Отговори
# 15
Неслишах показва стил и класа, недостижими дори за благородната Мирай Кая Grinning

Гюнгер на концерт на Kolpa снощи Heart Eyes

Момичета, ще си споделя мнението все пак. Дано пуснат втори трейлър, този не ме впечатли изобщо. Много равно изпълнение от Мерт, пък и вече го гледах такъв в началото на трети сезон.
Много исках да съм безпристрастна, такава ли съм?

# 16
Благодаря за мнението за "Голота",ще се гледа Метрук Адам.Надявам се да гледам различен Мерт,а според рецензията на филма,ще е сериозен,поставяйки различна тема пред обществото..

И едно красиво Афи...Heart

# 17
Аз ще гледам Метрук Адам, но след като прочета мненията ви , защото изобщо не съм безпристрастна. Напротив !
 Надявам се на нещо наистина стойностно.

# 18
Аз също не съм безпристрастна и ще съм изключително критична.Въпреки представения сериозен сюжет,ако Мерт продължи със заученото си поведение на дон Жуан,а си мисля,че ще има заигравка,я със жената на брат си,я с друга ...та започне ли това,аз приключвам.Точно по тази причина,нямам никакво намерение да гледам шокиращата му любовна история с Мирай Данер и другите мадами.
Едвам издържах поведението му с Пелин Акил,не бих си го причинила отново.Ако искам да гледам ХХL филми,има стотици..но повторение на Голота,не..
Пп И да уточня,няма нищо общо с Афра или Сейран,мнението ми.Искам да гледам различен Мерт,не едно и също..

# 19
Здравейте момичета в нова тема Simple Smile
Еве Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Аз по трейлъра на "Изоставен човек" не мога да кажа много, но по повод "равното изпълнение", споменато от Ева се замислих. Ако човек е жертван от родителите си и пратен в затвор, защото е предпочетен другия син, ако душата му е опустошена,  равният глас и полузатворената уста, неподвижното лице и леко прегърбената фигура са си точно на място. Всъщност тук  явно появата на чувства и раздвижване на душата са дело на малката Лидия и предстоят. А от кратичкия фрагмент нейното изпълнение е впечатляващо и контрапункт на изоставения. На мен тук Мерт ми е различен от Ферит, който беше забавляващ (да не кажа по-силна дума) се чапкънин. Имам предвид основно първия сезон, защото той ми остана като цялостно впечатление.

# 20
antonnina, ясно Smirk Доколкото разбирам и ролята не е избрана случайно Grinning
Хади хайърлъсъ!

Момичета, аз ще гледам всичко на Мерт и Афра. На Афра не съм изгледала единствено филма с Кубилай. Захващах го два пъти и не тръгва работата. Ще пробвам за трети последен път, защото заговорихте за него тези дни. С Мерт не съм гледала само Три апокрифа: Обет. Значи убийте ме, ужаси не бих гледала дори заради него. Чакам с нетърпение всичките им следващи проекти.

# 21
https://youtu.be/izGwDsrQ1eQ?si=ysKy7t084d9dktec
Поздравче Heart

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 16:23 от Милена Тодорова 756835

# 22
Още едно стори от Мерт Heart Eyes

И тук милионите се трупат...

# 23
Изоставен човек-промо снимки Nature Sparkles

# 24
Бъдещата жертва с причината за агресията GrinningHeart Eyes

Силни момичета, аферин Heart

Ада е много сладка Heart Eyes Талантливо дете Heart

# 25
Еве, жертвата и причината са много хубавки Wink
Ками, предлагаш значи Мерт да стане турския Мариус Куркински? Да ти кажа, даже имат визуални прилика, например косата 🤣 Ще е много забавно, особено за онази особена група, солота...
Айде да ги сложа пак, че както е тръгнало новите проекти и партньори ще изместят тези сладки спомени. И така трябвада е, напред и нагоре!

# 26
Дарение от фенове на Мерт за фондация за образование на децата Heart Eyes

Едже и Яъз Heart Eyes Много хубаво приятелство има между Афра и Чаалар Heart Eyes

# 27
antonnina+1
Не знаех,че Афра е играла с Керем
Някой да каже две думи за това партньорство
Благодаря

# 28
antonnina+1
Не знаех,че Афра е играла с Керем
Някой да каже две думи за това партньорство
Благодаря

# 29
Благодаря, Еве за новата тема🤗…Следя!
Чакаме Пера🫶🏻
Я, да видим дали съм разбрала?…
Мерт нарочно си е спретнал мини сериалче с уж нова мадама,за да защити Мирай от феновете на Афрам?…Афра не се занимава с такива стратегии,защото работи усилено?….
Тогава,защо отново не последва Афра в Инстаграм ….точно сега е момента.
Защо не искат да демонстрират поне приятелски отношения?!..
Този въпрос не ми дава мира…😅

Общи условия

Активация на акаунт