Любители на кучета - 153

• 22 660
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не се съмнявам, но ако ще ме хапе някой, педпочитам Вачко пред няко кане или ротвайлер.

# 421
  • Варна
Еросчето днес става на 8 години,видях във фейса. Да ни е здрав и щастлив дълги години ❤️🎂🍀

# 422
  • Враца
Вачето също би оставил спомен, зъби са това.

Няма никаква тяга, завалията..

# 423
  • Бургас
Вачето ще го поканим на кръчма, ще му сипем една ракия и едно кИфте, да са заети зъбите Simple Smile

# 424
  • Варна
Няма нужда да се стига до хапане. Хората са измислили намордниците. Даже и за брахицефални породи има.

# 425
Няма нужда да се стига до хапане. Хората са измислили намордниците. Даже и за брахицефални породи има.
Вачето верно си го представих с намордник LaughingLaughingLaughingMask

# 426
  • Варна
😅😅 Ако се направи по аналог на изискванията за наземен транспорт в някои градове, Вачко ще е в транспортна чанта, а с намордници ще пътуват по-големите кучаци, които вървят на собствен ход.

# 427
Ако видя Вачето ще ти го открадна! Heart Eyes Много в благ. Обещай, като мина през Враца да се видим да го открадна.

# 428
  • Бургас
И тоалетната ли е дресирана?
 Ако клекне или мъжко припикае в Мола ще замирише ужасно. Малко в чанта едва ли ще създаде проблеми, но с големите как се справят?

Много искам да я вземем с нас в чужбина като ходим при сина ни, но с това лаене някой да не се оплаче и после с тоалетната .

# 429
  • sf
Ако видя Вачето ще ти го открадна! Heart Eyes Много в благ. Обещай, като мина през Враца да се видим да го открадна.

Ама Вачи във Враца ли живее?
Днес ще ходим в Козлодуй, ще мина да проверя дали е лесен за крадене. 😉

# 430
И тоалетната ли е дресирана?
 Ако клекне или мъжко припикае в Мола ще замирише ужасно. Малко в чанта едва ли ще създаде проблеми, но с големите как се справят?

Много искам да я вземем с нас в чужбина като ходим при сина ни, но с това лаене някой да не се оплаче и после с тоалетната .
То за съжаление повечето няма как да знаем дали няма да започнат да лаят при усещанията, които ще имат..
Бруно е доста спокоен при пътуване в момента, лежи си и не се обажда, обаче знам ли го в самолета, как ще е, особено като трябва да е в транспортна чанта? Сигурно ще се бори да излезе...Трябва си добра тренировка преди такова пътуване.
Иначе и аз искам да летя с него, сестра ми живеят в Испания и аз обичам да ходя за дълго, а не искам без него 1 месец.
От България, само с Bulgaria Air, има опция за куче, с другите не може.

# 431
  • тук-там
Не може само с нискотарифните. С останалите можеш до 8 кг в кабината, иначе в товарното.

# 432
  • sf
Нейо на гости на баба и дядо 😃
Скрит текст:

# 433
  • Враца
Е, защо ще крадете Вачето? Sad

# 434
  • sf
Само да го понагушкаме и ти го връщаме. 😃

Общи условия

Активация на акаунт