🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 20 731
  • 257
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!

Грозде Hug,благодаря за инфото. Flowers Rose Очакваме Джан да се появи!

В пресата пишат едно и също,което вече си го знаем.Но не намерих друго да пусна.

🆕✒📰🇮🇹Италианска преса. crotoneok.it

„Сандокан“ пристига по Rai 1: Джан Яман участва в приключенията и красотата на Калабрия.

Новият сериал ще се излъчи през декември 2025 г. с подкрепата на Калабрийската филмова комисия и на спиращи дъха места като Ле Кастела, Тропеа и Ламеция Терме.

8 октомври 2025 г.

Нова версия на „Сандокан“, която плени милиони зрители преди почти петдесет години, е на път да се появи премиерно по Rai 1. Кан Яман ще играе Тигъра на Малайзия, заедно с Алана Блур като Мариана, Ед Уестуик като антагониста Лорд Брук и Алесандро Прециози като Янес де Гомера.
Филмът се продуцира от Lux Vide в сътрудничество с Rai Fiction, като международното разпространение се осъществява от Fremantle. Сред нововъведенията: Калабрийската филмова комисия изигра ключова роля в организацията на филма, като подкрепи продукцията и участва активно в търсенето на локации, изграждането на декори и местната реклама.

Заснемането се проведе в различни части на региона: от Ле Кастела (остров Капо Рицуто), превърнат в колониално пристанище, до Тропеа, Джицерия, Коста дели Дей, езерото Лабуан и Ламеция Терме, където беше създаден индустриален заден парцел като част от реконструкцията на английската колония Лабуан.
Подкрепата на филмовата комисия не беше само организационна: беше проведен кастинг за статисти, специални статисти и малки роли, за да се ангажира местната общност.
Планирана за премиера през декември 2025 г., публиката най-накрая ще може да се потопи в мита за Сандокан във версия, която се фокусира силно върху обстановката, териториалното участие и действието.

Желая ви лек ден,без дъжд!

# 256
  • Козлодуй
Той СандоДжан рано или късно ще се появи, все така прекрасен,
ама къде изчезнаха всички девойки, пишещи в темата?
Аз понякога нямам време и да прочета, камо ли да пиша...
Почвам да си мисля, че форумите вече съвсем не са интересни като форма на комуникация... Ама засрамете се, мен ме е срам Blush Само Злати и Гроздето поддържат огъня Heart

# 257
Добро утро,момичета!

Сънчо Hug,наминавай по-често,че останахме малко пишещите в темата. Simple Smile

🆕IG история от Сергей Онопко
✒@onkolocoseye
На този ден, преди година...
Съмнявам се, че някога ще имам възможността да снимам Ян отново, така че се радвам, че имам тази.
@canyaman

интересно видео от ВК,може да го има и в Х или ИГ
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_551978
🆕от tivùsat
Кабелна и сателитна телевизионна компания
✒🎬 Страхотни истории. Емоции в 4K: Бланка, Инспектор Ричарди, Сандокан, Ние сме от района на Санита.
Следете датите и сезоните на най-очакваната научна фантастика по Rai 4K, по канал 210 на tivùsat, където всеки детайл е зрелище!

Приятен петък ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт