Отговори
# 90
Беше ден с интересни новини,видеа и снимки..Лека нощ и поздрав от мен Heart

https://youtu.be/ulxNrRLbhEw?si=mDjFhqKGEfajBu8r&sfnsn=mo

# 91
Fi, не мога да знам дали е влюбена Афи..
Все има някой,който я вълнува…
Определено обаче е щастлива със себе си и ни казва да не се притесняваме 🫶🏻

# 92
Добро утро Flowers Rose

Продуцентската компания на сериала „Yali capkini “, OGM Pictures, води преговори с Мерт Рамазан Демир за завръщане  с нов телевизионен проект през септември.

Зад изящните форми, зад прелестните черти трябва Душа. Душа във всичко, което създаваш! Душа в човешкия образ! И това се помни и остава...
Blue Heart

# 93
Хелоу Kissing Heart Хубав ден пожелавам Heart

Снощи имаше късен сет на Пера, Афито и едната инфлуенсърка се отбелязаха Grinning

Партньорски лайкове Heart Eyes

# 94

Още един партньорски лайк Stuck Out Tongue Winking Eye

И севгилито на Мерт Heart

Друго не ни остава,освен да пожелаем безкрайно щастие на двойката Heart (разбира се,ако не се появи нова претендентка и Ураз не ни е метнала на черешата..че голяма тайна е,и се спрягат доста имена Grinning).

# 95
Е ако е тази , Мерт много е занижил критериите.😂
Може да е интелигентно момиче де , но визуално от Афра да минеш на нея..

# 96
Това е момичето, Марбея. Казват, че си е правила някои подобрения, тук може би е преди тях. Пък на Рамо може да не му е важен външния вид. От снощи чета, че е много интелигентно и интересно момиче.

# 97
Пожелавам му щастие на Рамо !  Щом той си я харесва , халал да му е .  Докато някои са учили в Лондон , такива като Афра за работили яко , за да помагат на семейството.  И двете неща са еднакво достойни , само дето Афра е много по-успяла от нея. За външния вид няма да коментирам. Вече всичко е поправимо , дори пола. Само искам да видя тези , префасонираните , след 25-30 години как ще изглеждат.

# 98
Това е момичето, Марбея. Казват, че си е правила някои подобрения, тук може би е преди тях. Пък на Рамо може да не му е важен външния вид. От снощи чета, че е много интелигентно и интересно момиче.
Ми това е добре. Може да въведе ред в мистицизма, който нашият демонстрира в едно от интервютата си. Политически науки в Англия, родината на демокрацията, е сериозно познание. Аз така и не разбрах Мерт какво учи там за 1 месец.

# 99
Здравейте, миналата седмица без очила, днес пък съм без телефон, забравих го, та пиша от компа Laughing Този ретрограден Меркурий кога ще свърши, е много ми стана?!
Не е лошо момичето на Мерт, снимката е от кофти ъгъл, но ми изглежда по-зряла от Мерт, поне 5-10 години. Не е много момиче, отива към 40. Поне така изглежда. Като се харесват, да се вземат и край на драмата вече.
Афра е щастлива и красива, партьорите и са много готини (особено Фуркан, тоя Егето ми е малко по-така, ама става и той) и я подкрепят!

# 100
Вероятно е интересна и интелигентна , но по мое мнение Мерт е страстна натура , той е споделял и в интервютата си.Да на тази и етап сигурно с нея му е спокойно , нтвресно , любопитно .. но аз страст между тези двамата не виждам и по-скоро  си пасват за събеседници и приятели.Ама това е наблюдение само , те си знаят какво чувстват.
Мерт и Афра бяха страхотна двойка и в сериала и реална (мое мнение) и ще си ги спомням с усмивка!Ще си намерят точния човек и двамата , рано или късно.

# 101
Кате, както се очертава работата, май е играл тенис и въртял любов Grinning Доста и попътува момчето насам-натам... За обучение дали му е останало време? Нищо, ще научи английски със Селин.

