Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 820
  • 661
  •   1
Отговори
# 420
Е-е-е, разгеле, най-накрая стигнахме до правилния отговор. Недвижимите имоти, в частност апартаменти, в частност предполагам в София, задържат и са фактор за задържане на интереса и на мъжа, и на жената.
Купуваш ѝ апартамент, задържаш ѝ вниманието. А и твоето задържаш върху нея, защото все пак апартамент - надали имаш възможността да купуваш апартаменти на всички жени, които ти задържат вниманието Wink

# 421
  • Обран бостан ;)
Ако пък и купиш "къща на мечтите" с чаршафи по 8 бона - интерес ли бе да го опишеш. Trollface

# 422
Аз не знам какво се намесиха сега апартаментите. Интересните жени не са останали за един апартамент. Те си имат. Някои по 2-3. И именно това, че не са "нуждаещи се", ги прави не толкова лесна плячка за някой, на който му е затиктакал часовника за задомяване.

# 423
Мъже купуват апартаменти на жени, обикновено, ако са им бащи.

# 424
Интересните жени не са останали за един апартамент. Те си имат. Някои по 2-3.
Откъде ли? Grin

# 425
Предполага се, че идват и те от семейства, които наследяват. Не ги берете от дърветата. Joy

# 426
  • Обран бостан ;)
Предполага се, че идват и те от семейства, които наследяват. Не ги берете от дърветата. Joy

Разбира се, че се предполага. Wink

# 427
Ами, аз имам наследство от моите роднини – баба/дядо, майка/баща. Кое му е толкова чудното.
Ако искам да съм с някого заради апартамент, е това вече би бил тотален самодисреспект и компромис.
А и го има принципа на Вселената – когато си отворен и даваш, на теб също ти се дава и получаваш.
Като цяло стиснати на емоции, доброта, сърдечност, че и материално хора, за мен са огромен фар. С тях връзките са трудни, с клизма и общуването е като с човек с перманентен запек.

# 428
  • Обран бостан ;)
Ами, аз имам наследство от моите роднини – баба/дядо, майка/баща. Кое му е толкова чудното.
Ако искам да съм с някого заради апартамент, е това вече би бил тотален самодисреспект и компромис.
А и го има принципа на Вселената – когато си отворен и даваш, на теб също ти се дава и получаваш.
Като цяло стиснати на емоции, доброта, сърдечност, че и материално хора, за мен са огромен фар. С тях връзките са трудни, с клизма и общуването е като с човек с перманентен запек.

Изключенията доказват правилото.

Едва ли смяташ, че няма златотърсачки, които за едните кинти ще си легнат с когото и да е. Wink

# 429
Ами то има и мъже, които заради една 5-звездна закуска от 2 филии бял хляб с пастет "Компас" и 3в1 може да си легнат с жена. Въпрос на отчаяние?

# 430
Да ти кажа, Бънде, последната година като ходех по срещи (с млади мъже) останах с впечатлението, че тях много повече ги вълнува как съм аз в имотно отношение. Хитри са като умрели лисици. Вече мъжете са новите жени – меркантилни, пресметливи, изнежени, с крехка психика, чакащи да ги ухажваш. Не всички, де, но тенденцията е такава - факт. А аз съм много добър наблюдател и ревизор.
Та - времето на златотърсачките може би никога няма да отмине. Но имат сериозна конкуренция в лицето на мъжете вече.

# 431
  • Обран бостан ;)
Ами то има и мъже, които заради една 5-звездна закуска от 2 филии бял хляб с пастет "Компас" и 3в1 може да си легнат с жена. Въпрос на отчаяние?

Ако жената е секси и без пари се пускам. Wink

Да ти кажа, Бънде, последната година като ходех по срещи (с млади мъже) останах с впечатлението, че тях много повече ги вълнува как съм аз в имотно отношение. Хитри са като умрели лисици. Вече мъжете са новите жени – меркантилни, пресметливи, изнежени, с крехка психика, чакащи да ги ухажваш. Не всички, де, но тенденцията е такава - факт. А аз съм много добър наблюдател и ревизор.
Та - времето на златотърсачките може би никога няма да отмине. Но имат сериозна конкуренция в лицето на мъжете вече.
Искахте равенство - получихте равенство. Trollface

# 432
Съгласна съм с BasilA. И от моя опит като сингъл имам фрапиращи примери за това, започващи от уж невинни коментари, преминаващи през нездрав интерес със какво точно разполагам и стигащи до откровено дразнене, как така мухльото на 40- 45+ още си кисне кайсиите при мама и тате или, а аз - сама жена се ширя в апартамент, в който можело да се отгледат 3 деца. При което няма как да не му обясниш: Аз ако искам и 5 , ще отгледам, Муньо,  но няма да са от теб.

# 433
нездрав интерес със какво точно разполагам и стигащи до откровено дразнене, как така мухльото на 40- 45+ още си кисне кайсиите при мама и тате
Значи и ти си ги проучила с нездрав интерес. Нямаш право да се сърдиш за реципрочност.

# 434
Точно така, Непослушна готвачка.
По този признак много добре се пресяват мъжете, които струват и тези дето отиват на кино с деснярката завинаги.
Мъжки мъж не се занимава с имотите ти, доходите, ипотеки, а с теб – личност, външност. Нездраво е мъж да рови като съдия изпълнител в делата ти. Същото важи и за жена. Хора с подобни нагласи за мен са тотален аут от контактите ми.
//
Те сами се хвалят, няма нужда да проучваш нищо.

Общи условия

Активация на акаунт