Любители на кучета - 153

• 22 400
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
И вкъщи сме така. Първа писта на кревата.

# 76
Здравейте. За първи път ще водим нашия Голдън на море. Ще се радвам на всякакви съвети и препоръки как да си изкараме добре и спокойно почивката. Четох че трябва хубаво да го къпем след плаж, за да не получи екзема. Някаква конкретна козметика трябва ли да ползваме? И ако получи екзема с какво да третираме? Ще му давам пробиотик седмица преди морето и докато сме там. Нещо друго? Ще го водим сутрин на плаж с нас, после ще го пробираме в хотела на хладно.

# 77
  • Бургас
Като отворихте темата за плаж-снощи слязохме малко на пясъка да се разходим, то стана чудо.Престраши се и като и хареса започна да скача във вълните , да се търкаля в пясъка, да бяга, да лае -едва я прибрах после.
Явно ще трябва да измислим къде да я водим на по-спокойно място. Снощи не посмях да я пусна, бях като пумпал. Заслужава си после да чистя пясъци за тази радост /така ми заприлича, не на страх и паника/ Simple Smile

Ние като дойдохме в Приморско веднага получи разстройство и около седмица-две беше на пробиотик. Но и аз и давах риба на няколко пъти, тя изяде някакви неща.

# 78
  • София
Изтървах ви, само последният пост прочетох, но силно ми напомни как бебето почти ни удави 🤣.

# 79
Като казахте Приморско, ние ще ходим там. На северния плаж разрешено ли е за кучета? И ако не, къде можем спокойно с него?

# 80
  • sf
И аз септември ще водя Нейо на Приморско.
Пробиотикът човешки ли е или кучешки?

# 81
# 82
За разстройство на нас вет ни даде Диадог и много добре се отрази на Съни.
Момичета много съм раздвоена и моля за съвет. Моя мъж както не искаше да чуе за домашни любимци/ в момента сме с 3 котки вътре в къщата и Кристал олюс Съни навън/ сега му е влезнала мухата,че иска още 1 куче порода алабай/ той много я харесва/. За гледането на още 1 куче нямам никакви притеснения, ще му направим "апартамент" като на Съни /отделно от нея/ обаче ме притеснява самата порода. Това е доста голямо куче и е една от най-агресивните. На мен ми е ясно,че е как си го научиш/ всички знаем каква прекрасница е Зара въпреки породата си/, но все пак имам някакъв страх. Първо куче, което той взе беше смеска между алабай и ловна порода и на 8 месеца беше станал с доста внушителни размери, но беше много добричък. Аз му предложих да вземем друга порода не толкова страховита/все пак дъщерята до скоро инаше страх от кучета/, но той каза или това или не. От една страна обожавам всички кучета и искам да му угодя ама пък и малко си ме е страх от такова "магаре".

# 83
Тайра ❤️
Патенце, и моите мъже като казаха, че ще си вземаме Кане Корсо, изпаднах в ужас. До последно гледах да ги разубедя, но не ми мина номера. С много страх взехме Макс, много усилия положих, лично аз да го социализирам. Успях, сега е един много добър и Голям лигльо. Бяхме на Узана фест , който не го видя той не го намачка, включително и малки деца.

# 84
И аз ще ходя в Приморско началото на август, но без Кастиел. Баба им ще ги гледа тримката.

# 85
Здравейте, от доста време Ви чета. Най-накрая, след 2 г. обмисляне се реших да си вземем куче. Но една мисъл не ми дава мира, как ще пътуваме и ходим на почивки с него? Имате ли любими места за почивки, където ходите с любимците си? Не си представям почивка на каравана или палатка.

# 86
  • Варна
Здравей! 2025-та година сме. Отдавна навсякъде е пълно с хотели, които допускат домашни любимци. Ако сте се спрели на 30 кг магаре, изборът е по-ограничен, но и за такива кучета се намират варианти. Насочете вниманието си към това да си изберете порода, която ще ви пасва като темперамент на ежедневието ви, проучете специфики и смело напред. Simple Smile

# 87
За почивки -първият ми филтър - в платформи за хотели ,квартири,къщи и т.н. е допускат ли се домашни любимци,след това в коментари чета отзиви за отношение към кучето-разрешават ли да те придружи  на закуска/ вечеря,в двора ,таксата му за престой.и т.н./ немците са най-точни за това инфо .Лори е била в Германия,Австрия,Хърватска,Италия,/ и острови Сицилия,Сардиния/,Гърция,Норвегия...България-почивали сме с нея в Албена и комплекс до Созопол...😃     
    [/list]

# 88
    • Варна
    И Изида е с немалко хотелско досие в няколко държави. Не сме имали проблеми никъде.

# 89
    Ех, тази Лори!
    Пътешественичката на форума Heart

Общи условия

Активация на акаунт