Седмокласници 2025/2026

• 25 940
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Като стана въпрос за МГ,новия  закон се очаква  да влезе в сила от ноември месец.Та какво следва за нашия  випуск?Децата от МГ ще си продължават автоматично  в училище  или ще  е от следващите учебни години?
Ако го приемат без повече промени, учещите в МГ в 5-7 клас ще се явяват на НВО, а директното продължаване ще важи за набора, който наесен ще е 4ти клас и за тези след тях.
Beeps, дано твоите карти Таро да са дали правилната насока за годината. Успешна да е за всички и по-леко да преминем през това изпитание! За 3ти път ще ми е и искрено се радвам,  че за последен. Не ме притеснява толкова промененото НВО, колкото промените в учебните планове(УП) Най-вече,  че не е ясно и ДПП ще видим чак април. А по сайтовете няма да има актуални УП, защото всичко ще е ново. Сега за дадена паралелка може да се види 5 г какво се учи. Изборът ще им е допълнително затруднен.

# 736
За слаби крака поръчвам на Name it. Никога не сме попадали на гаден слим модел. Все още обаче пазаря детската номерация, която е до 164 см.

# 737
  • shumen
Гиги,преместихте е в ново училище след 6 клас ли твоята?Дано и е на късмет.
Аз също повтарям на моя,че и той трябва да прояви малко желание и да седне да учи,а не да чака наготово.
За пощата съм съгласна и аз.За сега не искам още достъп,защото имаме помагала,а и не знам дали ще му остава време да прави допълнителни тестове.
Вчера отварях електрония дневник и видях,че са написани преподавателите им.Ще са с нови учители по География, Английски и ИУЧ Български.По Биология ще им е госпожата по ЧП от 5 клас.
Вчера ходи и на урок по Английски и госпожата казала,че е доволна.Изненада ме,че не е забравил доста неща,а аз си мислех точно обратното.
Ходихме и по магазините и поне маратонки си хареса.За тениски за физическо не успяхме,но утре ще отидем.
Остава и до личната да го натиря за профилактичен другата седмица и да видя дали има снимка за ученическата карта,а ако не да го натиря да си прави и е готов.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 00:35 от danaeka

# 738
  • София
Ох, аз нали обяснявах как може да се счупят телефоните, ако някой блъсне човека с кутията ...

Снощи се прибра младежът, по-рано от обичайно, седял на пейка в парка с телефона, някакви деца се боричкали и го блъснали, телефонът хвръкнал ... Днес ще го носи на ремонт, дано не излезе много скъпо.
Много мразя ей така, като имам предчувствие за нещо, защото дори и да знам какво ще стане, няма как да го предотвратя.

# 739
  • София
Ех, грейпфрутче... Значи аз съм мега практичен човек, цинично реалистична съм и разни вълшебни неща ме изприщват. Обаче с времето (и поне за себе си) съм се убедила, че мислите се материализират. Е сега, не съм спечелила дебелия кеш още Joy, обаче да не ви разправям как като дете убих Аертон Сена Joy и как счупих ръката на мъжа ми баш на прибиране от едно сноуборд каране, та стоя три месеца с гипс... Та съм много внимателна вече като си мисля емоционално някои неща вече. И това с предчувствията така си го обяснявам. Ето, да мислим всички за НВО-тата само положителни неща и всички точки ще ударят тавана!

# 740
Моята вчера ме разби. Аз ѝ обяснявам, че има промени в изпита вече няколко седмици. И снощи по телевизията казва, че ще има въпроси от природните науки. И тя като се разфуча, нямало да се справи, защо тя не знаела, Абе буря в чаша вода. След миг се успокои, но аз съм виновна, че пазя тайни от нея.
Дани, преместихме я. Притеснено ми беше, че е точно тази година, но съм сигурна, че е за добро.

И само да кажа, че като видя тема седмокласници си , мисля че става въпрос за предходния набор, още не мога да свикна, че това сме ние.

# 741
  • София
Beeps Flowers Four Leaf Clover за съжаление не съм овладяла още манифестирането на положителни неща. Ама ще почна да се упражнявам, има време до НВОто

Скрит текст:
Преди да се роди наборът много често си представях спящо бебе, защото с големия имахме проблеми със съня. Получи се доста добре, спеше си супер, де да си бях преставяла и ученолюбив седмокласник Laughing

# 742
Някъде бях чел, че ако наистина ставаш това, за което често си мислиш, всички момчета щяха да станат момичета.
А по света явно наистина считат, че в България сме забогатяли - за пръв път ще има презентация на Льо Розе в София. А вероятно повечето и не са чували за Льо Розе - това е най-скъпото училище в света, в Швейцария се намира.
Ето:
https://www.skylines-bg.com/events/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b … ITX8aAvrREALw_wcB
Щом идват тук да правят презентация, явно са сигурни, че ще има клиенти.

# 743
Ами то има български клиенти. Познавам едно девойче с много интелигента баба и баща, за който не се знае точно с какво се занимава. Доколкото знам има и други българчета,мрака че има интерес и се пробват да привлекат още ....

# 744
Има, но не са кои да е
https://www.flagman.bg/article/65694

# 745
Абе, не е точно така. Девойчето, което завърши там, след една година в колежа не знаеше френски и се наложи цяло лято да учи, но не напредна много. В интерес на истината е мило дете, но посредствено. Ожени се добре и сега се занимава да си гледа детето с бавачка естествено и да е прекрасното украшение на мъжа си по време на приеми. Френският продължава да не ѝ е силата. В изредените имена тя е пропусната😂

# 746
Не всички записват децата си заради големи учебни постижения. Някои искат предимно внедряване в средата Wink
Което се доказва в случая на gigi-gagi с девойчето и богатия мъж. Wink
За една българска фолк певица се говори подобно защо детето й учи в едно от най-елитните училища в България.

# 747
Леле изписали сте се!  Ние вчера се върнахме от кратка почивка използвайки по-дългия уикенд и се бях отдала на безвремие.
Но бързо свърши и работата стана -това беше - лятото свърши! Който ходил, ходил, вече трябва да се влиза в релси.

По повод манифестиането вътрешно си казвам, че ни чакат само 10 тежки месеца - ще минат. Не сме първите, няма и да сме послените, които преминават през тази схема на МОН.

Получих @ за родителски срещи на школата и тази седмица това ми е в графика. Иначе девойката си ходи на опреснителните занятия по БЕЛ. По математика не искала на школа, щяла да си решава задачи вкъщи. Което като ми го каза чак ми стана смешно. Математиката не й е силната страна и там нещата стават бавно, трудно и винаги с разправии. Та този филм сама да седне да решава си е като научна фантастика.

# 748
Ооо, хич не разчитам сама. Така направих грешка с голямата миналата година по БЕЛ и естествено, резултатът по МАТ й беше неочаквано по-висок. А, уж всичко си знаела. Тя знае, но я мързи да чете и литературата доста я спъна. Всички грешки (малко бяха, но все пак) бяха на литературните въпроси. 
Затова тази грешка със сегашната седмокласничка няма да направя. Да си ходи на уроци, че поне малко да ми е спокойно и да не мрънка на моята глава. Иначе се почва "ама не сега, хайде после, имам да правя това-онова и т.н." Grinning

# 749
Здравейте, тъй като направихме 50 страници си позволих да пусна нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт