Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 831
  • 661
  •   1
Отговори
# 390
Телесила, идеята не е да се променяме, а да си пасваме с човека още в началото.
Много относително е това. С много хора си пасваме по различен начин в различни аспекти.

А никой не е наше 100 процентово копие, но търсим ли и точно това?

Във всяка връзка има напасване.
Тръгне ли добре, то би си останало така.
Тръгне ли добре, просто е тръгнало добре.

Нататък какво ще стане, един Бог знае.

А и да не забравяме, че и пътят към ада е постлан с добри намерения. Доброто начало не гарантира нищо.
Ясно е, че щом сте заедно, се харесвате, това е по презумпция.
И това е много относително. Жените могат да бъдат и с мъже, които не харесват точно.

За мъжете не знам.
А вече "финосването" идва и се случва с времето в процеса на изграждането на връзката. Simple Smile
И "'грубясването" също, ако правилно съм разбрала какво имаш предвид.

# 391
  • Out of the Mix
Телесила,
Не става дума за "копие".
Имал съм случаи от първото "здравей" се усеща химията и разговорът върви от само себе си, без напрежение, напъване и умуване, подавате си топката - той плеймейкър, ти център нападател, или ляво и дясно крилце, както искаш го разбирай. Wink

Нататък какво ще стане е постоянство в съчетание с всичките ви качества.
Да, няма нито идеални хора, нито 100%-ва гаранция за нищо.

Ако допуснеш да "клопнеш" в "дупката на Ада", сам си си виновен, не си подбрал човека; не сте изговаряли всичко "овреме"; някой се е променил до неузнаваемост на 3-тата, 5-тата година, но сте изяли една торба сол.

То тогава сам да си стои човек.

Жалко ще е да си с някой, който не харесваш, аз не съм бил в такива отношения, не мога да кажа.
Няма жена да е била с мен заради нещо друго освен мен самия.
Вече дали нещо й се е въртяло в русата или брюнетестата хубава глава, няма как да знам.
Явно щом са бивши... Wink

Под "финосване" имах предвид доизчистване и напасване с времето, за да сте екип в синхронното плуване. WinkSwimmerTrophy

# 392
Наскоро работих с жена на 45 +, с хронично генерализирано възпаление на фона на изострена психо-социална компонента (естествено). Естествено, разбирайки, че дразнителят е съпругът, не предписах раздяла 😃.
Стана така, че тя се озова в невъзможност да се адаптира към подобреното си физическо състояние, а той почти успоредно (косвено повлиян от факта, че тя е направила тази стъпка) предприе мерки в същата посока. Тя се отказа, той продължи.
Нататък - не зная 😃

# 393
Revoker, леко наивно гледаш на жените.

Но повечето мъже са така. Единици са тези, които разбират жените, чувствата им, мотивите им наистина добре. Те са истинските играчи.

# 394
Revoker-a иска да каже, че колкото е по-силна химията, толкова му е по-бивша бившата.
Дренка, а тя се отказа, защото нищо не ти разбра ли?

# 395
Само един сценарий ли имаш в главата си, универсален са всеки? Написала съм защо,  намери си го сам, да не се връщам да болдвам отговора.

# 396
Химията между двама е важна, но математиката е още по- важна.

# 397
По-добре да си мисля, че сме сродни души в нещо с нея, мерси.

# 398
  • Out of the Mix
Добре, Телесила. Simple Smile

# 399
Revoker, ма разбира се, чувствай се свободен да се включиш при нас с Босилка. Може и по средата. На разговора, де, не се размечтавай.

Ще се учудиш навярно, че има и крисиви, успешни и всякакви, и то не малко.

Ма, вие не се ли познавате, мислих, че си пийвате кафенце от дъжд на вятър, а то какво било
Очевидно и с теб не се познаваме, иначе щеше да знаеш, че няма на какво да се учудвам. Аз също съм красива, успешна, умна жена, която обаче предпочита този факт да бъде констатиран от отсрещния/те, на живо, а не да се самопромотира, онлайн Wink

# 400
Истински интересните ( за мен) жени наистина са или сингъл, или разведени. Просто, с интересен човек, който си остоява автономността и интересите, не се живее дълго време в мир и хармония. Освен, ако не са се събрали двама луди на един и същ акъл, което е голяма рядкост.

# 401
Е, зависи какво разбираш под интересни... Друг може да ги определи с друг термин Simple Smile  Ако преиначим китайската поговорка - "Да не дава господ да живееш с интересна жена" Simple Smile

# 402
Колкото по-луда е една жена, толкова е по-забавна е на един мъж.

Не е добре лудите да са ти вкъщи, границата между забавно и опасно е тънка, затова всеки мъж трябва да си оставя вратичка за бърз изход, когато е необходимо. Не правиш деца на такива, не ги запознаваш със семейството, не им купуваш апартамент.

Най-добрият секс - биполярна.
Най-вълнуваща връзка - бордърлайн.

# 403
Под "интересни" имам предвид жени, които всячески изпъкват в компанията, в тълпата, жени с житейски опит, пътували много, чели много, знаещи много, жени със стил, с радост от живота, които до утре сутринта да ми разказват ще ги слушам с отворена уста, без следа от досада и.т.н...

# 404
Колкото по-луда е една жена, толкова е по-забавна е на един мъж.

Не е добре лудите да са ти вкъщи, границата между забавно и опасно е тънка, затова всеки мъж трябва да си оставя вратичка за бърз изход, когато е необходимо. Не правиш деца на такива, не ги запознаваш със семейството, не им купуваш апартамент.

Най-добрият секс - биполярна.
Най-вълнуваща връзка - бордърлайн.
Ама ти жълтите им книжки ли си разглеждал лично, че им знаеш диагнозите? Rolling Eyes

Или те лично са ти разказвали за психиатричните си диагнози.

Защото подобни определения могат да се раздават единствено от психиатри. И изобщо не е етично други хора да ги разнасят тук и там.

Но тук си знаем пишещия материал Simple Smile

Важното е, че между редовете намекна, че би купил апартамент Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт