Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 713
  • 661
  •   1
Отговори
# 630
  • Out of the Mix
Харесвам талантливи жени с ищах. Smirk

# 631
Мъжете не си тръгват от определен тип жени никога.
И то не е свързано с готвенето.
Макар аз да съм умятна И в кулинарията.
Но нищо, де, нека някои се стараят в кухнята, ако им носи утеха. Има жени като терапия им е домакинстването. Лошо няма.

# 632
За едни утеха, за други - удоволствие.

# 633
И какво се получава накрая? Докато слабите и фини красавици се налюбюват на себе си пред огледалото, дебелите грозници обират хубавите мъже и за тях остава плявата? Laughing

ПП А, щях да забравя. Тези дни мярнах някъде максимата, че жените ставали красиви след 40 години, а мъжете – след 100 000 €.

# 634
  • София
Тия дни си говорихме с един приятел и честно казано, май аз съм си тръгвала от сериозните ми връзки. Въпреки че, понякога твърдя че съм изоставена за повече драма. Ама всъщност аз съм тази, която зарязва. Тъй че, явно задържам интереси и чувства прекалено дълго време.
Айде, и аз да се похваля малко.

# 635
И какво се получава накрая? Докато слабите и фини красавици се налюбюват на себе си пред огледалото, дебелите грозници обират хубавите мъже и за тях остава плявата? Laughing

ПП А, щях да забравя. Тези дни мярнах някъде максимата, че жените ставали красиви след 40 години, а мъжете – след 100 000 €.

Съгласявам се. Ама има и мъже, тип Йорданка Христова, тъй че можем да им махнем някоя нула.

# 636
Скрит текст:
Гледам да се случват така нещата, че да има потенциално време за всичко.
Битовото се върши стегнато.
Когато и двамата си събират след себе си, никой не се товари да ходи след другия, и така се пести много време.

Не съм съгласен с "връща му със секс", или каквото, всичко е взаимно желано и се случва спонтанно.
Графиците натоварват. Отношението е по дифолт, не се "връща, или да е по заслуги", тях си ги има.

Разходи, няма какво да "поема".
Поема други неща. Wink

Да си се грижи за нейните си неща ми е достатъчно.

За мен ключово е приоритизирането.
Скрит текст:
А след определено време се влиза в русло, и се знае кога какво се прави, спрямо деня, всеки има такова.

Иначе ти разбрах примера.

Парите задържат вниманието на мъжа.
За това се взима жена със зестра.

Не ми трябва, мерси, други неща гледам и са ми важни.

Втори минус - ако е задлъжняла с бизнеси към кредитори, че дори и като физическо лице, постоянно овъртолена във финансови галимации, и някой трябва да "замита" след нея, още по-зле.

В този случай, по-добре от майкини, но готова и научена, с ищах, другото от мен.
Понеже темата е какво задържа мъжа да бъде с една и съща жена дълги години, и ти споделяш съвети, дали ще споделиш и колко най-дълго си се задържал с една и съща жена до сега?
Оставам с впечатлението, че при теб нещата са по-скоро динамични, отколкото дългогодишни.

# 637
Дебелите обикновенно знаят как да наготвят, знаят как да нахранят един мъж и в много случаи са по старателни в леглото от слабите и красивите.
В определен възрастов диапазон може да се окаже, че са по-добър избор. Хората си търсят партньор не само от 20 до 40.
Ти що мислиш, че слабите не знаем как да готвим и сме лоши в леглото Imp

Веднага да се извиниш!

# 638
А как си обяснявате случаите, за които говорите - добре изглеждаш мъж, да него пълничка или не чак толкова подхождаща му на външен вид жена?
Има нещо сигурно, което не улавяте в мъжката логика за избор на партньорка.

# 639
  • София
Смятам, че нито готвенето, нито хубавият секс, зависят от килограмите. Просто някои мъже харесат по-пълнички жени, а доста мъже предпочитат да има какво да стискат. Затова и вероятно се наблюдават такива двойки.

# 640
А как си обяснявате случаите, за които говорите - добре изглеждаш мъж, да него пълничка или не чак толкова подхождаща му на външен вид жена?

От опит мога да кажа, че има защо добре изглеждащият мъж да не го е прилапала някоя по-хубава.

# 641
Има и дебели мъже с красиви жени и обратното. Не е прецедент, те си знаят.
Абуто, аз изглеждам симпатично (посмалявам, за да не ме мразят), готвя перфектно, досега мъже не ме е зарязвал. Не е нито от готвенето, нито от външния вид.
Хората се мачваме отвъд това.

# 642
Извратеняци всякакви.

Ето така си го обяснявам аз.

# 643
Всички сме слаби елегантни в началото Simple Smile Ама след 20-30 години поне половината от нас са доста различни.

Тоест може да срещнеш елегантен човек и след Х години той да  не е в същаата форма. Не всички правят сняма по тази причина.

# 644
Защо толкова груби мнения? Пълната жена или момиче не са ли хора, не заслужават ли да бъдат обичани, харесвани, желани? С какво ви пречат толкова?

Общи условия

Активация на акаунт