Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 668
  • 661
  •   1
Отговори
# 615
Всъщност смятам, че колкото повече се натяга една жена на работа и в домакинството, толкова по-вероятно е мъжът й да не я смята за жена.
Тоест, колкото повече е енергоспестяваща (a.k.a. мързелива), толкова е по-неустоима за мъжа си. Благодаря за индиректния отговор, Роки.
Веси, споко, дишай.

За мързеливите, грозните и неособено умните разбрахме. Давайте за дебелите Trollface

# 616
  • Варна

Веси, споко, дишай.

За мързеливите, грозните и неособено умните разбрахме. Давайте за дебелите Trollface
Е малко да отслабнат, хайде сега..Криза е Smile
Ама пък ако ги харесват мъжете им, кво толкоз, нали Trollface

За космите всеки сам си преценЯ.

# 617
Дебелите обикновенно знаят как да наготвят, знаят как да нахранят един мъж и в много случаи са по старателни в леглото от слабите и красивите.
В определен възрастов диапазон може да се окаже, че са по-добър избор. Хората си търсят партньор не само от 20 до 40.

# 618
  • Out of the Mix
Не смятам, Абуто.

Няма корелация с готвенето.

Всичките ми са готвели добре.

За секса, не знам, не съм бил с такъв типаж, не я възприемам като сексуален обект.

Приятно наляла, и спрямо ръст, да, но другото не е за мен.

Имам в обкръжението една на 20, която е много приятно момиче, навита ми е яко, красива, умна, разсъдлива за годините си, но не мога, мислих, но се отказах, оставям я за наборите й, най - вероятно е и девствена.

Бръмча си с жена/жени, с които по-скоро имаме повече общо, отколкото само за секса, възможности колкото щеш, но искам и ми трябва повече, разбира се възрастта при това условие също е фактор.

Съгласен съм, за търсенето на партньор няма възраст.

# 619
Дебелите обикновенно знаят как да наготвят, знаят как да нахранят един мъж и в много случаи са по старателни в леглото от слабите и красивите.

Направо хвърли туба с бензин в огъня.

# 620
  • София
Сори, че вадя цитати от друга тема, но Абуто от поне половин век е със жена си, така че от къде би могъл да има наблюдения кои жени са по-добри в леглото?
Впрочем, аз също представа си нямам, тъй като не съм била със жени и не съм "светила" на други двойки.
Аз лично правя каквото ми е кеф на момента. Колкото-толкоз.

# 621
Жената е минала през всякакви трансформации.

# 622
Оставете кои какво могат или не могат. Все по-често се виждат двойки - снажен/добре сложен мъж с извънгабаритна дама, извънредна дисхармония, в т.ч и по сватби, така че - не е само трансформация. На мъжете грам не им дреме как изглежда жената, аз таквоз впечатление имам. Може би ги вземат за разплод и домашни помощници.

# 623
  • София
Дренка, и аз го виждам това! Говоря за доста двойки клиенти, млади, около 30, явно двойка от известно време. Понякога направо ми висва ченето за разликата между типа на мъжа и жената.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 17:08 от Rockstar

# 624
Интересно, днес точно се разминах с подобна двойка  - той добре сложен, бутащ количката с детенце, тя - твърде масивна, ходеше редом до него. Ми, нали Господ бил събирач, явно има причина да са заедно.
В определен възрастов диапазон може да се окаже, че са по-добър избор. Хората си търсят партньор не само от 20 до 40.
О, ама ти говориш не точно за дебелите жени, а за жените с опит, вероятно около 50, надебеляли по време на менопаузата.

# 625
Децата вече са пълнички още от училище в доста случаи. Много ясно, че на 30 ще са доста наднормени. Това е бича на нашето време.

# 626

Като жена, която след 40 качи известно количество кила, смея да кажа, че не съм се научила да готвя по-добре, по-скоро с яденето ми го свързвам, отколкото с готвенето.

# 627
Интересно, днес точно се разминах с подобна двойка  - той добре сложен, бутащ количката с детенце, тя - твърде масивна, ходеше редом до него.
По-логично от обратното - тя да е снажна, бутаща количка, а той да е масивен, незнайно защо. Grinning

# 628
Да можеш да хапваш и да можеш да готвиш са две различни неща, незадължително свързани някак.

# 629
Така е, Вяско, но някои сме с таланти, умеем ги и двете Wink

Общи условия

Активация на акаунт