🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 37 761
  • 563
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро,момичета!

Довиждане,Юли! Nature Sunny Nature Sweat Drops Boat

Приятен ден ви желая!

# 46
Дълъг и труден но славен път от:

до

Напълно заслужава обичта на феновете си:

За тези от вас, които се тревожеха за рейтинга на "Името ми е Фара" в Италия ето нова информация:
От днес "Казвам се Фара" ще се излъчва с половин час повече поради отличните резултати, с които сериалът започна в Италия https://x.com/i/status/1950869359724843179. Така вместо по 2 епизода ще излъчват по 2,5, а "Забранената ябълка" минава от 1,5 на 1 епизод .

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 14:31 от dariVale

# 47
Скрит текст:
За тези от вас, които се тревожеха за рейтинга на "Името ми е Фара" в Италия ето нова информация:
От днес "Казвам се Фара" ще се излъчва с половин час повече поради отличните резултати, с които сериалът започна в Италия https://x.com/i/status/1950869359724843179. Така вместо по 2 епизода ще излъчват по 2,5, а "Забранената ябълка" минава от 1,5 на 1 епизод .

Даре, мила, това не е истина! Не е "поради отличните резултати", даже зрителите продължават да намаляват.. Отново фалшиви и преиначени новини ни носиш Grinning
Актуализирайте се, тази промяна беше известна още миналата седмица (25 юли).. говорете* по-малко глупости, ако е възможно!
Скрит текст:
"ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ ОТ ПОНЕДЕЛНИК
14:10 #забраненплод
#IoSonoFarah дебютира в 15:45 (от четвъртък в 15:15)"

"ОТ ПОНЕДЕЛНИК В 15:45 Ч. И СЛЕД 30-ТИ В 15:15 Ч. С ДВОЕН ЕПИЗОД"

И да, информирани сме за текущия рейтинг, не заради Деметра, разбира се.. поне от 5 години го следим, все пак Джан живее и РАБОТИ в Италия. Наясно сме с всичко, което се случва, особено в Медиасет. Аз специално следвам повечето страници за рейтинг (всеки ден ми е пред очите), наясно съм с програма, промени в графика и т.н. Wink

П.П.
Скрит текст:
Даре, изглежда не си наясно.. но голяма част от инфото за Демет идващо от фенове и платени блогъри или е лъжа, или е преиначено/украсено, или е фалшифицирано, както фалшивото прессъобщение (уж) от Медиасет - с грешното лого, това беше наистина голям резил, голям...

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:03 от grozdence*

# 48
  • Козлодуй
На мен па рейтингът на Фара ми е последна грижа...
Обичам да си припомням периодично старите сериали на Джан, даже тъкмо завърших за пореден път Пълнолуние. Обаче имам някакво вътрешно противене да гледам отново Птичката, само защото много ми опротивя Деметра.
Рядко влизам в темата, простете ми...много неща ми се натрупаха. Джан ме спасява да не изперкам Heart И Гроздето Heart , благодаря ти, скъпа моя...

# 49
Интересно. Аз пък не мога да го гледам заради изявлението на Джан за либидото. Защо му трябваше да го казва, като очевидно имат добро партньорство с Йозге Гюрел и без да намесват въпросното в играта. Пълнолуние беше много интересен, Мистър грешен - супер забавен.
Какво ви е направила Демет, че ви е толкова безразлична? Не е засенчила Джан, не е спечелила по-голяма международна известност от Джан, не научи езици като Джан, не каза една лоша дума за Джан. Защо не можете да сте снизходителни към някой, който считате под нивото на вашия фаворит?

# 50
Ама, момичета, Джан много сладък на новото стори.

# 51
Ееее, кой ни докладва хубавия моабет с Дарето, тамън започна да ми харесва.
Класацията ли не ви харесва, ама аз я сложих за доказателство на моите думи, недейте така.

Е Даре, какво лошо има в либидото, Ами човека е прав, ако няма либидо, няма химия, нали това те привлече в Птичката, не си криви душата сега.

# 52
Какво ме привлече в Пълнолуние като нямаше либидо? Но изтъкването му като основен фактор за успеха на Птичката определено ме отблъсна.
За да отговоря на въпроса ти - какво ме привлече в Птичката - импровизациите, които допусна Чааръ Байрак, лекотата с която си подхвърля ха реплики, радостта от играта и забавлението което цареше на сетовете.
Да, допадна ми да гледам в реално време и развитието на любовната история между Джан и Демет.  В играта им имаше много повече, отколкото едно голо либидо. Имаше партньорство.
Сега питам отново вас - какво лошо направи Демет на Джан, че толкова я мразите?
Изключвам от уравнението нейните фенове. Нито тя, нито Джан са отговорни за поведението на привържениците си.

