Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 707
  • 661
  •   1
Отговори
# 645
Защо толкова груби мнения? Пълната жена или момиче не са ли хора, не заслужават ли да бъдат обичани, харесвани, желани? С какво ви пречат толкова?
Абуто да обясни. Той е специалист.

За мен пълните тела, особено сланинестите и отпуснатите не са естетични и не намирам нищо секси в тях. Не знам как даже някои мъже се възбуждат от такива жени, но не ми и трябва да знам.

Позволявам си да критикувам директно, защото според мен при повечето хора високите килограмите са въпрос на избор, не на заболяване. Самите килограми обаче са нездравословни. Неслучайно се правят предавания като "Живот на кантар".

Също така си мисля, че мъжете на пълните жени, дори и да правят секс с тях, винаги биха предпочели да бъдат с нормално слаба жена.

# 646
Защо толкова груби мнения? Пълната жена или момиче не са ли хора, не заслужават ли да бъдат обичани, харесвани, желани? С какво ви пречат толкова?

Не ми пречат, на мен лично. Пречи да споделяме наблюдения ли?
Пак се сещам за една двойка, с наднормена, метаболитно обременена съпруга, която се опита да ме въвлече в заговор за повишаване либидото на мъжа си (лекувах го и него). Совите не са това, което са Simple Smile

# 647

Не ми пречат, на мен лично. Пречи да споделяме наблюдения ли?
Пак се сещам за една двойка, с наднормена, метаболитно обременена съпруга, която се опита да ме въвлече в заговор за повишаване либидото на мъжа си (лекувах го и него). Совите не са това, което са Simple Smile
Знаеш ли колко жени си мислят, че мъжете им имат ниско либидо, а мъжете им нямат сили от кръшкане и просто от години не намират жените си за привлекателни?

И знаеш ли какви абсурдни извинения измислят мъжете на жените си, за да им отказват секс?

# 648
Е, не сме ги следили, но може да се предположи.

# 649
  • Варна
Има мъже с ниско либидо, няма нужда от оправдания сега, хайде Stuck Out Tongue Winking Eye
В това либидо не влизат някакви забърсвания за по една нощ.
Абе нека се включат любовниците, там как е постоянството Joy

# 650
Има мъже с ниско либидо, няма нужда от оправдания сега, хайде Stuck Out Tongue Winking Eye
Само да кажа, че аз по тази тема се включвам като мъж, който кръшка на жена си с любовница. Защото нали иначе е ясно, че няма как да знам какво се случва и как се държа на двете места Stuck Out Tongue Closed Eyes

Много сме оригинални всички днес, брей.

# 651
  • Варна
Само да кажа, че аз по тази тема се включвам като мъж, който кръшка на жена си с любовница. Защото нали иначе е ясно, че няма как да знам какво се случва и как се държа на двете места Stuck Out Tongue Closed Eyes

Много сме оригинални всички днес, брей.
От страна на любовницата ми е важно да чуя мнение, за интимността, ама искрено нали ... надали...Wink И да, има много жени не за секс си поддържат връзките с женени мъже, всички го знаем това по какви други причини е.
Абе няма значение, важо е да се чувства всеки пълноценен Simple Smile
Хубава нощ желая !

# 652
Ами, то никой не е застрахован от това, колкото и да го обсъждате със съжаление и злорадство, че на вас не може да ви се случи. Стига мъжете ви да не са наистина с ниско либидо, разбира се.

# 653
  • Варна
Разбира се, няма застраховани. Ако е мъж на място даже няма да се занимава с любовница дълго , ще се разведе и ще си е коцкар, или при новата..Примерно ако с нея либидото е ок , и с жена му не му става. Такива лъжи и измами са ми съмнителни..относно способностите му.

# 654
Всичко, което е доброволно между двама души без да вреди на трети е окей. Няма извратения.

# 655
А как си обяснявате случаите, за които говорите - добре изглеждаш мъж, да него пълничка или не чак толкова подхождаща му на външен вид жена?
Има нещо сигурно, което не улавяте в мъжката логика за избор на партньорка.
Причината е, че жената се оценява от нейната конкуренция, а мъжът и неговата "безвкусица" биват оценени съответно от неговия срещуположен пол. Тоест крайно необективно.
Когато мъж каже този мъж какво й хареса на тая ..., ще повярвам. Досега не съм чула такова нещо.

# 656
Разбира се, няма застраховани. Ако е мъж на място даже няма да се занимава с любовница дълго , ще се разведе и ще си е коцкар, или при новата..Примерно ако с нея либидото е ок , и с жена му не му става. Такива лъжи и измами са ми съмнителни..относно способностите му.
Точно; познавам такъв човек и си направи ново семейство доста по-успешно, обаче знаете ли какво му каза първата жена. Да си намери любовница 😆 и да не я оставя.

# 657
  • Out of the Mix
Uncommon, 5 г. най-дълго.

Като при мен нещата се случват динамично и бързо, енергично и тези 3-4-5 г. са много дълъг период, все едно при някои 20 г., защото от ден едно се започваме. Да, постепенно, плавно, но и без мотаене. Като има тръпка и химия, място за чудене няма, а започва консумирането с всичките си реквизити.

Но съм ги коментирал тези неща, не е нещо ново.
Просто не си прочела, когато е ставало дума. Simple Smile

Със сегашната ми първото креватно изживяване беше ~ 6 ч. и то защото нямаше време за повече.
След което продължаваме всеки ден, и това не се променя, ищах имаме и 2-та.

# 658
Е, не е истина просто

Секс - маратонисти, бе братче Joy Нещо да напишеш за съседите как са преживели това 6 часа нон-стоп клатене на стените и люлеене на полилеите, придружени от виене

Една идея по-сериозно -
1. Мислиш ли, че някой ти се връзва изобщо на писанията?
2. Мислиш ли, че тази измислица изобщо става за хвалба? Че то на повечето жени повече половин час всичко, тоест не само действане, им е пре-предостатъчно, че и твърде много?

Ама нищо, продължавай си с фантазирането Wink Добре забавляваш понякога.

# 659
Uncommon, 5 г. най-дълго.

Като при мен нещата се случват динамично и бързо, енергично и тези 3-4-5 г. са много дълъг период, все едно при някои 20 г., защото от ден едно се започваме. Да, постепенно, плавно, но и без мотаене. Като има тръпка и химия, място за чудене няма, а започва консумирането с всичките си реквизити.

Но съм ги коментирал тези неща, не е нещо ново.
Просто не си прочела, когато е ставало дума. Simple Smile

Със сегашната ми първото креватно изживяване беше ~ 6 ч. и то защото нямаше време за повече.
След което продължаваме всеки ден, и това не се променя, ищах имаме и 2-та.

При всеки преразказ удължаваш часовете, предишния път бяха 5 часа в "креватчето" на момата, щото нали не е от София и пътуваш дотам, та всекидневното е ясно, че не е всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт