🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 20 023
  • 250
  •   2
Отговори
# 180
Добро утро,момичета!

Неделя е....
Море и кафе, най-добрата комбинация за един страхотен ден. Може
да се добавят слънчево настроение, усмивки и приятна компания.

Благодаря ви за всичко споделено! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom Ненапразно толкова харесват ''Пълнолуние''.И аз открих Джан в него и продължих да го гледам до сега.След като го видях там изгледах  ''Любов на инат'' и ''Сърдечни работи''.Само ''Hangimiz Sevmedik'' не съм гледала.

🆕от Tino Vettorello на #IG...готвач
✒С @canyaman
📍Terrazza La Biennale Di Venezia
82-ри филмов фестивал във Венеция
📍Италия. Венеция🇮🇹 09/04/2025

🆕🇮🇹📸Историята на IG Катя Ловат...Модел
✒Палацина Граси
VIP гости
ДЖАН ЯМАН, известен още като Сандокан
ЕММА УОТСЪН, известна още като Ермоня
SORRENTINO (няма нужда от пояснение)

Щастлива неделя да имате!

# 181
Ема Уотсън, не я ли спрягаха по едно време за Мариана?

От фейсбук Ivanka Encheva
- Джан, това не е първият ти път във Венеция. Бил си тук и преди, но колко е вълнуващо да спечелиш наградата за филмова продукция? Как стигна до там?
- Винаги е голямо удоволствие и чест да бъда тук. Казвал съм го и съм го повтарял в други ситуации. Смирено. Все още не се смятам за актьор, достоен за тези много важни награди, дойдох в Италия преди 5 години, за да снимам „Сандокан“. Най-накрая е заснет, все още не е излъчен, ще бъде пуснат през декември и когато най-накрая всички видят проекта и може би го оценят, може би догодина ще мога да бъда по-уверен в себе си, горд и по-комфортно да получа награда. Да бъда във Венеция обаче, да бъда признат и изпратен е голяма чест, а да бъда във Венеция винаги е голямо удоволствие, защото това е фантастичен град, така че съм много щастлив да бъда тук.

- Каза, че има много очаквания за Sandokan. Кой беше аспектът, който ви даде най-много енергия и ентусиазъм да се справите с толкова дълга подготовка и какво очаквате от това страхотно шоу?
 - Както казахте, това е проект " култ" и италианците много се интересуват от една много важна роля, която рядко се играе в живота, в кариерата на един актьор, така че е много важно да си чужденец, да си турчин, идващ от Турция, да бъдеш възприеман като достоен за тази роля и аз съм наясно с това.
А ролята е отговорност, затова се опитах да се подготвя старателно и да се погрижа за всеки детайл, както психически, така и физически. Беше трудно и изтощително, но много възнаграждаващо и след като приключихме, бяхме толкова щастливи.

- Италианският ти вече е перфектен.
Значи си си поставил ново предизвикателство, усъвършенстваш испанския си за друг проект?

- Да, бях на 14 години, когато се записах в италианската гимназия в Истанбул, и посещавах гимназия пет години, като всички предмети и учители бяха на италиански, така че израснах с италианската култура, бях наполовина италианизиран, след което учих право и започнах да играя, а животът е ироничен, когато сериалите ми бяха продадени в чужбина, по ирония на съдбата, Италия, а италианците бяха тези, които оцениха работата ми най-много, и имах тази възможност да получа предложение за ролята на Сандокан и да дойда в Италия. Докато чаках Сандокан, същата продуцентска компания Lux Vide ми предложи друг сериал, Viola come il mare (Виолетова като морето), и като актьор имах възможността да играя на италиански, а след това Сандокан на английски.
Създадох кариера, създадена за мен, специфична и уникална за мен, и експлоатирам тази персонализирана хартиена фабрика за себе си, но както казвате, винаги казвам, че дължа всичко на обучението, което направих като дете, и целият успех, който изпитвам сега, се дължи на обучението, което направих.
Ако бях дошъл в Италия без да знам италиански и трябваше да го науча тук, нямаше да е толкова лесно.
- Исках да те попитам за връзката ти със социалните медии. Всеки път, когато публикувате снимка, това е истинска сензация, но си избрал да използваш социалните медии и за други видове съобщения.