Относно класацията - няма как в разгара на лятото в слънчева Италия някой да се затвори в къщи да гледа тежки драми като Фара. Напълно очакван резултат. Канала да му мисли как ще върже финансовата рамка.

# 53
  • Козлодуй
Аз пък не разбирам защо трябва да се вади вода от тоя стар кладенец с либидото...май обърках поговорките, ама нейсе. Подкрепям напълно Джаки, btw. Нищо не става, ако няма химия. И на сцената, и в живота...
Не видях да сте качили тези сторита на Джан, а ги намирам интересни, особено второто.

Не бива да говориш, докато не разбереш за какво говориш. Затова се чувствам неудобно по време на интервюта. Репортерите ме питат какво според мен Китай трябва да направи за Тибет. Кого го е грижа какво мисля, че Китай трябва да направи? Аз съм актьор! Дават ми сценарий. Аз играя. Тук съм за забавление. По принцип, когато орежеш всичко, аз съм възрастен мъж, който си слага грим.
Брад Пит

Моята философия е: „Не е моя работа какво говорят и мислят хората за мен. Аз съм това, което съм, и правя това, което правя. Не очаквам нищо и приемам всичко. И това прави живота много по-лесен.“
Антъни Хопкинс

# 54
Вади се, защото аргументирам тезата си, защо вече не ми е приятно да гледам Ранобудна птичка. Сериала, в който Джан постави себе си на картата на европейското кино.

И като контрааргумент на изявлението
На мен па рейтингът на Фара ми е последна грижа...
Обичам да си припомням периодично старите сериали на Джан, даже тъкмо завърших за пореден път Пълнолуние. Обаче имам някакво вътрешно противене да гледам отново Птичката, само защото много ми опротивя Деметра.
Какво направи Демет, че да ви опротивее? Всеки разумен зрял индивид би следвало да разбира причините поради които е променил отношението си към човек/събитие от действителността. И да може да ги изложи.
Очевидно е, че не сте безразлични към нея. Защо ви е изобщо да коментирате рейтинги и представяне при положение, че не засягат пряко Джан Яман. Липсата на интерес към Фара няма да промени интереса, с който се посреща Сандокан.

# 55
Но, но, ноо....... без думи съм!! КОСА, ЛИЦЕ, ТЯЛО.........

Пълнолуние, МГ, Виола и Ел Турко си ги превъртам постоянно, но Птичката и аз не мога да я гледам...

Сънчо Heart

И аз съм на мнението на Джаки за либидото Wink

За Деметра изобщо не ми се пише, честно...

# 56
Ами не коментирайте представянето на Фара в Италия тогава. В тема за Джан Яман. Защото очевидно не сте загрижени за Енгин Аккюрек. Или като не споменавате името Демет Йоздемир все едно не става въпрос за едно тъничко злорадство по неин адрес.
Нали точно това не харесвате в изказванията, които не величаят Джан Яман. Учудвате се защо хора, които не го одобряват следят кариерата му и пишат за него. Явно този вид антифенскл поведение не е чужд и на вас по отношение на Демет Йоздемир.

# 57
  • Козлодуй
Аз не разбрах началото на спора, защото много постове явно са били изтрити.
Също така не разбрах защо изобщо присъства тоз рейтинг на сериал, който няма отношение към темата ни.
Нещата, които съм чела, са се случили преди да започна да гледам този род сериали и преди изобщо да чуя за Джан, тъй че не се наемам да коментирам. Имам си мнение, но не смятам за нужно да го "излагам".
dariVale, мисля че леко си объркала темите...
P.S. За протокола, не следя кариерата на Демет Йоздемир и хал хабер си нямам къде е и с к'во се занимава...

# 58
Аз не разбрах началото на спора, защото много постове явно са били изтрити.
Също така не разбрах защо изобщо присъства тоз рейтинг на сериал, който няма отношение към темата ни.
Нещата, които съм чела, са се случили преди да започна да гледам този род сериали и преди изобщо да чуя за Джан, тъй че не се наемам да коментирам. Имам си мнение, но не смятам за нужно да го "излагам".
dariVale, мисля че леко си объркала темите...
Никак даже не съм объркала. За разлика от Вас много добре разбирам какво прави рейтинга на "Името ми е Фара" в тема за Джан Яман. Бранена със зъби и нокти от всякакви вмешателства, различни от неговата кариера. Защитавана кариера с всякакви изразни средства навсякъде другаде във форума, където се появи лоша дума. Щом изискваш уважение към пристрастията си, мисля е редно да уважаваш и чуждите.

# 59
  • Козлодуй
Ама аз пиша за пристрастието си към Джан в темата за Джан Grinning Не ходя по чужди теми да го демонстрирам... И не разбрах какво Ви подразниха коментарите за рейтингите в италианска телевизия...

Общи условия

Активация на акаунт