Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 886
  • 661
  •   1
Отговори
# 240
  • Обран бостан ;)
Признайте си (не тук, пред себе си), че умирате да изглеждате като нея. Wink

# 241
Ич не умирам, аз изглеждам по-добре.
//
Умри си да признаеш, че има бг жени дето не отстъпват на популярките. Лично аз познавам поне няколко и то все българки. Тюх, несправедлив е този живот. Simple Smile)
//
Напротив, като кажеш на мъжете, че си имаш приятел/мъж и те се настървяват още повече. Пробвах го този прийом. Действа им като червен плащ и започват да натискат повече. Конкуренцията работи на инстинктивно ниво. Не ги спира друг мъж/връзка. Глупостите за мъжката солидарност са легенди.

# 242
Признайте си (не тук, пред себе си), че умирате да изглеждате като нея. Wink
Потърсих я, тя била Компаньо, с "о". Големи бицепси има, половината мъже нямат шанс на канадска борба срещу нея. И в лицето, ако махнеш обилния грим, направената коса и "холивудската" усмивка, не е с много хармонични черти. Ама всеки с предпочитанията си.

# 243
Ми то на Бъндито му трябва такова мъжествено, борбено, бицепс-трицепс същество, а ако и го издържа финансово, ще е най-добре

# 244
  • Обран бостан ;)
Ууууухааа хааа. Trollface

До болка откровени, както винаги. Wink

# 245
Да беше постнал София Вергара барем. Simple Smile
Жена над 20, ако иска да изглежда като "някоя", която и да било, а не като себе си, говори за незряла и нездрава психика, Бънде. Интелектът няма да зачеквам.

# 246
  • Обран бостан ;)
Да беше постнал София Вергара барем. Simple Smile
Скрит текст:
Жена над 20, ако иска да изглежда като "някоя", която и да било, а не като себе си, говори за незряла и нездрава психика, Бънде. Интелектът няма да зачеквам.

Тая ли ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Не разбирате от жени и т'ва е.

# 247
И двете жени са красиви. Ако на 41 съм като Емилито, а на 53 като Софито, няма да се оплаквам.

# 248

Потърсих я, тя била Компаньо, с "о".

Оф па ти. Сега търся от работния компютър копи от твоето в търсачката Компаньо. Познай какво - 20 страници с компаньонки в района ми - 1вата страница в Гугъл. Успях бързо да затворя ама.... Спешно си изтрих историята. Дано не е излязло на сървъра ... Беля си докарах с тая Мама на дърти години. Ако мине през него, после ще излизат реклами сещаш се на какво като си влизаме в abv то. Една колежка си беше купувала бельо. Още ми излизат някакви сутиени в абв то, през мрежата се заразило нещо.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 14:18 от Seiko7075

# 249
# 250
Искала съм да приличам на тази или онази до към 14 годишна. В момента искам да съм най-добрата версия на себе си, доколкото е възможно. С времето някои осъзнаваме, че с една гола хубост не става.

# 251
Не е важно аз да разбирам от жени.
Важното е мъжът до мен да разбира. 😅

# 252
Не е важно аз да разбирам от жени.
Важното е мъжът до мен да разбира. 😅
Или комшията.

# 253
Не ми се налага да разбирам от жени. И също мисля, че ако една жена иска да прилича на еди коя си, значи има голям проблем със самочувствието.

# 254
Коя е темата за дебелите?

Това само във форума на бгмамата е възможно Simple Smile Simple Smile Simple Smile
=================
А това пък е национална черта - човека продал няколко милиона екземпляра от романите си, българина отсича - боза, не струва.
Впрочем и бозата си има почитатели - както за сладникавата, така и за резливата.
Даже, да ви призная, пернишкия Бейлис (боза от шес и голяма ракия) далеч превъзхожда оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт