Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 813
  • 661
  •   1
Отговори
# 405
На интересните жени мъжете сами искат да им купуват апартаменти.
Големи щуротии се пишат последните постове.
Явно има ограничен житейски опит и среда.

# 406
Важното е, че най-добрият секс не ми ти бил с наркоманка, а с биполярна.

# 407
Telesilla, не мисля, че имаш инструментите да докажеш, че не съм психиатър.
Споделям житейски опит, не за да ти се харесам или да се съгласиш с мен. Остави късогледството за друга тема и кажи, ако не си съгласна с нещо по същество. С аргумент.

# 408
Ти си приказвай, но се придържай към собствения си опит.
Добрият секс не зависи от биполярността, а от чувствителността на човека - ментална и емоционална, от въобрежение и още 100 неща.

# 409
Thracian, колкото ти си психатър, толкова и жените, които споменаваш, са биполярни и ... какво още беше там.

Схващаш ли аргумента?

# 410
Ти си приказвай, но се придържай към собствения си опит.
Добрият секс не зависи от биполярността, а от чувствителността на човека - ментална и емоционална, от въобрежение и още 100 неща.
Съгласен, но искам да отчетеш думата полярност. В единия полюс споменатите фактори ги умножаваш. В другият не искаш да си наоколо.
Има изследвания по темата, мога да се намерят.

# 411
Thracian, колкото ти си психатър, толкова и жените, които споменаваш, са биполярни и ... какво още беше там.

Схващаш ли аргумента?
В казармата сержантът обяснява устройството на пушката и пита:
- Е, сега разбрахте ли, какъв е калибърът на пушка 5,5? Помислете малко. Ако ви попитам какъв цвят е белият кон на Карл IV, какво ще отговорите?
Мълчание. Сержантът крещи:
- Естествено, че бял! Ясно ли е?
Войниците кимат дружно.
- Добре - успокоява се сержантът.
- Кажете ми сега какъв е калибърът на пушка 5,5?
- Бял! - хоров отговор.

# 412
Току-що се образовах на тема секс и биполярност. Когато са в маниакална фаза, обикновено имат повишено либидо. Когато са в депресивна фаза, нямат никакво желание за секс. Тhracian, ти това ли общо определяш за най-добрия секс в живота си или разделяш различните фази?

Има една категория мъже, на които всичките им бивши са луди или не стават. Ти май си в нея.

# 413
Скоро гледах филм, в който психиатър използваше хипнозата, за да контролира пациентките си, влюбваше се в тях и ги убиваше, ако не изпълнят критерия му за съвършенство. Едната направо я похити. 😅
Силно се надявам, Тракиеца да не е психиатър, или да работи по някакъв начин с психично болни жени.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 18:10 от anonymiss

# 414
Говорят си двама доктори:
- Чу ли , че Иванов са го уволнили!
- Какво е направил?
- Спал е с пациентка.
- Жалко, добър ветеринар беше.

Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 415
При положение, че  вече не е интересно на преглед да те питат “ама как така никога не сте пили К****** “, при положение, че БАР е пандемия, депресивните състояния - също, психично болен въобще не следва да се употребява, защото е стигма. Какво му се чудите толкова на писанията на този господин, не зная.

# 416
При положение, че  вече не е интересно на преглед да те питат “ама как така никога не сте пили К****** “, при положение, че БАР е пандемия, депресивните състояния - също, психично болен въобще не следва да се употребява, защото е стигма. Какво му се чудите толкова на писанията на този господин, не зная.

Хич не се чудя, господинът също май е нещо, което не следва да се употребява.

# 417
Скоро гледах филм, в който психиатър използваше хипнозата, за да контролира пациентките си, влюбваше се в тях и ги убиваше, ако не изпълнят критерия му за съвършенство. Едната направо я похити. 😅
Силно се надявам, Тракиеца да не е психиатър, или да работи по някакъв начин с психично болни жени.

Кажи заглавието на филма, че ме заинтригува.
Не съм от влюбчивите, но съм склонен да вдигам нивото. Който няма капацитет съзнателно, ще трябва да работи с подсъзнанието. Ако и това не проработи, вече ще трябва да прибегнем към езотерика.

Искам да се фокусирате върху темата, а не върху личността.

# 418
Човек, вЕрвам го пишеш от научен интерес, но звучиш като: - ако не ме харесва ще прибегна до хипноза и ще я похитя.
И всичкото хубаво, ама пак ще останеш незакусил.

# 419
'Хипнотик' е филма.
Дренче, първата звезда С ли замества, че ми стана любопитно какво криеш?

Общи условия

Активация на акаунт