Любители на кучета - 153

• 22 672
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • Mediterraneo
Май се записвам в средата на темата. С една Рейна на барбекю. Хапна и полегна изморено.

Вчера я водихме на мол и сладкарница. Днес й купих кучешки сладолед с вкус на сирене и наденици. Не мислех, че ще го хареса, но го изяде за отрицателно време. Сега се надявам да не й се отрази зле на стомаха. В жегите почти не яде, хапва, колкото да е жива.

# 406
  • София
Бебето от кортикостероидите е освирепяло от глад. Проси храна и май ще започне да краде. Свърши рахата да не прибирам нищо 🤣.
Но пък вижда 🥰.

# 407
  • София
Внимавай, Ре. Моята пухла е вечно гладна и дебела. И тя е ежедневно на кортикостероиди.

# 408
  • Бургас
Много се радвам за бебето. Дано да спрете кортикостероидите скоро, че имат много странични ефекти при продължителен прием.

# 409
  • под тепетата
Радвам се, че вижда , Re! Дано не се повтаря!

# 410
  • тук-там
За разрешението на италианците да превозват големи кучета в кабината, мога да кажа от личен опит, че те може и да са разрешили, ама авиокомпаниите не са. Питахме ита и ни казаха едно голямо НЕ.

# 411
  • София
Аз не мисля и че е редно. То хора откачат по полетите, къде от стрес, къде от пиене, а какво остава за кучета. Представям си 20 уж възпитани кучовци на куп.

# 412
  • Варна
Каква е разликата дали ще е 3 кг померан или 30 кг лабрадор? Сигурно ще има ограничения за брой кучета на полет, които могат за летят едновременно. И да сядат само на определени места, примерно до прозореца, за да не минават хора покрай тях. Има как да се измисли, ако има желание.

# 413
  • тук-там
О, има разлика и то голяма. Питай нас с големите мъжки кучета. Моят е войник, ама ако до неговата седалка настанят друго мъжко куче, териториалният му инстинкт … А да не говорим като бяха двама.

# 414
  • Варна
Със сигурност няма да настанят две кучета едно до друго, без значение от пола и размера.

# 415
  • тук-там
Все пак - на база на опит с малка декоративна порода и големи овчарски кучета, смея да твърдя, че има разлика.

# 416
  • Варна
Аз летях с Майло един път до София и първо провериха дали има котка на борда, та чаках към 10-на минути, за да му купя билет и на него.

# 417
  • София
Разбира се, че има огромна разлика размерът на кучето. Ако можеш да гарантираш за собственото си куче (а то и това няма как да е 100%) то за другите не се знае.
В много държави, където допускат кучета в магазини има изискване големите да са с намордник. Не го намирам за неоснователно. При инцидент, Вачето например, няма да нанесе голяма щета, докато голямо куче може.
Иначе и на мен ми се ще да пътуваме заедно.

# 418
  • Враца
Ако знаете Вачето каква заядлица е ...

# 419
  • Варна
Вачето също би оставил спомен, зъби са това.

Общи условия

Активация на акаунт