Седмокласници 2025/2026

• 26 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • shumen
Мишленце,и моя прави тестове и сам си ги проверява,но аз все нямам време да ги проверя.Уикенда се прибираме от почивка и дано ми остане време да ги проверя и тестовете,и преразказите.
При нас нищо ново.Моя се е отдал на пълна почивка и само си разнася Христоматията.Така и не я отваря.За родителска среща дата още нямаме.
За уроците по Математика вчера госпожата ми се обажда и от 9 ще започва.Днес ще звъня и на госпожата по Английски да видим там от кога ще започне.Не знам кога и къде ще ги сместим и да има време и да учи,но тази година ще ходи 2 пъти на Математика и един на Английски.

# 571
  • София, Младост
Ние се наслаждаваме на последнитв дни почивка. Заглавието на темата ме върна рязко в реалността.
Наборът за сега е над нещата, ама е къде е 15-ти....

# 572
  • София
Ние имаме родителска среща другата седмица. Хич не ми се ходи. Още не ми се започва учебната година.

# 573
  • София
Аз ще и спестя английския тази година. Ще и дойде в повече, а и на нас, финансово. Ще ходи два пъти на математика по 1 час и веднъжнна български 1.5 часа. И искам да набляга на другите предмети в училище, щом ще ги има на матурата....

# 574
  • shumen
Дидка,аз няма как да му го спестя,защото ще му е трудно сам да се справя,а мен не иска и да ме чуе.По Математика ще ходи 2 пъти по 1 час,а по Български имат страхотна госпожа,която ги подготвя достатъчно добре.По Български ИУЧ ще са с друга госпожа,с която се познаваме и знам,че е добър педагог и преподавател и мисля,че също ще ги подготви добре.

# 575
Моята започна вече школата по английски. Решихме, че ще ходи както до сега по 2 пъти седмично за 1ч.
По БЕЛ и математика ще разчитаме на подготовката в училище и на занимания с мен вкъщи.
Учителите по всички предмети са много добри, има дисциплина в часовете, преобладаващо са съвестни децата в класа. Надявам се това да е достатъчно, не се целим във високобалови паралелки.

# 576
Здравейте! Записвам се и аз със седмокланик тази година. Почти цяло лято ходи на уроци по математика, а от 13.09. започва в школата по БЕЛ. Много ми се иска да успеем да запазим спорта някъде през семицата.

# 577
  • София
Моят няма да ходи на нищо засега, по БЕЛ и Мат ще се готви с мен. Амбиции за елитно училище няма, каквото успеем - това ще е.
На английски също не ходи, брат му без никакви уроци през годините, само с няма и 2 месеца упражнения за формата, успя да вземе С2, с малкия мисля да караме по същия начин.

# 578
  • Бургас
1 час по Математика,1 час по БЕЛ и 1 час по АЕ. Засега това е плана. Вторият срок при нужда ще увеличим математика и БЕЛ

# 579
  • София
Като казвате 1 час, какво се има предвид- веднъж седмично, един астрономически час, учебен час... Питам най- добронамерено, понеже не се ориентирам добре в гората от различни варианти. Детето на колега ще ходи и по двата предмета в Междучасие и половината съботата му е заета с БЕЛ и МАТ един след друг всеки по три часа примерно, че не запомних... По български ми се искаше да го запиша при Богдан Дичев, понеже някак си ми се струва, че биха си паснали страхотно. Не благоволи даже да ми отговори по мейл Joy По МАТ си продължава с девойчето от миналогодишната школа.

# 580
  • shumen
Beeps,при моя Английския е 1 учебен час,а Математиката ще е 2 астрономически часа.Аз исках Математиката да е 1 ден за 2 часа,но няма да е така,а ще е 2 пъти в седмицата по 1 час като единия ще е Събота със сигурност.

# 581
  • Някъде по Дунава
Beeps, моят ще ходи на математика и бел, където часовете са астрономически. Иска ми се по два часа за всеки предмет. Няма да ходи на английски, но се надявам да не се откаже от народните танци.

# 582
  • Бургас
Аз имам предвид точно това,да. 1 път по 1 астрономисчески час. Събота и неделя искам да са и свободни

# 583
  • София
Благодаря ви!

# 584
Моята дъщеря ще ходи на школа по математика, 3 астрономически часа, отделно на уроци по бел веднъж в седмицата. Ходи и при моята приятелката да обяснява математиката, също. Отделно я карам да решава задачи от сборници, и въпреки всичко  ми е ясно, че няма да се представи добре,защото има много лабилна психика. В училище по бел ги готвят достатъчно добре, може би едниствена ще ходи на уроци, но там й е силата и разчитам на някакъв добър резултат. А миналата година ,въпреки хубавите оценки, накрая на годината се беше отпуснала и госпожата ми се оплаква. Писа 6, но беше много ядосана, че така спря накрая да се готви. Ако тази година повтори този номер, не е добре, за това и ще ходи на уроци, да я държат в кондиция. Отделно и класа не е много силен и учителите се опитват да вървят със средното ниво,за надграждане и дума не може да става. Миналата година , никой не беше на уроци от седмокласниците, имат много хубави резултати по бел. Но, просто, когато имаш някакво желание за избор на хубаво училище,важно е. Обяснявам, че е видно колко е неприятно да е сред неамбициозни деца, няма какво да си каже с тях, и да се напъва повече. За съжаление,мързела надделява и понякога се отчайвам и мисля,че всичко е напразно. Но съм решила да дам всичко от себе си този път. Батко й го оставих на самотек и беше грешка. Не че не си постига целите детето , и за университет,и за други неща, но смятам, че щеше да постигне повече, ако бях го контролирала и натискала в 7 клас. Минало бешело, всеки се учи от грешките си. Притеснява ме и реформата, която още повече ще намали избора ни.

Общи условия

Активация на акаунт