Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 783
  • 661
  •   1
Отговори
# 465
Редовният полов живот.

# 466
Проблемът е, че все повече мъже ги боли главата и се разделят с жените си, защото вече нямат сексуално привличане към тях, без самите жени да са се променили външно особено. Половият живот би бил редовен, ако зависи от жената, но мъжът не ще. Чувала съм го от мои познати - просто вече не изпитвам желание и нямам интерес към нея. В повечето случаи това е съпътствано от друг обект на желание, сравнение, тръпка. И пак стигаме до кокошката и яйцето. Как мъжът е загубил интерес?

# 467
  • Обран бостан ;)
Проблемът е, че все повече мъже ги боли главата и се разделят с жените си, защото вече нямат сексуално привличане към тях, без самите жени да са се променили външно особено. Половият живот би бил редовен, ако зависи от жената, но мъжът не ще. Чувала съм го от мои познати - просто вече не изпитвам желание и нямам интерес към нея. В повечето случаи това е съпътствано от друг обект на желание, сравнение, тръпка. И пак стигаме до кокошката и яйцето. Как мъжът е загубил интерес?

Ама разбира се Wink

# 468
Мъжете така казват. И аз това виждам.
Говоря за млади хора, които нито са увиснали, нито са качили килограми.
Разбира се сигурно на жената й се е появила някоя стрия или първите бели коси, които крие с боя, но ако това е причината за загуба на интерес, всички сме загубени.

# 469
Мъжете така казват. И аз това виждам.
Говоря за млади хора, които нито са увиснали, нито са качили килограми.
Разбира се сигурно на жената й се е появила някоя стрия или първите бели коси, които крие с боя, но ако това е причината за загуба на интерес, всички сме загубени.

Ами, сама казваш, че в повечето пъти има друга тръпка, дори и не реализирана, на ниво погледи и чатове. Какво се очаква да направи жената в такъв случай? За мен е безпредметно да бориш нечия тръпка.

# 470
А може би в стремежа си да са "равни" с мъжете, самите жени губят по някакъв начин от женсвеността си, изземайки донякъде мъжкката част във функциите на семейството, ставайки жени с мъжки характер или жени нямащи нужда от мъж. От своя страна много мъже нямат нищо против да не се напъват толкова и жената до тях да се нагърби с малко повече "мъжки" задължения, и така полека лека всеки си забива в нова посока и пресечните им точки намаляват. Като минат и годините на дивите хормони, мъжете започват да намират удоволствие в други занимания и секса става съвсем различно нещо от това което е бил когато сте на двайсет. В края на краищата и самия секс сам по себе си не е единственото нещо за приятно забавление и за двата пола.

# 471
Мисля, че на мъжете им сипват бром в чая напоследък.
Имаше едно проучване за вредата от пластмасата върху мъжката полова система.
Не знам какво е, но е масово явление мъжкото неискане.
Според мен липсата на секс в една връзка си е повод за раздяла.
Не е човешко просто.

# 472
  • Обран бостан ;)
Не е човешко просто.

Под пластмаса май са имали в предвид силикон. Trollface

Като мъж ще ви кажа, че най-лесно се обича сексапилна жена.

Обратното си го измислете сами. Wink

# 473
Ами, сама казваш, че в повечето пъти има друга тръпка, дори и не реализирана, на ниво погледи и чатове. Какво се очаква да направи жената в такъв случай? За мен е безпредметно да бориш нечия тръпка.
Именно, именно. Коментарът ми беше към предходното мнение за редовния полов живот, сякаш мъжът губи интерес, защото жената вече не му пуска, което изобщо не е някакво правило, даже според моите наблюдения е обратното. И когато мъжът вече просто няма интерес към теб, а интересът е насочен другаде, редовният полов живот отива в коша. А здрав човек винаги има някакъв интерес. Ако интересът не е насочен към партньора, значи е насочен другаде. Въпросът е как се задържа нещо, което не иска да бъде задържано.

# 474
Не е човешко просто.

Под пластмаса май са имали в предвид силикон. Trollface

Като мъж ще ви кажа, че най-лесно се обича сексапилна жена.

Обратното си го измислете сами. Wink
Да, толкова е лесно, че някои чак заспиват като партньори. 🤣

# 475
  • Обран бостан ;)
Сънят е здравословен Trollface

# 476
Telesilla, не мисля, че имаш инструментите да докажеш, че не съм психиатър.
Споделям житейски опит, не за да ти се харесам или да се съгласиш с мен. Остави късогледството за друга тема и кажи, ако не си съгласна с нещо по същество. С аргумент.

Започвам да подозирам, че си лекар под някаква форма.

# 477
Не е човешко просто.

Повечето бракове са свързани със стрес и преумора.
Или са свръх сексуални за да подтиснат напрежението, или губят всякакво желание.

# 478
Имах предвид че либидото се губи в един от връзката и тогава редовният полов живот постепенно замира.Има нещо вярно в това, че мъжете в леглото най общо казано не са това което бяха.Може би наистина ролите в семейството леко се разменят и жените остават  незадоволени.

# 479
На какво отгоре трябва да са това, което са били? Хайде холан, жени не сме виждали, не виждаме, не чуваме, с хора не работим.

Общи условия

Активация на акаунт