# 102
Вероятно е интересна и интелигентна , но по мое мнение Мерт е страстна натура , той е споделял и в интервютата си.Да на тази и етап сигурно с нея му е спокойно , нтвресно , любопитно .. но аз страст между тези двамата не виждам и по-скоро  си пасват за събеседници и приятели.Ама това е наблюдение само , те си знаят какво чувстват.
Мерт и Афра бяха страхотна двойка и в сериала и реална (мое мнение) и ще си ги спомням с усмивка!Ще си намерят точния човек и двамата , рано или късно.
Да, Марбелла, страстна натура е. И играта му е такава, и той си го повтаря в интервютата си. Запомнила съм, че животът е страст за него. Може наистина да е решил малко по-спокойно да го кара, може и да е игра, абе... много възможни обяснения може да има... Joy
Еве, явно пътуването е с цел почивка.

# 103
Очевидно ,от вчерашните снимки от Париж се предполага,че отношенията му с това момиче са започнали почти в началото му на престоя в Лондон.Опредеделено нещо силно го е привлякло в нея щом вече втори месец не може да се отдели и са навсякъде заедно,побърза да я покаже.Чета,че била много образована  и интелигентна.Това е чудесно.Само , че къде и какво си учил не те прави автоматично перфектен човек  и разбира се физическите характеристики не винаги са определящи за възникването на интерес.Не е редно да се говори лошо за момиче,което никой не познава.Мерт я е харесал,иска да е с нея и точка.Дано му пасне на темперамента, на специфичните нужди на човек на изкуството.
За мен Афра е много интелигентно момиче, с бърза и точна мисъл,с хубав и смислен изказ,притежава самоирония и чувство за хумор,стремеж към самоусъвършенстване,работлива,уважителна,искренна,забавна,емпатична и не на последно място естествено красива.Това не се придобива в университет.Ако ,поиска може и 3 образования да завърши,при това ще си ги плати сама.Старта е различен при двете.Не е редно да бъдат сравнявани.Мерт е свободен да прави изборите си сам,но не мога да толерирам неуважението,което демонстрира с действията си.Не е длъжен да обича Афра,не е длъжен да бъде с нея като не я иска.Но,като започнем от блокирането/между другото към  Пелин и Буче се прояви повече уважение,само ги отследва,Афра даже и я блокира/ и завършим с последните демонстрации, Мерт принизи отношенията си с Афра до абсолютно незначителни. Оставете любовта, имаха изключително успешно партьорство,дългогодишно приятелство.Всичко можеше да мине без този хаос и сега реакциите за новата приятелка на Мерт щяха да са положителни щом си е намерил интелигентно момиче.
Като жена се възхищавам на позицията на Афра да мълчи почти един месец,най-вече по време на "инцидента". И се задавам един въпрос,чийто отговор не искам да знам:"Защо Афра последва Еге почти 20 дни след като той я последва,при това вече снимаха достатъчно заедно  , и то в деня когато излезе видеото с Мерт и новата му приятелка".Винаги е проявявала уважение към колегите ,с които раборти или и предстои да работи.С Енгин се последваха взаимно на третият ден от снимките им.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 13:03 от Sikorski

# 104
Здравейте момичета,
Еми, от снимката на новата изгора на Мерт ми се върна момента от сериала за връзката му с Дияра.
Явно и в реала той търси сигурното и спокойствието, само не знам до кога ще издържи. Даже ми се
въртят думите на Сейран, че той може да обича всяка жена/перифразирам/ и при него чувства и
поведение не съвпадат. Времето ще покаже как ще се развият нещата. Живота си е негов и той
ще си го живее както желае.
Снощи  случайно отворих сериите от първи сезон и изгледах 20 и 21 епизод и отново се уверих, че
Афра се справя отлично с персонажа на Сейран, дори по добре от Мерт. При всеки следващ преглед на
дадена серия откривам доста неща, които съм пропуснала от играта на ГГ и останалите.
Въобще беше един прекрасен сериал, с добри артисти, но за съжаление с неадекватни продуценти и режисьори.

Общи условия

Активация на акаунт