Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 747
  • 661
  •   1
Отговори
# 105
  • Somewhere far away
Глей кво съвпадение! И аз интерес някой да ме задържа - нямам.
Дай обаче да уточним понятието "насила". Че на мен ми изниква една сцена от филма Уилоу, дето Вал Килмър (умря, горкия) го бяха затворили в една клетка заради истории със жени Simple Smile
Всеки помни каквото му е угодно. Аз пък не го помня така-  героя му е бил изоставен от армията, в която е служил, след като я е напуснал или дезертирал това се намеква във филма, какви истории с жени , какви пет лева!

# 106
  • София
Всяка жена, която иска да задържи мъжа си трябва да гледа с него състезанието за наградата на Белгия. Ако не го направи, значи не го уважава.

+ Да знае наизуст класирането в Серия А и да различава от един поглед всички модели на Ауди.

# 107
  • Обран бостан ;)
Какво разбрах четейки темата (накратко) - колкото по-малко егоизъм проявяват партньорите, толкова повече ще задържат интереса си един към друг.

# 108
  • SF
Абе друго си е някой да обобщи!
И да уеднакви.
За финансите какво ще изложиш? Или те са с второстепенно значение.

# 109
Всяка жена, която иска да задържи мъжа си трябва да гледа с него състезанието за наградата на Белгия. Ако не го направи, значи не го уважава.

+ Да знае наизуст класирането в Серия А и да различава от един поглед всички модели на Ауди.
Това малкияt ми син го можеше и  без никой да го е учил , когато беше на 6г.
Т.че не е трудно! иска се само малко емпатия Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 08:44 от bella-ciao

# 110
  • SF
За да поискам да задържа интереса на един мъж, той трябва да може да различава четка за хайлатър от четка за финиш и блъш. Също искам да знае какви са предимствата на различите брандове и защо 30 евро са оправдани за една и неразумен харч за друга. Много ми е важно, когато му кажа да ми донесе  праймъра, да не ми носи двуфазен тоник. Естествено, ще разчитам да мога да разговарям с него и за тънкости, а не просто за "малки тайни за грива", които знае всяка приятелка.

# 111
  • Обран бостан ;)
Я, Ъ, О, Е. Ко каза, ко ? Trollface

И да уеднакви.
За финансите какво ще изложиш? Или те са с второстепенно значение.
Е, тук всички сте милионерки - какво да излагам. Wink

# 112
  • SF
Значи нямаш мнение.

# 113
Мъж да разбира толкова от гримове според мен е леко притеснително дали не поглежда тайно към другия бряг, ама всеки сам си знае

# 114
  • SF
Не, бе... Щото заговориха за Серия А, модели Ауди и т.н.
Та що да не е взаимен интересът - аз неговия задържам с познания за как работят различните двигатели, разказвам му, а той ми подава блендъра и се интересува дали гъстотата на косъма е подходяща за този продукт.

# 115
  • Обран бостан ;)
Е, какво да ти подаде. Trollface 

Също като теб.

# 116
Не, бе... Щото заговориха за Серия А, модели Ауди и т.н.
Та що да не е взаимен интересът - аз неговия задържам с познания за как работят различните двигатели, разказвам му, а той ми подава блендъра и се интересува дали гъстотата на косъма е подходяща за този продукт.

Аз бих се радвала ако мъжа ми си направи труда да изучи до такава степен моите интереси, че да води дискусии с мен на тая тема.

Като се събрахме да живеем заедно, моя мъж докато готвех първо висеше при мен и ми правеше компания, защото вечер прекарвах доста време в кухнята. После взе да помага с дребни неща, после да ме разпитва кое как и защо. За някои неща му отговарях, за други не можех и той почна сам да си чете, в момента меси хляб по-добре от мен и за някои неща вече го питам аз.

Баща ми отглежда гълъби. Майка ми знае какви породи са, кой на кой е син, дъщеря и т.н. Може да ги храни, да ги пуска и му помага да им дават лекарства и да ги ваксинират ако се наложи.

Да се интересуваш от интересите на другия е много силна спойка и дава още една тема за разговор и още един повод да прекарате време заедно.

# 117
Не може да се споделят всички интереси, хората са много различни , но е хубаво да се оценява интереса на другия и да се уважава времето за него и резултатите. Както и да се споделят някои интереси, които и на двамата пасват.

# 118
И да уеднакви.
Че какво му е на обобщението на Бънди? Съвсем вярно си е.

За да поискам да задържа интереса на един мъж, той трябва да може да различава четка за хайлатър от четка за финиш и блъш. Също искам да знае какви са предимствата на различите брандове и защо 30 евро са оправдани за една и неразумен харч за друга. Много ми е важно, когато му кажа да ми донесе  праймъра, да не ми носи двуфазен тоник. Естествено, ще разчитам да мога да разговарям с него и за тънкости, а не просто за "малки тайни за грива", които знае всяка приятелка.

Познавах такъв, но и той като мен задържаше интереса на мъжете Sunglasses

# 119
да не ми носи двуфазен тоник.

Тук се провалих с гръм и трясък като жена Smiley При първото четене си направих ментална бележка - хм, нов вид тоник, двуфазен, интересно, трябва да го потърся и да видя как върви с онази бутилка розов Malfy, която ми подариха ...
И чак след няколко поста осъзнах, че става въпрос за тоник като козметичен продукт, а не за тоник като добавка към джин  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт