няма газове на ехограф. От как е дошла при мен, на всеки ехографски преглед червата и бяха с удебелени стени и изпълнени с газове.

# 71
MeMyselfI , на каква марка храна е сега сладураната?

# 72
Memyself и аз искам да знам. И Кристал ми е по същия начин първоначално е нормално и после става по-меко. Като я взех беше захранена с Роял Канин, но лека полека й го смених с N&D с агнешко, тиква и боровинки. От него от време на време има малко по-меко. Пробвах с пилешко и нар и веднага се подриска затова го махнах. Сега й давам с риба, тиква и пъпеш/ много я харесва/, но пак има малко по-меко. Сега ще я оставя само на агнешкото да видя дали ще се оправи. Ако не ще я изчакам да стане 10-11 месеца и ще й вкарам и на нея пт зеленото шкембе и това е. Съни сега няма проблем и изяжда всичката храна,която съм пробвала на Кристал и не става.

# 73
  • Бургас
Храната е hills zd, но тя няма да остава на нея, защото намирам, че е брутален състава. Идеята е, че протеина в храната е силно хидролизиран и организма не го разпознава и няма пилешка мазнина. Докато изчисти организма и оправи стомаха трябва време. По план на 07.08 ще избера вероятно телешко или агнешко, без пилешки мазнини и ще започна да и давам. Бих искала да я върна на риба, но вет е против за сега.

# 74
Сменям чаршафи с двама помощници

Общи условия

Активация на акаунт