Говорихме много и за твоя избор да подкрепиш партньора си в една много силна кампания, а именно кампанията на жените, които съобщават за насилие, затова исках да те попитам какво представляват социалните медии и как ги използваш?
-Трябва да се адаптираме към социалните медии, защото живеем в ерата на социалните медии, и не би било правилно да се отхвърля социалната истина, но моята същност, моят герой, всъщност не я иска. Бих искал да се концентрирам върху работата си като актьор и всъщност, когато снимах „Сандокан“, много бях натоварен и затова го затворих напълно.
За мен беше така. Опитах се да затворя, но след това Lux Vide ме помолиха да отворя отново, за да промотирам Sandokan - произведенията, които съм направил, така че трябва да го приемеш и да го използваш добре. Тази година например научих испански, защото през октомври трябва да отида в Испания, за да снимам екшън сериал. Учител дойде вкъщи и учех по 4 часа всеки ден. След това гледах всички сериали, които са на платформата, и използвах Instagram, за да следя всички испански неща, така че това ми помогна много да усъвършенствам испанския си. Социалните мрежи, използвани по този начин са хубаво нещо, но ако се използват по различен начин, е вредно за психиката на хората. Опитвах се да избегна тази вреда, но след това трябваше да сключим мир.

- Нека завършим с това: Имаш ли мечта, която все още трябва да преследваш тук, в Италия, когато се върнеш от Испания? Нещо, което би искал да осъществиш, някой, с когото да работиш?
- Наистина искам винаги да се усъвършенствам и да се развивам като личност и актьор, целта ми не е да се повтарям, а да бъда хамелеонски. ИЗОБЩО НЕ ХАРЕСВАМ ДА ТЕЖИ ИМИДЖ ВЪРХУ МЕН и затова винаги се опитвам да се променям, дори и с жанровете на проектите. До тридесетата си година винаги съм правил романтични комедии в Турция и моите герои винаги са били с различен стил, след това, като дойдох в Италия, направих детективски сериал, Сандокан, после Ел Турко, всички сериали са различни един от друг, а сега, когато отивам в Испания, ще снимам сериали в жанр , който никога не съм правил , супер интензивни на испански, след това в Италия бих искал да се предизвикам.
В комедиен проект досега винаги съм играл „готиния“ тип, красивия, готин тип, сега играя, така да се каже, герой, който не може да завладее жени и затова трябва да получава съвети, така че една комедия, родена от тази идея, е в американски стил 90-те, които щяха да траят 20 минути, а след това вторият сезон на Sandokan и ще направим филм в Бразилия, тези промени ме карат да се чувствам добре, карат ме да се чувствам жив, раста и се усъвършенствам и се изправям пред нови неща и наистина ми харесва като актьор.

- Да очакваме комика Джан Яман, благодаря ти много!
- Да се ​​надяваме

# 182
  • Козлодуй
Много обичам Пълнолуние, наскоро го изгледах отново за не помня кой път.
Сега правя Джанов маратон на мама, пуснах и първо ПълнолуДие, после Любов на инат и сега е на Птичката. Завиждам ѝ, защото го гледа за първи път(не помни, че ѝ го пусках преди 2-3г, а и тогава  май не го довърши, не живееше при мен). Въпреки всичко бих се напънала да го изгледам отново, но вече го няма с бг субтитри Cry
Обожавам този момент Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 23:17 от Lunen_sun

# 183
Добро утро,момичета!

🆕от Noli Sta Isabel на #IG
#dubbing #ringmaster #sandokan
✅Дубажът на Сандокан продължава🇮🇹

Приятен ден и успешна нова седмица!

# 184
ELLE, не пропускат нито една крачка на Джан

Джан Яман напуска Италия, за да заснеме първия си сериал на испански.

С публикация в официалния си профил актьорът потвърди, че работи тайно от една година по тази нова продукция, която ще бъде снимана изцяло в Испания и чиито снимки трябва да започнат до края на годината.

Нов сериал е на хоризонта за турския актьор Джан Яман, който наскоро беше във Венеция за наградата Filming Italy International Award. Той получи престижната награда за Sandokan (скоро по Rai 1), мегапродукция, която, заедно с Il Turco (по Mediaset Infinity), отбеляза международния пробив на едно от най-обичаните лица в турската телевизия.

