Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 903
  • 661
  •   1
Отговори
# 210
Постановката на въпроса не е съвсем вярна. Въпроса е малко като да се пита как да не се загуби интереса към ядене на само шоколад, или черен хайвер, или там каквото друго хубаво - и така формулирано е трудно да има верен или работещ отговор.
По скоро ми се струва че отговора е по- към 'истинските приятели са тези с които може да се мълчи два часа на маса, без да е скучно или неудобно'. Пак не е само това, или съвсем това, но може би е нещо по- в тази посока.

# 211
Скрит текст:
Тоест като как? Хич не ми идва наум пример, дето количеството заменя качеството. ( може би щото съм на диета и само за храна мисля).
Когато нещо придобие ефект само благодарение на количеството си. Като например да затрупаме картечниците с тела. На Сталин е изразът, поне на него се приписва. На Митьо само му отива повече.
Vяsko, ти изби рибата с този пример Joy
Дай нещо по-приложимо за нашите географски ширини.

# 212
  • София
По принцип, количествените натрупвания водят до качествени изменения. Но те не винаги са положителни.
Особено като общуваш интимно с много хора. Бррр.

# 213
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:
Тоест като как? Хич не ми идва наум пример, дето количеството заменя качеството. ( може би щото съм на диета и само за храна мисля).
Когато нещо придобие ефект само благодарение на количеството си. Като например да затрупаме картечниците с тела. На Сталин е изразът, поне на него се приписва. На Митьо само му отива повече.

Един идиот си е идиот.

100 идиота са общество. Wink

# 214
сто кила ракия давам...

# 215
Хегел - количествените натрупвания преминават в качествени изменения - основата на диалектическия материализъм Wink
===================
За да предизвика един човек  интереса на друг човек Wink (и евентуално да го задържи) трябва другия човек да е любопитен.
Да пием за женското любопитство! Най-важният фактор в оцеляването на човешкия род!

# 216
Постановката на въпроса не е съвсем вярна.
Ми да. Въпроса е подвеждащ.
Може изобщо да не означава интерес към съпругата или приятелката, а към комшийката например.
Аз например вече колко години имам интерес към една и съща жена - Моника Белучи, и не мога да си го обясня.
Така че моля ви се не обърквайте аудиторията с некоректни заглавия на темите...
Басилке моля ти се вземи си бележка.

# 217
Моника Белучи мисля да я пишем към черния хайвер; там лесно не се губи интерес, но се съмнявам на алиса този начин да и уйдисва.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 18:57 от БШекли

# 218
Не, че е толкоз убава Моника, ама го държи на къс пас Абуто, напрежение вкарва. Направо го виждам късно нощем, лежи в тъмното, зяпа тавана и си мисли Ся тая Моника ша ми пусне ли или не, пък ако ми пусне, ще пусне ли после и на Момоа, или ще се пази за мене?
 Е така се поддържа интерес!

# 219
Нащо е чисто платоническо.
Седим на баира, гледаме към пристанището на Триест, пием лимонада и мечтаем как ще пъруваме заедно по света.

# 220
Другото, което задържа интерес дълго е мъжът да се е влюбил в някоя, която е скъсала с него. без той да е искал раздяла. Не знам от любов, от комплекси, или от желание за отмъщение, но може и цял живот да ги държи влагата към такава жена.

# 221
Другото, което задържа интерес дълго е мъжът да се е влюбил в някоя, която е скъсала с него. без той да е искал раздяла. Не знам от любов, от комплекси, или от желание за отмъщение, но може и цял живот да ги държи влагата към такава жена.

Абе, и аз имам един такъв обожател. От 20 години е влюбен в мене. Платонично, де. Ами, това не му попречи да се ожени, да има няколко деца и май да се разведе и да се ожени пак през това време. От време на време ми се обажда да даде някаква актуализация. То такъв интерес не се брои, живеят си живота хората, не страдат безутешно ден и нощ.

# 222
Страданията си имат причина и повод.
Да речем, ти си причината. Ама като не си му дала (повод), за кво толкова да страда човека?
Намира си други причини, и те му дават (поводи) да не страда чак пък толкова. Умекотяват му страданията.

# 223
Брои се, и още как! Ти какво искаш, да ти виси под прозореца ли? Направо си е по темата човекът, идеално пасва на заглавието.

# 224
Брои се, и още как! Ти какво искаш, да ти виси под прозореца ли? Направо си е по темата човекът, идеално пасва на заглавието.

A, баш! За 10-ти път го пускам, дано хване дикиш поне малко Wink

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт