Любители на кучета - 153

• 22 657
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Щастлив Нейо на снимката!Ние за гъбки по Рилските гори... 
Скрит текст:

# 436
  • sf
Щастлив е, хора, играчки, все има по кой да ходи.
А снощи играхме хоро, че учихме гаджето на дъщеря ми, който е чужденец, да играе Бяла роза. И Нейо като поскача и той, бута се , забава. А една приятелка, на която показах клипа, каза, че е невъзпитан. 😆🤣

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 21:36 от donsita

# 437
  • София
Щастлив Нейчо, а на Роо завидях за сърнелата. Много са ми се дояли.

# 438
  • Бургас
Ре, как е куч?

Някой желае ли да ни дари бинокъл?

# 439
  • София
Тинтина, подобрява се. Тромбоцитите му се връщат в норма и вижда. Не мисля, че е възстановено на 100%, но пак е по-добре от ужаса, който беше.
Така и не разбраха какво гое предизвикало.

# 440
  • Варна
Важен е добрия резултат и здравето на младежа.

# 441
  • София
Така е, но като не знаем каква е причината може да се случи пак.
Пишка много и ставам през нощта. Разби ми се режима, но като спрем кортикостероидите ще се върем в ритъм.

# 442
Само да го понагушкаме и ти го връщаме. 😃

Да, да, да! Щот е много сладичък!

И Нейо като Бергичка. Като пусна музика и танцуваме двете. Застава на два крака, а другите подпира на мен и се клатим като матрьошка! Kissing Heart

Ре, хубаво е да чета, че се подобрява! Heart

Tintina, аз имам биноклИ. Снощи бяхме се качили на терасата да гледаме морето и звездите аз, тя и ММ. Взех й леглото докато ние си пием питиетата се надявах да лежи спокойно между нас (като по филмите Grinning), но нищо подобно не се случи. Постоянно беше като вашата поза и не спря да тича по терасата и да се закача с нас. Хубаво беше де, ама можеше и по хубаво да е хъхъхъ.

# 443
- ние пък ходихме уж на хлад и тишина в Родопите, ма то там нЕкЪв ужасТ- то хора, то дечурлига, то скари пушат...и като повели с тях и едни кучовци дето много им се играе и като видят една хубава кучка, луди стават....Абе, накрая си намерихме една пуста чешма и прилежащите към нея вир- чета по реката, че да се разхладим и да си отдъхнем( че нали сме принцеса и хич не щем ни се мотаят разни простосмъртни в периметъра).
Иначе, много се радваме че бебето е вече по-добре, на Лорка- че е намерила гъбки и на Нейчо, че вече може да рипа и на "Бяла роза"...Бинокъл и ние можем да пратим, че и телескоп( макар, че на наше село се вижда всичко и с просто оЧо), а за мачкане на Вачи също се записваме....ама, ако не ще- просто ще му правим компания на маса. Там сме мноооого добри!

# 444
Вачето също би оставил спомен, зъби са това.

Няма никаква тяга, завалията..

Ама пък какъв е красавец ♥️

# 445
  • Враца
Благодаря! Heart
И е добричък, макар че е малко странен. Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 446
Нашата шишка днес става на 4!

На село сме и често наобикаля градината, а селското куче само ходи след нея и и досажда Grinning

# 447
Честит рожден ден на шишка да е жива и здрава Grinning!

# 448
  • София
Честит рожден ден на Мейпъл! Да е много здрава, все така красива и много гушкан от своите хора! Heart

# 449
  • под тепетата
Честити 4, Мейпъл!  Още 4×4 поне! Здрава и щастливо тичаща из селския двор на свобода!

Общи условия

Активация на акаунт