Джан Яман, ослепително красив на червения килим с приятелката си Сара Блума , обяви, че ще се премести в Испания, за да участва в първия си изцяло испаноезичен сериал. Новината, която бързо стана вирусна в социалните мрежи , бележи нова значителна стъпка в международната кариера на актьора.

В публикация в официалния си профил, Джан Яман потвърди, че тайно работи по тази нова продукция от една година, която ще бъде заснет изцяло в Испания и ще започне да се снима по-късно тази година. Актьорът сподели изображение на сценария, по който вече работи, заедно с послание, което развълнува феновете му: „Изненада! Работя по този вълнуващ проект от една година, който ще снимам в Испания . За да се подготвя, прекарах месеци в усъвършенстване на испанския си и съм решен да дам всичко от себе си.“

# 185
  • Козлодуй
Видях в инстаграм пост от Бирсен... Отвратена съм, да ви кажа. Снимали са Къванч да плаче на погребението на негов приятел. Да правиш рейтинг върху нечия скръб... Не знам какво да кажа... Може да е нормално за турските нрави, но на мен тази жена ми падна в очите.

# 186
Не само при Бирсен, навсякъде беше това видео. Снимат и публикуват страданието на хората без никакъв срам... и аз се отвратих онзи ден. Всички видове турски медии, преса, тв. клюкарски предавания, журналисти, репортери, блогъри, абсолютно всички са безсрамно неуважителни, откакто ги следя е така. Жалко...

Сънчо Kissing Heart
Скрит текст:
"Ранобудна птичка" Бг. Субтитри -> https://vk.com/topic-203979166_47453410

Линковете от Vbox не работят. Гледай директно във VК (натисни стрелката в средата на снимката),
или синия надпис "Видео от "ПЕРЛИТЕ НА ТУРСКОТО КИНО - ОРИГИНАЛ" (долу под снимката).

# 187
Добро утро,момичета!

Скрит текст:
За едни това е дата на държавен преврат,а за други е празник.
Честит Девети Септември!

Сънчо,Грозде, това в Т-я го правят за всички.Наскоро почина бащата на Атакан Йозкая(играе Кая в ''Далечен град'') и на две актриси майките...да не ги пиша в момента.Пускат видеа кои са им изказали съболезнования...

🆕от Емануеле Биги в #IG
журналист
✒@canyaman #canyaman #venezia #mostradelcinemadivenezia

Желая ви приятен ден!

# 188
  • Козлодуй
Благодаря ти, Грозденце ❤️
Злати Hug

# 189
Благодаря ти, Грозденце ❤️
Злати Hug

Стана ми смешно, че точно с Брад Пит го сравнихте, вчера гледах епизоди от Любов на инат и там Дефне каза, че Брад Пит е най-красивият мъж, а Айлън и отговори, че той е над 50 годишен LaughingLaughingLaughing
Та и аз така- Брад е над 50, Джан изглежда страхотно, но си е млад все пак.

# 190
  • Козлодуй
Лотус, не го сравнявам аз, това е кадър от Птичката 😄

# 191
Лотус, не го сравнявам аз, това е кадър от Птичката 😄

Аа, значи и там са ги сравнили....😊

# 192
Ето го и "Джан-селфито" SunglassesGrinning
Фотографите снимат всички, това им е работата, но селфитата са само със специални/важни хора..Nature Sparkles
Между другото, всички фотографи са мъже Grinning

# 193
А не бе, кой не иска да се снима с Джан!
Джан е магнит!

Пореден ден на 1-во място

# 194
Добро утро,момичета!

🆕🆕🆕 от Can Yaman Italia 🇮🇹
Текст към снимката:
✒ Фен страницата трябва да бъде място за обмен и страст, а не арена за безпочвена омраза.
Да се ​​отървеш от хейтърите е не само знак за уважение към човека, на когото е посветена страницата, но и към тези, които искрено я четат.
Думите имат тежест и изборът да ги оставиш на мира, без да ги филтрираш, означава да им позволиш да се превърнат в норма.
Задачата на фен страницата е не само да публикува съдържание, но и да защитава средата, в която това съдържание живее.

Скрит текст:
🆕🆕🆕📌Публикация на Джан в #IG
✒Добри хора, добра атмосфера
#Venice82
Ще се видим в Неапол в събота за Meet & Greet  🇮🇹
📌История в IG Роберто, Илкер, Балдо

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт