Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 884
  • 661
  •   1
Отговори
# 255
А това пък е национална черта - човека продал няколко милиона екземпляра от романите си, българина отсича - боза, не струва.
oh, the irony...

# 256
Едно от нещата, които повечето хора не искат да си признаят - постоянно срещаме много интересни, че и по-интересни други Wink Неслучайна е приказката - чуждата кокошка - патка.

# 257
Не е национална черта.
Нарича се вкус, самостоятелно мислене и подбор.
Аз и Ницше не харесвам. И още куп светила и така наречени авторитети и за всеки от тях мога обосновано да ти обясня защо. Но не виждам смисъл.
Колкото си по-всеяден, толкова ти липсва собствено мнение. И дори не става въпрос за хейт, а за елементарно мислене под сито.

# 258
Някой те натиска да харесваш Ницше ли? Не съм аз, не ме търсѝ за таз работа Wink
И изобщо - сериозен проблем - отношение тип харесвам, не харесвам не се прилага навсякъде и към всичко.
Ако съм скочил с парашут и той не се отваря, май закона за земното притегляне няма да ми хареса. Даже с висока степен на сигурност бих казал, че Галилей ще ми опротивее рязко.
Както друга беше писала - жените сте емоционални същества. Но не всичко в света изглежда по правилния начин ако е гледано през призмата на емоциите.

# 259
Пхах.
Ок.
Подценяването на нечий интелект е показателно за интелектът на подценяващия – жените са емоционални, те не могат да мислят и преценяват рационално, да правят информиран избор. Защото са жени.
Няма проблем.
Така ще е тя. Всеки според капацитета му. Wink

# 260
В написаното от мен няма и намек за подценяване на емоционалната интелигентност. Иначе се съгласявам напълно с мисълта, че всеки разбира това, което иска (или пък това което може?) да разбере.

# 261
Въпросът трябва да е какво задържа моят интерес толкова години ,а не обратното...
Изобщо не вярвам ,че след 15 + години хората са си интересни ,трябва да са ебати загадките, което реално никога не се случва..Общи интереси ,дом,деца ,напасване, хобита ,разбиране ,приемане ,подкрепа ,добър секс -това е !

# 262
  • София
Само към непознатото ли има интерес? Не може ли този интерес да е към самия човек, към личността му, разбиранията му, вижданията му за живота, начина му на живот, към неговите интереси, към амбициите му, към това какво предстои да изживеете заедно и т.н.? Нима всички хора са скучни и сиви и живеят в някакъв предвидим коловоз?

# 263
Свободата и независимостта, оправността, личния и професионален живот на жената задържат мъжа дълги години. Лепките, зависимите и безпомощните са бързо заменяеми и скучни.
Много съм съгласна с Вас.Имам пример от роднини. БРАТОВЧЕД ми успя м живота и се справя Много добре, а жена му остана в къщи,  за да гледа децата. След 30 г. Съвместно съжителство той я остави и направи бебе на друга.През годините доста съм й се чудила Как може жена в нормално здраве да се остави да бъде абсолютно зависима-дай пари за гривна,  дай пари за кафе и т.н да няма никакви амбиции,  поне да опита нещо.Животът й удари голям шамар и от 8 месеца работи.

# 264
  • София
Да, тя си е виновна, а той е целият бял и невинен.

# 265
Свободата и независимостта, оправността, личния и професионален живот на жената задържат мъжа дълги години. Лепките, зависимите и безпомощните са бързо заменяеми и скучни.
Много съм съгласна с Вас.Имам пример от роднини. БРАТОВЧЕД ми успя м живота и се справя Много добре, а жена му остана в къщи,  за да гледа децата. След 30 г. Съвместно съжителство той я остави и направи бебе на друга.През годините доста съм й се чудила Как може жена в нормално здраве да се остави да бъде абсолютно зависима-дай пари за гривна,  дай пари за кафе и т.н да няма никакви амбиции,  поне да опита нещо.Животът й удари голям шамар и от 8 месеца работи.

Т.е. нищо трагично не се е случило засега, освен че работи?

# 266
Не е трагично за човек ,който е работил...ако не си работил цял живот и не си планирал да работиш си е трагично ,да не говорим ,че адаптацонния механизъм не е като на 20 години.Това като изобщо не коментираме предателството на мъжа ,това наистина може да е голяма трагедия.

# 267
Да, тя си е виновна, а той е целият бял и невинен.
Абсолютно не подкрепям така, както той постъпи , но с годините той спря да я уважава.И това положение съм го виждала и в други семейства,  където единия родител не работи, а другия го издържа.Да не говорим, че ако има деца в голямата си част,при разделени родители се насочват при този , който е по-добре финансово.

# 268
Ами те не са ли близо 30-годишни тези деца? И при неразделените родители на тази възраст едва ли са плътно до родител.

# 269
Ами те не са ли близо 30-годишни тези деца? И при неразделените родители на тази възраст едва ли са плътно до родител.
Какво трябва да ви отговоря за децата им на колко години са.??Казала съм ,че са от приблизително 30 г. Заедно, а не на колко са децата им.Фокусът на темата е съвсем друг.

Общи условия

Активация на акаунт