Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 904
  • 661
  •   1
Отговори
# 225
Значи пускате мъжа да си бръмчи, в идните 20-тина години да се ожени за 2-3 други, а като периодично го загложди самосъжаление от типа -  абе аз какво аджеба така и не опитах, ще си ви прозвънява с незатихващ интерес и ей го въпросът решен.

# 226
Според така обичания тук Ф. Бегдебе, количествените натрупвания (на жени) не водят до качествени изменения при мъжа. Ами сега?
Чакам мъжките коментари Simple Smile))
Скрит текст:
Когато спиш с жени наляво и надясно , те се сливат в едно...

И тя просто променя името , кожата , лицето , височината и гласа си.
Дължина на косата, размера на гърдите , степента на епилация и цвета на дрехите варират от случай на случай .
Но ти й повтаряш заучени фрази , правиш едни и същи неща , извършваш същите движения по предписания начин :
" Хубаво миришеш .
Ела по-близо , още ...
Страх ме е от теб .
Толкова желая устните ти ... дай да те целуна , повече не мога ... О , благодаря ти , Господи, какво щастие! Наистина те харесвам мисля, че това е сън ... "
Повтаряш едно и също нещо всяка вечер на различни момичета, въоръжен с поглед на дете, което разгръща подарък.
Промените водят до повторение . Парадоксално е, че коренната промяна се случва само, ако останеш верен на една жена . Донжуановците са лишени от въображение . Защото, колкото и да сменяш жените, ти си оставаш все същият мъж, все същият човек , шампиона с най-слабото съпротивление.
Защото, за да бъдеш верен - трябва да имаш талант...
Фредерик Бегбеде

# 227
Цитат
Повтаряш едно и също нещо всяка вечер на различни момичета...

Е-е, чак пък всяка вечер, различни... Даже на мен би ми дошло нанагорно Wink Но кой знае, това май е от "99 франка", той, Бегбеде преди да я напише е бил брокер, може и да е вярно това, което се разправя за мъжете, които (нямат, но...) оперират с много пари.
Вярно, обаче се отнася само за доста ограничени и затворени среди. В тях и момичетата са така - всяка вечер с различен, различават ги единствено по подаръците - от този Шанел, от другия Луи Вюитон, и така.
Някакси ми изглежда непредставителен случай за бгмамите.

# 228
Имам чувството, че ако прочета още един пасаж от този ще ми докара инсулинова резистентност.

# 229
Пу-пу, да не чуе дявола! ИР води до надебеляване, а дебелите са още по-долно стъпало и от ниския мъж. Справка - съседната тема.
===
Хайде, да не е всяка вечер различна, но моето мнение е, че големият брой интимни партньори изхабяват, превръщат хората в циници и им отнемат шанса да разберат и преживеят любовта.

# 230
Не бе, няма реална опасност, просто ми остави вкус на бозица. Не знам колко е прав, но дори и да е, да пише за себе си, вместо с инфлуенсърски обобщения. Намеците за "талант" имат назидателен оттенък, сякаш е препоръчително да си от тоя типаж, докато той самият, доколкото му прехвърлих биографията няма подобен талант. Все едно аз ако пушех да разправях, че непушенето е добродетел докато пафкам корабчета от дим като Гандалф.

# 231
По писанията им ще ги познаете.
Бегби се види, че истинска любов или не е способен да изживее, или не е изживявал. С това постно въображение и за книги, и за подход към жени.
Но не го мислим него. Оправя се вярвам.
//
Няма лошо в дебелите мъже. Ако си пасват с жената, държиш им интереса цял живот.
Нещо имаше изблици в другата тема чета – нормално е да се изключат здравословни необратими проблеми или обстоятелства.
Говорим за запуснати и мързеливи мъже и жени.
Вярвам в максимата здрав дух в здраво тяло.
Запуснеш ли тялото и ума страда.
Това важи и за жени, и за мъже.
Човек трябва да има самодисциплина и самокритичност.

# 232
Ама вие го изчетохте тоз бълвоч ли? Joy
аз спрях на около третата дума, първи ред..

# 233
С творчеството на господина преди години съм се "занимавала", та затова така смело го храня. Посредствен е като автор, както и като мъж/любовник очевидно.

# 234
Брои се, и още как! Ти какво искаш, да ти виси под прозореца ли? Направо си е по темата човекът, идеално пасва на заглавието.

Абе, има си хора, които си развяват голямата нещастна/несподелена любов като Самарското знаме, когато им изнася се сещат за тази любов. Нали са му разбили сърцето вече, трябва да са деликатни с него жените, да не му изискват много, да не го наранят пак...

# 235
Коя е темата за дебелите?

# 236
За високите мъже.

# 237
  • Обран бостан ;)
Нащо е чисто платоническо.
Седим на баира, гледаме към пристанището на Триест, пием лимонада и мечтаем как ще пъруваме заедно по света.

Аз съм така с Емили Кампаньо.

Скрит текст:

Знам, омъжена е, но като я видя и .... абе сеш' се Wink

# 238
Да, наистина жалко че е омъжена, единствената пречка да е с теб, но пък всичко се случва…

# 239
Да, наистина жалко че е омъжена, единствената пречка да е с теб, но пък всичко се случва…

Между другото, чела съм за певци и актьори, че мениджърите ги карали да крият сериозните си връзки от публиката, за да изглеждали по-достъпни за феновете, демек, че винаги има възможност да се влюбят в някой фен. Даже за Южна Корея знам, че са им много сериозни забраните, направо им забраняват да имат връзки. Някаква южнокорейска звезда се беше самоубила и се коментираше колко била депресирана, че била сама и пр., как ѝ забранявали да има гадже

Общи условия

Активация на акаунт